Jako ze regulamin mowi:
1.4. Nie wspieramy piractwa. Kategorycznie zakazane jest umieszczanie linków do stron z nielegalnymi kopiami oprogramowania (chomiki, torrenty itp.) Usuwane będą również tematy związane z problemami z działaniem pirackich wersji gier lub programów.
To moze czas zabrac sie za pirackie serwery? Ja wiem, ze w swietle prawa cala sprawa jest zagmatwana, ale kazdy kto posiada odrobine rozumu i zna uniwersalne zasady moralne, ten wie, ze pirackie serwery do gier nie sa fair. Mozecie zasypywac tysiacem linkow do roznych argumentow prawnych, ale kazdy ma przeciez poczucie, ze skoro cos robie, to jest to moje i chce na tym zarobic, a stawiane gdzies na krancu swiata serwery prywatne, przez zerujcych na pracy innych cwaniakow, to nic innego, jak zwykle swinstwo. Dla mnie rownoznaczne z piractwem, choc przeciez niekonieczne obarczone tym przymiotem przez prawo. Portal niby nie popiera plywania pod trupia bandera, a jednoczesnie na forum istnieja specjalne dzialy (!), ktore maja na zadaniu promowac "prywatne" miejscowki do gry.