Elitarna grupka do porządnego MMO

Ja chętnie pogram w Mythosa, mam tam postać nimrod 21lvl.

Jestem natym TS ale wszyscty graja w Aiona -,- a nie mythos

A ja powiem ta, ten caly mythos jest tak naglasniany, reklamowany a to nic specjalnego... Jest narazie bardzo niedopracowana gra i wogole jak dla mnie slaby klimat. A jesli mialbym cos naprawde polecic to Dekarona. Gra mega nastawiona na rozpierduche i party. PVP tez jest super rozbudowane a po oststnim update ktore miale miejsce niedawno, zmienilo sie sporo rzeczy, wiec osoby ktore graly jakis czas temu beda niezle zaskoczone :] I jeszcze dodam ze ogolnie jestem fanem Diablo i zadna gra mnie nie odciagnela na tak dlugo jak Dekaron (juz ze 3 lata z przerwami a to na sesje a to na obrone inż) a Mythos ktory mial byc niby podobny szczerze to mnie rozczarowal ;) fiu, to na tyle :P

Ok to może inaczej... Spotkaliśmy się dzisiaj na TS i wspólnie ustaliliśmy że gramy w AION'A, osoby które chcą grać z nami w AION'A (i tu podkreślam AION) zapraszamy na TS :)

wy kurde wcześniej napisałem ze gramy w AIONA na serweże infinite po stronie ASMODIAN

wy kurde wcześniej napisałem ze gramy w AIONA na serweże infinite po stronie ASMODIAN

Serwerze*

Co znaczy "gramy w Aiona"? Jakoś mnie to mało obchodzi, bo nie ty jesteś założycielem tematu, ani nie ty zbierasz grupę. O założenie kanału TSa tez cie nie prosiłem, bo jestem JSA na jednym z większych polskich serwerów.

Dobra, kij z ankietą. Mythos to rzeczywiście słabiutki h&s, nudny na dłuższą metę. Gramy w DDO lub EQ2, co wolicie?

Wolalbym DDO jesli chodzi o te dwa tytuly, a jesli gry platne wchodza w gre to zaproponowalbym darkfall

ja wolę placki. po co robić takie tematy jak zgłasza się 20osób a rzeczywiście będzie grać z 5os przez tydzień i stwierdzą, że im się odechciało i jest nagle 0os . Tak to przynajmniej wchodzą na tego ts i się zgadają a nie pisać i dawać lipną deklarację. Zrobiłeś temat, do tego nie pasuje Ci, gdy ktoś uzbiera ekipę przed tobą. Ja osobiście napisałem, że bd grać w MYT i gram. Pozdro!

"Gramy w Aiona" - oznacza że ludzie którzy spotkali się na TS'ie stwierdzili że Mythos to słaba gra, drogą głosowania wybraliśmy wspólnie Aiona. Umieściliśmy w tym temacie informacje, jak ci się nie podoba to usuń.

Super że jesteś JSA, masz + 10 do lansu.

...

Ok, rozumiem, ale zdenerwowało mnie to, że zostało to ogłoszone jak jakaś prawda objawiona, do której wszyscy mają sie dostosować.

...

Wiesz co, nawet nie będę tego komentować. Prosze mi nie zarzucać tutaj braku argumentów do obrony, po prostu nie mam ochoty reagować na takie zaczepki, jak twoje ostatnie zdanie.

Mogę grać w Everquesta bo w DDO już grałem : ]

Panowie ten temat odbiega nieco od głównego założenia ,że robicie ankietę a potem gracie. A tu już 4 strony i każdy sugeruję inną grę. Proszę się ogarnąć :)

na privie tez nie gram <_<

@DDO >?

Ja chetnie sprobuje DDO, juz mam sciagnietego, bo mialem grac, lecz nie bylo czasu i checi ;p

DDO jest darmowe do czasu. Do jakiegos 20 lvlu jest ok, poźniej płacisz za questy i nowe misje itd. Można płacić pktami za achievementy, ale nie starcza ich na dużo zabawy.

@UP

między innymi przez to przestałem grać w DDO

@Topic

w Everquest jest tak samo ? bo jak tak to nie gram ; /

EQ2 tak samo. Nawet wszystkich ras i klas nie masz za free.

Ok, dobra. Wychodzi na to, że gramy w DDO. Jutro założę nam room na TSie. Namiary macie tutaj: hs-game.pl

To ja tez niebawem dojdę na ts bo nowe słuchawki przyjdą więc wpadnę pogawędzić i pograć :P