ja mam 85% pobrane juz. Heh idzie jak krew z nosa Mam tam pare postaci ale je usune aby nie korcilo
Przydalo by sie wiecej osob aby byl szum na tsie ^^
ja mam 85% pobrane juz. Heh idzie jak krew z nosa Mam tam pare postaci ale je usune aby nie korcilo
Przydalo by sie wiecej osob aby byl szum na tsie ^^
Jeżeli ktoś chce podmienić dubbing, to niech pisze na pw. Nie będę podawał tu nielegalnego oprogramowania.
Jak juz podmieniac dubb to z pl na koreanski/japonski jedynie. Nie pamietam dokladnie ktory azjatycki jest dostepny.
Jest jeszcze miejsce? Też mógłbym się dołączyć. Polecam by każdy zagrał postacią którą jeszcze nigdy nie grał tak by urozmaicić grę
najpierw musze pobrac gre kto kim gra ? Mi sie za***iscie gralo babka z dzida
No to zagraj sobie Arą. Ara jest bardzo prosta i mocna. Nikt jej na PvP nie lubi jak się przeciwko takiej walczy.
Co do mnie ja mogę prawie każdą postacią zagrać bo mało grałem. Wole skupiać się na jednej postaci niż robić ich wiele. Chung napewno odpada bo mam już jednego IP. Mam też Elsa Infinity Sword więc każda inna.
Mi dubbing Polski nie przeszkadza, a nawet bym powiedział że jest przyjemny. O ile lubie Niemiecki język, to dubbing niemiecki jest według mnie słabszy od polskiego. Ja mam zainstalowanego Elsworda KR więc jakbym chciał to bym mógł sobie zamienić, ale po co?
@edit
Jak juz podmieniac dubb to z pl na koreanski/japonski jedynie. Nie pamietam dokladnie ktory azjatycki jest dostepny.
Oba są dobre, chociaż ja bym proponował oryginalny Koreański. Co do dostępności to można normalnie pobrać koreańskiego elsa i tego japońskiego, ale na KR pograć sobie już byś nie mógł bo tam trzeba podobno do nich zadzwonić do tych ludzi z Nexona KR i udowodnić że się jest z Korei. Wtedy ci odblokują możliwość grania w ich gry.
Na TS póki co nie wejdę ;P Nick YamamotoX jak co
to moze o 19 spotkamy sie na ts3 kto moze, oraz dodamy sie do friendow w grze, plus party.
edit. Autor tematu ma problemy z laptopem i bedzie gral dopiero od jutra miedzy 13-15.
Ja mam dopiero 60% to się nie wyrobie na 19
Jak cos pomozemy z instancjami Bo w party sila !
Jak cos jestesmy na ts3
Jak cos klasy Ara i Eve zarezerwowane
Jak cos pomozemy z instancjami Bo w party sila ! Jak cos jestesmy na ts3 Jak cos klasy Ara i Eve zarezerwowane
ja zaklepuje Ravena
To ja zaklepuje Eve.
Lista graczy :
1. Kromal - Ara
2. Mauserek - Eve
3. Dragonav - Raven
4. Tsubaki - ?
5. Aios - ?
6. Kesher - ??? chyba do expienia nas hehe
Ja mam Maga 32 lvl, ale jak się upieracie to zacznę od nowa. Rena/Chung
Jak wolisz. Zapraszamy na ts3.
Pisałem, póki co na ts nie wejdę.
Ja mam BM i to już od daawien dawna . Z 66 lvl. Będę czasem pomagał gdy będę mieć czas.
Ok ja Chung. Znalazłem jakiś stary z alt strojem na 9 lvl.
Żeby już nie zakładać nowego tematu , gra ktoś jeszcze w Elsworda ? Chodzi mi o to czy na polskim serwie trzeba wbijać lv od zera tak jak planuje autor tematu w grupie , czy jeżeli idzie się solo , to można spotkać ludzi na niższych lv , czy świeci pustkami ? Planuje zagrać sobie od nowa (nie koniecznie w grupie) ale mam wrażenie że wszyscy co mieli wbić lv to wbili a na niższych lv pustki . Moje obawy są uzasadnione ? bo nie chce mi się ściągać tylko po to aby przekonać się że na polskim servie miasta niskolevelowców są puste ..
temat został założony niedawno, więc mało kto stworzył już postać. Na dobieraniu często można na kogoś trafić, jednak na wyższych levelach ludzi jest x2 więcej .
Nie ma problemów na przełomie 1-25 później raczej pustki do 40
Panowie jest taki problem że ja chyba jednak z wami nie pogram tak wiem słabe zakładam temat a się wycofuje ale problem jest tego typu że mój laptop przestał domagać i do puki go nie naprawie granie odpada a nie wiem ile mi z tym zejdzie wielkie sory mam nadzieje że chociaż ten temat trochę pomógł i będziecie grać razem oto nowe ip ts : 31.6.70.185:5000 Pokój Elsword EU haslo elsword pokoje vip początek ts bardzo przepraszam postaram się jak najszybciej ogarnąc laptopa i dołączyć a z lvl was może dogonie i życzę miłej gry powodzenia w lvlelowaniu