Up^ Ale tak wlasnie jest? Bo jaki chcesz OBIEKTYWNY powod, co mam ci jeszcze napisac? Ani razu nie ustosunkowales sie do mojej argumentacji ( Wbiorczosc regulaminowa, chodzi mi o uregulowanie tych spraw i o tym jest temat! I uniwersalne zasady moralne, znane nam od wiekow - to pochodna glownego watku, ktorej nie chcialem poruszac, ale ktora sama wyplynela w rozmowie). Sprawa jest prosta, regulamin wprowadza niedorzecznosc i nie wiem czy czytales moje wypowiedzi, ale pisalem wielokrotnie, ze niech i sobie ludzie promuja prywatne serwery, ale wtedy niech z regulaminu wyleci punkt dotyczacy piractwa. Choc nie ukrywam tez, ze moim zdaniem powinien on zostac, jednoczesnie obejmujac sprawy prywatow.
Nie mow tez o agresywnym tonie moich wypowiedzi, bo to ja jestem posrednio obrazany.
Nie ogarniam wprost przemonstrualnej spinki osób, którym przeszkadza, że kompletnie im nie znani ludzie, z którymi nigdy zapewne nie porozmawiają, znajdą sobie paru ludzi, by pograć z nimi na jakimś privie. Trochę zazdrość, że ktoś się będzie fajnie bawił, czy jak?
WIesz ze w taki sam sposob moge pisac o torrentach? Co jest?! Kogos ogrania zazdrosc, ze ktos za darmoszke bedzie sie bawic w najnowsze gierki i zakazal promowac tego na forum?
Widzisz juz o co mi chodzi? O hipokryzje regulaminowa. Trzeba to unormowac, albo w jedna strone, albo w druga, a stanie rozkraczonym jedna noga po stronie moralnej, a druga w bagnie nie jest powazne. Trzeba sie zdecydowac.
I jesli ktos tu nie potrafi dyskutwac (o co mnie posadziles), to jestes to ty. Sam przyznales, ze nie czytales tematu, a potem glosisz sie, ze mam "bol dupki" i to jest wlasciwie wszystko, co masz tutaj do powiedzenia. Nie czytales, nie znasz sprawy, nie wiesz o czym jest temat - milcz. A teksty o "bolu dupki" pozostaw dla kolegow z gimnazjum, bo to jest wlasnie poziom ludzi uczeszczajacych do tej przykrej instytucji. Podalem ci powod, dla ktorego powinno wprowadzic sie zmiany w regulaminie (w obojetnie ktora strone!), ale ty nadal bedziesz twierdzic, ze nie moge przezyc dobrej zabawy innych. Troche powagi! Na poczatek radze zapoznac sie z tematem.