Nie ma po co go ożywiać, bo założyciel znalazł już sobie inną grę, w dodatku jak musisz odkopywać stary temat, to przynajmniej doczytaj informacje, które chcesz przekazać, to "Elesis" a nie "Elissis" wtf?
Elsword Online
Było ogłoszenie na stronie głównej mmorpg.org.pl.Jak już chcesz ożywić to napisz coś konkretnego a nie, wyskakujesz z marną informacją o której wszyscy wiedzą.
A jezeli ktos szuka gry podobnej, o niebo lepszej w porownaniu z elsowordem to polecam Grand Chase
Grand Chase ,nie thanks wole elsworda ,widziałem kilka filmików i powiem w krótkich żołnierskich słowach : ,,d*py nie urywa''.
A tak ogóle moja ortografia to nie powód do hejtow od razu
Nie czytałem wszystkich postów... przyznaję.
Co do tematu. Zapraszam na zaludniony, żywy i wiecznie aktywny Elsword US. Nie ma żadnej polskiej gildii, ale mam zamiar założyć swoją Nick HakuryuPL
www.elswordonline.com
ja pogrywam na NA
jak co pisz na nicki pod Avatarem
Ktory ten?
Gra ktoś? Tak wiem, może i gra jest od gameforge ale abrdzo dobrze sie trzyma i graczy nie brakuje. Do tego kombinacji klas i buildow jest mnostwo co umila rozgrywke i wymyslanej swoich wlasnych oryginalnow buildow. Nie wspominajac o PvP, ktore o dziwo jes zbalansowane i i w glownej mierze zalezy od umiejetnosci gracza.