+++ pogram z wami
Ekipa na przyszłość
Zapraszam na ts wszystkich chętnych do wspólnej zabawy- skillfactory.info [poke Sanroned]
Zapraszam na ts ludzi chcących dołączyć do naszej ekipy !
W razie mojej nieobecności poke'ujcie " Bada" miłego
Ja mogę zacząć od nowa. Czekam na Team Speak'u.
Zapraszam na ts [skillfactory.info] wszystkich, którzy mają jakiekolwiek pytania i tych, którzy chcą zasilić nasze szeregi, miłego!
Faydee nie było mnie a Bado chyba też zszedł w między czasie jak możesz daj znać i wejdź teraz
Zapraszam ludzi chętnych do wspólnej zabawy na ts!
Trzon Celestial Lust (wpie*dol delivery) Też pojawi się na nowym servie. Mamy zamiar rozkręcić imprezę. Czy będzie reaktywacja CL ? zobaczymy
PS: Mizar i Shinikyo mają się dobrze i pewnie też wrócą A DeeJay już obmyśla taktyki.
Pozdrawiam Anonymous.
Ooo Po kilku rozpadach rożnych gildii graliśmy razem
Radze przemyśleć start na nowym serwerze. Według informacji, które wyciągnąłem od ludzi w ostatnim miesiącu może z 1/4 community deklaruje się na zmianę serwera na nowy ze względu na złe wspomnienia z Rangory. To że APEXY będą tylko na ten serwer działały, albo auction hause to faktycznie duzy plus, ale po pierwsze jeżeli populacja nie będzie odpowiednia to rynek będzie tak w ciemnej ****, ze będzie się itemy przez tydzień sprzedawać a eq albo samemu crafcic, albo szukać z nadzieja ze ktoś sprzedaje. Ponadto jeżeli zrobią jak z rangora- po 8 miesiącach merge Auction Hausów i możliwość transferowania się na nowy serwer to bajka o wyrównanej rywalizacji szybko się skończy. Ludzie podejrzewają, że minimum 4 serwery znowu zostaną z merg'owane, a szczerze mówiąc przy aktualnych możliwościach zarobku do 3.0, gdyby ktoś teraz wystartował to bron ayanad divine/obsidian epic plus gear na poziomie epherium full gem celest jest w stanie wyciągnąć w max 3 miesiące, mowa o grze na jedno konto z patronem, takze moim zdaniem jezeli ktos chce naprawde hardo grac to moze warto poczekac na zmerg'owanie serwerów i tam się pobawić. Startowałem na Rangorze i naprawdę milo to wspominam ale to co się stało troszkę mnie nie przekonuje do kolejnej akcji tego typu, na serwer pewnie wejdziemy z ekipą, ale czy tam zostaniemy? To będzie zależeć od układu sił oraz gospodarki. Na koniec chciałem tylko jeszcze raz zaprosić do naszej ekipy-chętnych do dołączenia zapraszam na ts: skillfactory.info lub pw na fb: Heniutek Sandhacker. Co do profilu ekipy póki co dobijamy lvle i szykujemy się na serpentisa i mistsonga harda, także jeżeli chce ktoś spróbować również pve na najwyższym poziomie to zapraszam, ja sam jeszcze Mistsonga nie robiłem ale są ludzie, którzy mają większe doświadczenie także liczymy na nowe przygody Na tą chwile część ekipy expi a część biega w Ayanadach, ale to naprawdę nie są kosmiczne rzeczy do zrobienia. Komplet eq o którym wcześniej wspomniałem daje wam około 5k GS'a a przy odpowiednim buildzie melas lub mag robią już naprawdę dużo. Mam nadzieje, że do usłyszenia- miłego popołudnia!
Dokładnie Emergenc, śmigaliśmy razem po upadku HOPE na Rangorze. Ja akurat bardzo krótko z wami pograłem, bo zaraz skończyłem, ale na bank spotkamy się na nowym serwerze. Mam nadzieję, że teraz czas na koty!
