BM - postać którą nie gram PvP. O wiele lepiej gra mi się pvp moją CN ;*
Ale powiedz mi, jak zakup El pomoże w zrobieniu seta i wbicia lvl? Hahaha
BM - postać którą nie gram PvP. O wiele lepiej gra mi się pvp moją CN ;*
Ale powiedz mi, jak zakup El pomoże w zrobieniu seta i wbicia lvl? Hahaha
A tak :Dodatkowy pasek(ułatwienie,zamiast 4 skilli 8),exp boost,kup za el-sprzedaj za golda,zwoje na ulepszanie eq,lewa strona,a jako set bonusy za komplet.To twoje pierwsze mmo od gfu?Nie pytam by obrazić w jakiś sposób,po prostu zwyczajnie pytam.
W tym temacie mógłbym powiedzieć wiele, bo gram od startu KR. Pierwsze dungeon'ówka, która przykuła moją uwagę na tak długo.
Myślę jednak, że jeżeli ktoś chce zacząć grę na PL serwerze, to nie ma sensu.
Proponuję grę na ver. Steam / KR / TW.
ver steam - graczy x2 mniej od PL, nie ma ogarniętych gildii i IS gorszy od PL.
TW - Też gram, jednak nie jest to na długo bo krzaczków nikt nie ogarnie
KR - A masz teraz dla kogoś KSSN i datę urodzenia koreańca? Mało polaków tam gra, w tym ja większość gildii i mała liczba osób z forum pl.
Pograłbym, ale PL niestety "umiera"
Umiera? Nie powiedział bym . Widać jak dużo o tym "wiesz" i ile w to "grałeś".
Kesher,podkreśł tylko że grasz ze znajomymi,Tsubaki raczej mówi o randomowych grupach.(Chyba że ja mam pecha i zawsze przy dobieraniu mam piękną cyfre 1)
Chodzi mi właśnie o graczy, którzy zaczynają sami bez "paczki"... dla takich nie ma tam prawie miejsca. Zwłaszcza wieczorami
Maqes - A podaj przyczyny dlaczego? :)GF NIE MA WPŁYWU NA PATCHE . Wszystkie patche, zmiany w grze, ZMIANY W IS. Zależą od KOG czyli od firmy producenta gry . GF to tylko europejski wydawca (od wydaje WSZYSTKIE wersje Europejskie) więc na jakie chcesz iść? Raczej gramy u KOG a nie u GF. GF tylko nam tą grę udostępnił, nic więcej. Ahh.. Widać ile morony wiedzą o wydawaniu gier. Ahh...
Jeżeli chodzi mi o takie gry to wolę nie grać z Polakami, ładna grafika, mały rozmiar gry i polski język to raj dla młodszych graczy, po prostu mam na myśli to że gra dużo dzieci.
I moim zdaniem commiunity na angielskich serwerach jest lepsza, i mam tu na myśli też wersję o Gameforge.
Kamilku no to może podasz nam MMO podobne do Elsworda które jest lepsze?
Mówię to co widzę w elsie (ewentualnie czyt. hejtuje bo wkońcu powinienem mówić dobrze o tej grze,albo w ogóle),więc muszę znać lepszą grę tego typu?Coś na zasadzie "to zrób lepiej"?Dziękuje,nie mam zamiaru z tobą rozmawiać.
Ten temat przeradza się w fanboye elsworda vs ludzie myślący trzeźwo.
Elsword JEST dobrą grą.
Nasz serwer NIE JEST dobrym serwerem.
Eot, dziekuje.
Grałem na PL serwerze od jego startu i choć na początku było trochę ludzi to z czasem to wszystko znika. W IS kupisz sobie pasek B, odblokujesz skille (wersja dla leni), nakupujesz 12332 roztopów, peta i idziesz na pvp bawić się kabelkiem żeby wygrać. Śmieszne jest to że mówienie źle o tej grze spotyka się z takim hejtem (bo taka prawda, to wy hejtujecie nas, nie my grę).
