Elsword szukam ekipy żeby pograć dłużej ;3

Cześć szukam 3 osób żeby pograć w grę Elsword od 1 lvl do 67 mam nadzieje wiek raczej od 15 lat wzwyż najlepiej aktywni gracze którzy mogą przysiąść przy mmo co do komunikacji mam swój kanał na Ts3 albo można rozmawiać też przez skype mi nie robi to różnicy mam nadzieje że ktoś się znajdzie bo samemu grać jest dosyć słabo a zawsze w grupie raźniej i chce się bardziej grać :3

Ja jestem za. Aczkolwiek mam aktualnie 31 DP, 36 Are.

Ja jestem za. Aczkolwiek mam aktualnie 31 DP, 36 Are.

Średnio będzie chciało mi się ciebie gonić może zrobisz nową postać ? :P jak przysiądziemy to przebijemy ten lvl który masz jeżeli chcesz pograć napisz do mnie na pw podam ci ip ts albo nick skype to już zależy co wolisz

na jakim serwie/wersji zamierzasz grać ?

Od Gameforge chyba? Co do lvl.. idąc misjami wbijesz 30 w 1,5 dnia max 2 dni. I tak póki co nie mam więcej czasu niż 1-2h dziennie na grę więc mnie dogonicie

na jakim serwie/wersji zamierzasz grać ?

Jeżeli chodzi o to czy na Angielskim czy Polskim myślałem o polskim tak samo jak up jeżeli chcesz pograć pw skype ts mi to obojętne ;3

Od Gameforge chyba? Co do lvl.. idąc misjami wbijesz 30 w 1,5 dnia max 2 dni. I tak póki co nie mam więcej czasu niż 1-2h dziennie na grę więc mnie dogonicie

Napisz mi na pw czy ts czy skype lepiej będzie pogadać i się ugadamy dokładnie co i jak jeżeli możesz

Mogę pomóc początkującym :P. Mam 65.

Mogę pomóc początkującym . Mam 65.

Jeżeli chcesz to ja nie pogardzę a nie chcesz może poexpić sobie nowej postaci ? ;3 napisz mi swój nick w grze i kiedy jesteś online to się odezwe

A grasz na PL?

Nick - Keszer

A grasz na PL?Nick - Keszer

Tak zaczynam grać na pl

Tez moge zagrac. Ale od nowa.

A ogarnia ktoś czy można zmienić język na tej wersji od gameforge ?
Bo mnie polski w grach dobija i niszczy mi klimat :(

To fakt, ale języka chyba zmienić nie idzie.

PL jest fajny i smieszny, zreszta mozna wyciszyc dzwieki :) Tak, trzeba pobrac eng wersje od gameforga i chyba bedziesz gral na innym serwerze niz pl.

Powiem tak jeżeli ktoś chce pograć od 1 lvl to ip tsa : ts3-games.pl kanał 53 pod kanał o nazwie Elsword hasło 123456 zapraszam ja właśnie tam siedze czekam na 3 osoby do gry albo i wiecej :3

najpierw musze pobrac gre :P

kto kim gra ?:) Mi sie za***iscie gralo babka z dzida :)

ja jak ściągnę to pewnie weapon taker ale to jeszcze do zastanowienia

Znalazłem jakiś patcher do zmiany języków, ale z tego co wyczytałem to jest nie legalny, więc nie będę dawał linków :P

Patcher nic nie da. Hack shield od Gameforga blokuje i crashuje gre jak wyczuje nielegalne oprogramowanie. Dobra juz bylem na ts3 i byla jedna osoba. Czekamy na wiecej. Zbiorka okolo 18:30 czasu polskiego :P

Jak wspominalem zaklepuje babke z dzida ( ARA).

no ja wbije jak mi się sciągnie dopiero,

a co do tego patcher to od podmienia tylko pliki z głosem postaci więc nie sądzę, żeby hack shield miał coś przeciwko :P

poza tym to jest z bardzo dobrej strony ( w nazie ma elitarni pvp'owicze :P )