Radze przemyśleć start na nowym serwerze. Według informacji, które wyciągnąłem od ludzi w ostatnim miesiącu może z 1/4 community deklaruje się na zmianę serwera na nowy ze względu na złe wspomnienia z Rangory. To że APEXY będą tylko na ten serwer działały, albo auction hause to faktycznie duzy plus, ale po pierwsze jeżeli populacja nie będzie odpowiednia to rynek będzie tak w ciemnej ****, ze będzie się itemy przez tydzień sprzedawać a eq albo samemu crafcic, albo szukać z nadzieja ze ktoś sprzedaje. Ponadto jeżeli zrobią jak z rangora- po 8 miesiącach merge Auction Hausów i możliwość transferowania się na nowy serwer to bajka o wyrównanej rywalizacji szybko się skończy. Ludzie podejrzewają, że minimum 4 serwery znowu zostaną z merg'owane, a szczerze mówiąc przy aktualnych możliwościach zarobku do 3.0, gdyby ktoś teraz wystartował to bron ayanad divine/obsidian epic plus gear na poziomie epherium full gem celest jest w stanie wyciągnąć w max 3 miesiące, mowa o grze na jedno konto z patronem, takze moim zdaniem jezeli ktos chce naprawde hardo grac to moze warto poczekac na zmerg'owanie serwerów i tam się pobawić. Startowałem na Rangorze i naprawdę milo to wspominam ale to co się stało troszkę mnie nie przekonuje do kolejnej akcji tego typu, na serwer pewnie wejdziemy z ekipą, ale czy tam zostaniemy? To będzie zależeć od układu sił oraz gospodarki. Na koniec chciałem tylko jeszcze raz zaprosić do naszej ekipy-chętnych do dołączenia zapraszam na ts: skillfactory.info lub pw na fb: Heniutek Sandhacker. Co do profilu ekipy póki co dobijamy lvle i szykujemy się na serpentisa i mistsonga harda, także jeżeli chce ktoś spróbować również pve na najwyższym poziomie to zapraszam, ja sam jeszcze Mistsonga nie robiłem ale są ludzie, którzy mają większe doświadczenie także liczymy na nowe przygody Na tą chwile część ekipy expi a część biega w Ayanadach, ale to naprawdę nie są kosmiczne rzeczy do zrobienia. Komplet eq o którym wcześniej wspomniałem daje wam około 5k GS'a a przy odpowiednim buildzie melas lub mag robią już naprawdę dużo. Mam nadzieje, że do usłyszenia- miłego popołudnia!
Tak tylko gadają, jak będzie to przejdą i tyle. Poza tym jest od groma nieaktywnych graczy czekających na nowy serwer. Jestem pewien, że nowy serw będzie najbardziej zaludnionym jak tylko wystartuje
tak samo jak rangora przez pół roku a potem polaków garstka została, ale może jak w końcu jakaś konkretna gildia powstanie to ludzie zostaną na dłużej, wszystko się okaże, a co do populacji to tak jak napisałem, polskie community na aa bardzo szybko się wykrusza, więc argument, że ludzie czekają nie przekonuje mnie, dlatego, że zostanie pewnie 1/4 jak nie mniej z tych co wystartują.
Tak jak na każdym serwerze, jak zadbają o inny system shopu i te apexy przypisane do jednego serwa to ludzie zostaną na dłużej O to się nie martwię.
Gram praktycznie od początku AA (Serwer Nebe a obecnie Siroth) strona kotów. Jeśli nadal szukacie ludzi z miłą checią dojde na nowy serwer i wspomogę was swoją wiedzą jak najszybciej zarobić na pierwszego patrona i na jakiś set
Też będę zbierał ekipę na grudzień po stronie Nuia Liczę na odrodzenie na nowym serwerze i oby tym razem lepiej udał im się start nowego.. Faydee wbij na tsa pogadać w końcu
Jeśli ktoś jest chętny wystartować po stonie ludzi to piszcie na priva.
Ja też bardzo chętnie zacznę wraz z nowym serwerem
Chętnie pogram z ekipą na ts, frakcja obojętna, dostosuję się. Dajcie namiary na priv jeśli jest ekipa na ts.
Ja na 100% będę grał - jako, że Nuia w jednym palcu już to tym razem koty i celowanie w czołówkę
Warto by dać szanse Archeage, chętnie po stronie ludzi zagram
edit. fajnie gdybyś my zostali piratami arrrrrrrrrrrrrr.
też się chętnie dołączę, zagrałbym w końcu po stronie kotów ale mogę też być po stronie nuia.
Z chęcią się dołączę Może być po stronie kotów
Zapraszam na priv jeżeli ktoś szuka nadal [ekipy/gildii]