I tak ostatnio się troche poprawiło. Mam nadzieję że będzie jeszcze lepiej, ale NA TĄ CHWILE nie wygląda to dobrze.
Więc przestańcie się rzucać jak dzieci bo ktoś nie wielbi waszej ukochanej gry i ustalmy może taką ogólną odpowiedź:
Elsword to dobra gra, warto poświęcić czas żeby sprawdzić, ale jeżeli już chce się w nią dłużej pograć polecam iść na NA lub przygotować się na walke psychiczną z masą dzieci (kiedyś słyszałem określenie że te "dzieci neo" z metin2 przechodzą na elsworda i trochę się z tym zgadzam).
I jeszcze raz, przestańcie się kłócić bo to do niczego nie prowadzi, każdy ma inne zdanie.
ver steam - graczy x2 mniej od PL, nie ma ogarniętych gildii i IS gorszy od PL.TW - Też gram, jednak nie jest to na długo bo krzaczków nikt nie ogarnieKR - A masz teraz dla kogoś KSSN i datę urodzenia koreańca? Mało polaków tam gra, w tym ja większość gildii i mała liczba osób z forum pl.
ver. Steam, to NA serwer. Porównywalna ilość graczy z serwerem KR. (Mówiąc gorszy IS, to nie wiem co masz na myśli.. wszystko jest tak samo + roztopy do mountów)
Wersja TW jest dla osób które miały styczność z Elswordem i ogarniają co jest co.
Co do KR, to faktycznie, zgodzę się, zapomniałem o KSSN.
Em... Ver steam porównywalna z serwerem KR? Nie wiem co ty bierzesz... ;_;. Ale koniec kłótni, bo zbędny spam się robi.
Grać na polskim czy na jakim?
Co to w ogóle za bezsensowna rozmowa, Kesher spójrz prawdzie w oczy, Elsword umiera w wersji PL i taka prawda, w ogóle JAK MOŻNA grać w polską wersję Elsa, kiedy mamy dostępną, niezablokowaną i nie lagującą nic a nic wersję amerykańską. Tak więc Yoki, grać na amerykańskiej: Elswordonline.com (Jakby ktoś potrzebował pomocy to służę radą, wieloletni staż w Elswordzie ^^).
Bo mi coś kolega wspominał, że na ameryce są spore lagia w pvp. Czy to prawda?
Tak, totalnie ;d Kolega musi mieć neta 512kb/s, albo osobiste lagi. Mam tylko S, ponieważ nie gram jakoś dużo pvp. Low lvl, bo zazwyczaj po przerwie usuwam stare postaci, miałem ich sporo więcej na lvl capach xD (Gdyby ktoś podważał wieloletni staż ^^). Jeżeli jesteś graczem PVP to tym bardziej Amerykańska wersja>Polska wersja. Poziom PVP graczy różni się diametralnie, kiedyś pograłem chwilę na polskiej wersji to zdobyłem rangę S pierwszą klasą (w sensie tą, po podstawowej), tutaj nie ma takiej opcji
@Edit
Poczytałem wasze komentarze, do ludzi, którzy pisali o KSSN w koreańskich wersjach, wiecie, że to jest nieaktualne już od wielu miesięcy? o_o Koerańskie gry nie wymagają już KSSN'ów, rejestrujecie się normalnie jak w Amerykańskich/Europejskich grach, twórcy gier mieli jakieś problemy prawne z wyciąganiem tak ważnych danych od ludzi, przez co zaprzestali z tym Nie jestem pewien czy w Elswordzie to zostawili (Raczej nie), ale we wszystkich innych KR grach KSSN już nie obowiązuje
Ja zacząłem teraz grać mam Ravena blade master 26 lvl.
Ożywię ten temat ;P
Nie wiem czy wszyscy wiedzą ale nie długo wchodzi nowa postać Elissis