Ekipa na przyszłość

Hej,

gram w AA już jakieś 2 latka. Przewinąłem się przez kilka gildii i poznałem mnóstwo świetnych ludzi. Sam ArcheAge sprawił mi wiele dobrej zabawy i nadal to robi. Jednakże ludzie zmieniają gry, szukają nowych przygód w innych mmo itd.

Wpadłem na pomysł, żeby stworzyć grupę ludzi którzy pograją razem,a wraz z patchem 3.0 wejdą na nowy serwer [o ile informacje się potwierdzą :D] i spróbują tam swoich sił. Nie będę tu nikogo przekonywał jaki to ArcheAge jest doskonały, czy denny, chce po prostu zaprosić chętnych ludzi do wspólnej zabawy. Nie gwarantuje wam sukcesu w świecie gry, czy rządzenia serwerem, ale oferuje swoją pomoc w każdej dziedzinie gry [ nie, nie będe każdemu na start golda na patrona dawał :D]. I co, dla mnie bynajmniej, najważniejsze mogę zapewnić stabilną sekcje na ts, na serwerze na którym jestem administratorem. Dobry kontakt to podstawa :)

Pewnie niektórzy pamiętają, że pisałem już posty rekrutacyjne do gildii HANZA. Dlaczego nie wiąże swojej przyszłości z nimi? Zawsze wspieram ich radą w razie potrzeby lub healem, jednakże gildia ta nie ma zamiaru startować na nowym serwerze, a ja osobiście stwierdziłem, że nie chce gonić GSa na Sirothe zwłaszcza ze względu na nowe gildie, które doszły na ten serwer.

W RAZIE GDYBY KTOŚ CHCIAŁ DOJŚĆ DO HANZY TO PISZCIE PW NA GRZE DO METZT.

Dziękuję CI bardzo, że poświęciłeś czas na przeczytanie tej litanii i jeszcze raz zapraszam do wspólnej zabawy. Kontakt ze mną: Najprościej pisać tutaj na forum pw, lub na FB Heniutek Sandhacker. Do zobaczenia! [mam nadzieje :D]

Po stronie kotów --> jestem za

Jestem za tylko jestem początkujacym :/

Nie ma dla mnie różnicy czy ktoś zaczyna swoją przygode z aa czy jest weteranem, kto nie grał po moge najlepiej jak będę umiał a weterani są oczywiście też jak najbardziej mile widziani. Jeżeli chcesz pograć pisz do mnie pw a podam Ci ts na którym wybierzemy frakcje itd. DO usłyszenia :D

Chętny do gry :) Strona obojętna chociaż sam wybrałbym koty ;)

O 22.00 czekam na skillfactory.info [ts], jeżli ktoś jest chętny do wspólnej przygody w ArcheAge'u to zapraszam-POKE owac Sanroned :)

Ja bym zagrał również , ale dopiero gdzieś za miesiąc. Teraz mam kłopoty z połączeniem (nie jestem w Polsce) i dodatkowo mam poblokowane porty, co sprawia, że aby wejść do gry , muszę łączyć się przez VPN, albo używać swojego internetu na kartę. Zresztą chciałem ostatnio pobrać grę, pobrała się nawet, ale po rozpakowaniu dostałem błąd jakiś i skasowałem. W sumie jak bardzo się mi zachce, to spróbuję zainstalować.

Jak dasz rade to spróbuj zainstalować, PS jakby co pisz na fb PW do Heniutek Sandhacker :)))

A tak w ogóle- to kiedy ten patch 3.0 ma wejść?

Kwestia kilku miesięcy.

późna jesień podejrzewam

Jestem na ts skillfactory.info, zapraszam i pokowac Sanroned, bede przerzucał do siebie na kanał

Po stronie jakiejkolwiek, ale Firranów ofc jest lepsza - dołączam się :>

Gracie obecnie na jakimś servie bo chętnie się dołączę

gramy, zapraszam na ts- skillfactory.info

:)

poke Sanroned! :)

Niech stawiają nowy serwer P2p a nie się cackają z shopami :P

zapraszam na tsa ! :)

Zapraszam na ts ludzi chętnych do wspólnej zabawy :)

Jak nie mieliście styczności z grą to się nie bójcie, Sanroned pomoże ewentualnie ja jak będę. Wszystko idzie wytłumaczyć. <:>

Zapraszam serdecznie, grupa się powoli poszerza i naprawde miło spędzamy czas we wspólnym gronie. Dzisiaj o 22 nocna zmiana, jeżeli masz jakiekolwiek pytania pisz fb- Heniutek Sandhacker, ponadtto o 22 ts- skillfactory.info. Do usłyszenia mam nadzieje :)

Czemu tak późno :) o 22 jest u mnie 23 (nie jestem w Polsce, mam +1 h )

Aktualnie partnerka ma urlop i oprócz pasji jaką jest ArcheAge i wszelako pojmowany świat MMORPG muszę też pograć w życie :P Możliwe ,że będę o 21 ale nie obiecuje a o 22 wiem ze na pewno na kompie bede :)

Ponadto gramy tez na codzień w godzinach około południowych, pozostali również całodobowo, no ale jeśli chodzi o mnie to w takich właśnie godzinach wrazie czego pisać na fb do Heniutek Sandhacker. Tam odpowiem na pytania :)