A nie chcecie spróbować w Dekarona ? jakieś 3 tygodnie temu był wielki update. O którym niestety cisza na mmorpg.org.pl
Elitarna grupka do porządnego MMO
Ja pobieram za wczasu mythosa ;d słuchawki kupione ale jakość głosu i szumy w tle to kiszka trochę ;(
@give me torrent for mythos europe! pl0x
oo dekaron tez może być sam mam 88lvl
ja też zagram głosowałem na mythosa
po co ci torrent do mythosa?? Z oficjalnej strony ściągnij...
bo mam prędkość pobierania ~140kb/s z DD? Na torrencie z tpb też bogato seedują >< może jutro klient będzie(15% atm)
@aww wolę już do DD bo szybciej niż na torrencie -.-
Moim zdaniem najlepszą grą do grania w pt byłoby DDO. Ta gra skupia się TYLKO w graniu w pt, więc jak by sie jakiś ogarniętą ekipie zrobiło, ktoś heal'a ktoś tanka, itd. to byłoby fajnie. Mój głos na DDO
Skuszę się na Mythosa
tez bym tego mythosa spróbował.
Codziennie usuwaj gry, aby zawężać listę. Ja już teraz usunąłbym Cabala i Lola bo to nie są ani innowacyjne ani elitarne mmo. Ja sprubuję się dostosować.
A może Football Superstars? Jak ktoś lubi piłkę nożną
Fakt w DDO zgraną ekipą grało by się naprawdę super, dlatego jestem za DDO. Oczywiście na drugim miejscu Mythos, ale czy w tą grę da się grać "większym" party... Tego nie wiem, nie grałem w Mythos'a...
wszyscy na ts proszę bo nudno
dobra gramy w aiona jak co na serwerze infinite po stronie asmodian
sorry za 2 posty
Ja też chętnie bym pograł z wami długo grałem w pzeróżne mmorpg od cabala do wowa przez jade empire i wiele innych
jak bedziecie pewni 100% chętnie dołacze do was
Zagłosowałem na Mythos
Ci co byli na TS'ie to wiedzą, a tym których nie było oznajmiam że wspólnie wybraliśmy grę Aion na serwerze InfiniteAion. Wstępnie zaczynamy jutro koło 9... A i zapraszamy na TS'a
To milego grania na privie... ja odpadam
Dziękujemy Zapowiada się na bardzo miłą grę. Ku woli informacji gamy po stronie Asmodians.
ja moge pograc w mythosa ale nie mam mikro ;/