A kiedy rusza ten nowy serwer?
Ekipa na przyszłość
Gdzieś w grudniu
Też zagram, szykuje tylko portfel, aby szybko w topce być.
Dla wszystkich zainteresowanych startem na nowym serwerze. Chciałbym zaprosić wszystkich Polaków na stronę kotów gdzie szykuje się duża ekipa
Dla wszystkich zainteresowanych startem na nowym serwerze. Chciałbym zaprosić wszystkich Polaków na stronę kotów gdzie szykuje się duża ekipa
Co masz dokładnie namyśli jakaś gildia?
Mam w planach zrobienie własnej gildi wraz z znajomymi a co z tego wyjdzie nie wiem wszystko zależy od tego ilu ludzi by chciało grać własnie na tym nowym serwerze. Mam doświadczenie bo gram od samego startu w archeage ale obecnie zrobiłem sobie przerwę aby poczuć głód do gry
Jedno jest pewne, wróci masa ludzi do gry. Jak startowała Rangora to też nie było jakoś ogromnego hajpu. Niech ogłoszą oficjalnie serwer z 2 tygodnie wcześniej i się zacznie, reklamy gildii i te sprawy.
Jak najbardziej wchodzę w to
Ja mógłbym zacząć
Ktoś, coś klei na 3.0 na nowym serwie?
Też się zastanawiam. Jak będzie fajna ekipa, to pewnie dołączę.
zleci szybko, widzimy się w grze. Coś mi się obiło o uszy, że po stronie kotów tworzy się gildia? Ile w tym prawdy?
Myślę, że po obu stronach będą polskie gildie, ale coraz więcej doświadczonych graczy mówi, że idzie na stronę kotów.
Witam jak gracie to prosze o jakies prv. gdzie co i jak pozdrawiam
Hej,
gram w AA już jakieś 2 latka. Przewinąłem się przez kilka gildii i poznałem mnóstwo świetnych ludzi. Sam ArcheAge sprawił mi wiele dobrej zabawy i nadal to robi. Jednakże ludzie zmieniają gry, szukają nowych przygód w innych mmo itd.
Wpadłem na pomysł, żeby stworzyć grupę ludzi którzy pograją razem,a wraz z patchem 3.0 wejdą na nowy serwer [o ile informacje się potwierdzą :D] i spróbują tam swoich sił. Nie będę tu nikogo przekonywał jaki to ArcheAge jest doskonały, czy denny, chce po prostu zaprosić chętnych ludzi do wspólnej zabawy. Nie gwarantuje wam sukcesu w świecie gry, czy rządzenia serwerem, ale oferuje swoją pomoc w każdej dziedzinie gry [ nie, nie będe każdemu na start golda na patrona dawał :D]. I co, dla mnie bynajmniej, najważniejsze mogę zapewnić stabilną sekcje na ts, na serwerze na którym jestem administratorem. Dobry kontakt to podstawa
Pewnie niektórzy pamiętają, że pisałem już posty rekrutacyjne do gildii HANZA. Dlaczego nie wiąże swojej przyszłości z nimi? Zawsze wspieram ich radą w razie potrzeby lub healem, jednakże gildia ta nie ma zamiaru startować na nowym serwerze, a ja osobiście stwierdziłem, że nie chce gonić GSa na Sirothe zwłaszcza ze względu na nowe gildie, które doszły na ten serwer.
W RAZIE GDYBY KTOŚ CHCIAŁ DOJŚĆ DO HANZY TO PISZCIE PW NA GRZE DO METZT.
Dziękuję CI bardzo, że poświęciłeś czas na przeczytanie tej litanii i jeszcze raz zapraszam do wspólnej zabawy. Kontakt ze mną: Najprościej pisać tutaj na forum pw, lub na FB Heniutek Sandhacker. Do zobaczenia! [mam nadzieje ]