Osoby co złożyły aplikacje dołączenia do gry tutaj i na pw są proszone o stawienie się na kanale ts3 widocznym w mojej sygnaturze.
Tam dostaniecie pełne info.
Osoby co złożyły aplikacje dołączenia do gry tutaj i na pw są proszone o stawienie się na kanale ts3 widocznym w mojej sygnaturze.
Tam dostaniecie pełne info.
Dziś gramy od 15-16 jak ktoś chętny, bo sporo osób ma robote lub inne nieprzyjemne zajęcia (czyt. pogrzeb zaraz :c). Oczywiście zachęcam do zaczęcia wcześniej aby kilka poziomów nadgonić.
Wg mnie gra jest idealna.
Ma 3 tryby trudności co sprawia ze rozgrywka jest ciekawsza, a lvle wolno się wbija i w tydzień nie w wbijecie Maksa.
Dziś będę wieczorem dopiero.
Parę spraw zostało do załatwienia a potem juz urlop ^.^
myślę że 16, 17. BD mógł już grać... ;P
Mam starą postać więc mogę zagrać.
Imię:Patryk
Nik:Moongroow
Lvl postaci:16lvl
Klasa: blade master
Wszyscy chętni niech wchodzą na TS'a. Na pewno ktoś będzie.
IP: 31.6.70.185:5000 - Bez hasła.
Powiem tak, gra jest PRO !!! jesli sie wciagne na maxa to zostane w niej na dluzej, nadchodzi AION PL, takze niewiem co wybiore, ale az dziw bierze ze wczesniej w to nie gralem taki DEFIANCE to lipa przy tym mimo ze w DEFIANCE OpenWorld
Wiec wbijac na ts3
Wlasnie wrocilem z imprezy i moge odpalic giere
dzis juz pogram tylko chwile bo niebawem spadam, ale jutro bede po 17 takze mozna pograc bede tez na TS
Kilka osób kończy urlop inni z kolei zaczynają i mniej osób będzie grało przez najbliższy tydzień-dwa, ale nadal jest ich sporo. Więc wszystkich chętnych na TS'a zapraszam. Przyda się więcej osób, bo we 2-3 za wolno się grind'uje
Od wczoraj pomagam VampirLordowiPL, wiec kolejny kompan bedzie
Aktualnie ma 7lvl postaci summonera.
Skoro piszecie w temacie ze chcecie grac lub gracie to dlaczego nie wbijacie na ts? jaki sens jest grac solo ?
My gramy w trybie NIGHTMARE bo na NORMALU jest za latwo.
Ja z Tamim w Stonehenge farmimy, tam nie ma łatwo XD
P.S.
Poza tym jak ktoś zaczyna grać to niech do nas na TS'a wbije.
TS: 31.6.70.185.5000
Odświeżam po 72h, z racji że nikt inny nie mógł wcześniej:) Gramy cały czas, co prawda większość ekipy się tradycyjnie wykruszyła. Grają regularnie 3 osoby - razem ze mną. Dodatkowo czasami ktoś wpada, wypada. Chętnych wszystkich nadal zapraszam na TS'a. Nawet jak wam gra nie przypadnie to jest sporo osób która w inne tytuły gra(jutro Nin Online obczaimy). Panuje miła atmosfera i można wpaść choćby po to aby sobie pogadać o pogodzie Dodatkowo z racji pewnych ułatwień, można zacząć grę z 14lvl'em - taka zachęta.
#refresh
Cały czas gramy, szkoda tylko, że tak mało osób chce do nas dołączyć :c Zapraszam na TS'a jeśli ktoś jest chętny. Gra jest naprawdę świetna.
Oj bracie, w hellgate gram od czasu HELLGATE LONDON! Wiesz kiedy to było? 2007 rok pudełkowa wersja jeszcze od flagship studio! Ta gra zawsze była fenomenalna, zdecydowanie najlepsza na rynku ( NAWET TERAZ! ) a nikt w nią nie gra.. Nie wiem czemu, naprawdę, nie rozumiem ludzi którzy grają w jakieś gówna zamiast w hg... bardzo mi szkoda tej gry ale spędziłem z nią całe dzieciństwo, a przynajmniej jego większość... Napisz do mnie na PM jeśli masz jakieś pytania odnośnie gry, odpowiem na każde
Wbij na TS'a jak chcesz z nami pograć
Pozwolę sobie odświeżyć. Dawno nie grałem, osób w sumie nie ma, chociaż kilka może wrócić. Więc jeśli ktoś chętny to zapraszam na TS'a 31.6.70.185.5000
Polecam tego uzytkownika
Jesli chodzi o Hellgate ogar jakich malo
Dowcipnis i dusza towarzystwa to ON, nie bedziecie sie nudzili na ts3 na bank
Hellgate jest dobra gra wiec na co czekacie ?
TeamSpeak: 31.6.70.185:5000 bez hasła.
Zacząłem wczoraj grać z Newfe w Hellgate, gra jest naszym zdaniem za***ista, ale fajnie byłoby się zebrać w więcej osób. Od razu zaznaczam, iż nie szukamy ludzi na dzień, czy dwa. Jeśli czekasz tylko na jakąś grę to sobie od razu daruj i nie czytaj dalej. Dla tych, którzy mimo wszystko chcą zagrać opiszę pokrótce ten za***isty MMORPG/TPS.
MMO jest - moim zdaniem - połączeniem klimatu z miasta pary(zamiast steam punk'a bardziej post apokaliptyczny) z gameplay'em Dungeon n Dragons Online.
Hellgate - gra action RPG, non-target w klimacie dark fantasy(zombie/demony) stworzona przez ludzi odpowiedzialnych za serie Diablo i mowa tu o tych wybitnych częściach jak DI i DII, nie ten crap DIII. Wcielamy się w niej w jedną z trzech klas, każda ma dwie podklasy. Chociaż tak naprawdę wybieramy od razu podklase
Templar - Guardian & Blademaster
Hunter - Marksman & Engineer
Cabalist - Summoner & Evoker
Każda z podklas ma dodatkowo trzy drzewka umiejętności jak w DII, więc istnieje naprawdę dużo kombinacji rozwoju postaci. Dla przykładu guardian może używać ataków z tarczą, ataków z miecza, albo drzewka z buffami.
Teraz czas na sprawy techniczne. Wszystkich chętnych proszę o pisanie tutaj w temacie ew. do mnie lub Newfe. Gramy zazwyczaj wieczorem do późnej nocy(gra wciąga naprawdę). Używamy skype'a, ponieważ kolega miał problem i TS mu nie działał, ale jeśli wszystko dziś będzie okej to możemy na TS'ie gadać. To by było na tyle