Elsword Online

Nie ma po co go ożywiać, bo założyciel znalazł już sobie inną grę, w dodatku jak musisz odkopywać stary temat, to przynajmniej doczytaj informacje, które chcesz przekazać, to "Elesis" a nie "Elissis" wtf?

Było ogłoszenie na stronie głównej mmorpg.org.pl.Jak już chcesz ożywić to napisz coś konkretnego a nie, wyskakujesz z marną informacją o której wszyscy wiedzą.

A jezeli ktos szuka gry podobnej, o niebo lepszej w porownaniu z elsowordem to polecam Grand Chase ^_^

Grand Chase ,nie thanks wole elsworda ,widziałem kilka filmików i powiem w krótkich żołnierskich słowach : ,,d*py nie urywa''.

A tak ogóle moja ortografia to nie powód do hejtow od razu

Nie czytałem wszystkich postów... przyznaję.

Co do tematu. Zapraszam na zaludniony, żywy i wiecznie aktywny Elsword US. Nie ma żadnej polskiej gildii, ale mam zamiar założyć swoją ;) Nick HakuryuPL

www.elswordonline.com

ja pogrywam na NA

jak co pisz na nicki pod Avatarem

Ktory ten? :D

Gra ktoś? Tak wiem, może i gra jest od gameforge ale abrdzo dobrze sie trzyma i graczy nie brakuje. Do tego kombinacji klas i buildow jest mnostwo co umila rozgrywke i wymyslanej swoich wlasnych oryginalnow buildow. Nie wspominajac o PvP, ktore o dziwo jes zbalansowane i i w glownej mierze zalezy od umiejetnosci gracza.