Lang. Changer niejest nielegalny. Poprostu pobiera inne pliki dzwiekowe, ktore rowinie dobrze mozesz miec po zainstalowaniu innej wersji.
Ps. Polecam japonski.
Elsword szukam ekipy żeby pograć dłużej ;3
Chung Kanonier jak co
Dobilismy 19lv, na dzis starczy.
Zapraszam jutro. Pozdrawiam.
Łapać mnie pod nickiem Lightingbolt
nową postać stworzyłem, bo tragicznie skille rozdałem
18 lvl WT nick: Kyonic
jutro będę w godzinach 12-13
Wiec czekamy na ts3. Kazdego przyjmiemy z otwartymi ramionami
25 lvl wbity Koniec woli niestety
Przenosimy się na amerykańską wersje, bo na polskim i europejskich wersjach od gameforga są pustki.
A na amerykańskiej jest unlimited stamina (wola) na weekendy. Jak ktoś chce zagrać to tutaj link: http://en.elswordonline.com/
Ok. Jakie postacie mamy?
Wszytsko dostepne na EU lecz postacie z US maja wiecej subklas.
Niestey GF odstaje od Amerykancow ^^ Chyba zrezygnuje z Ary bo jest za mocna, a łatwa gra mnie nie bawi.... Obstawie na Elsa lub Aishe. Gra zaraz sie sciagnie i bedzie git. Jesli kogos interesuje system platnosci to sms i przelewy nie sa dostepne dla nas. Ratunkiem jest PayPal.
Ok. Jakie postacie mamy?
Raven zaklepany
Ja robię Chunga już 13 lvl
Ravena lepiej zrobić w kosiarza czy miecz śmierci ? chodzi bardziej o mapki niż o pvp
UP Gramy na US jak co
Jak stoicie z poziomami?

Aktualnie mam 38lv Elswordem.
Zapraszamy do wspolnej gry. Wersja Us bije na glowe wer.PL. Wiekszy content i 5x wiecej graczy.
Ogolnie nie polecam wersje Gameforga chyba kazdy zna ich polityke
Ts3 sie nie zmienil : 31.6.70.185:5000
Tak żeby nie zakładać nowego tematu, jak wygląda aktualnie populacja na PL`u, i jak z IS, czy nie korzystając z niego jestem w stanie osiągnąć to samo co Ci którzy regularnie korzystają z IS, tylko zajmie mi to więcej czasu, czy nie obejdzie się bez IS, i regularnego korzystania z niego... =/
W IS nie ma NIC co jest ważne do grania. w IS dostaniesz TYLKO jedną przydatną rzecz, między innymi pasek umiejętności B, lecz ja grałem bez niego przez 1,5roku. Do tej pory wydałem tylko 30zł na IS aby zakupić pasek B i to po 1,5 roku grania. W IS dostaniesz
- Akcesoria które są takie same jak te co dropią z plansz
- Avatary które można zdobyć w częstych eventach
- Peta którego dostaniesz w grze także
- Notatnik techniki który dostaniesz w grze
- Ewentualnie rozszerzenie magazynu jak ci zabraknie w nim miejsca. Ja gram bez tego, ponieważ mamy bardzo dużo miejsca w ekwipunku.
I co? Jest P2W? Nie.Kiedyś może tak, ale teraz u Aranki dostaniesz
- Pieczęcie do handlu
- Jedzenie dla peta
- Wisiorek PD
- Zwój +8 (za szczęściem)
I wiele innych przydatnych rzeczy.
Z bossów terenów dostaniesz także
- Zwoje +7/+8
- Eldryty
- Kamienie rzemiosła
i wiele innych.
I co? Nadal macie swoje "argumenty" że gra jest P2W, i wiecie to nie grając w nią? Aha.
Updaty - Są dokładnie tydzień po NA.
Populacja - Jest równa z NA, gram na NA jak i na PL i nie widze różnicy, więc śmieszą mnie słowa typu "Na NA jest więcej graczy". Ostatnio był BARDZO duży przyrost graczy na PL (dokładnie po wprowadzeniu Ary i Sander) i tworząc nową postać co chwile spotykam kogoś na plansze podczas dobierania. W wioskach stoi mnóstwo graczy (bez F5 mogą być lagi przed dużą ilośc graczy w Sander, no może na moim kompie).
Ja gram sobie bardzo przyjemnie na PL, i śmiać mi się chce jak widzę posty że NA lepsze, skoro TEŻ jest od GF i ma taki sam item-shop jak i taką samą liczbę graczy. Pozdrawiam hejterów GF.
Dzięki wielkie za szybką odpowiedź, grałem kiedyś w WW grę, ale z jakiegoś powodu przestałęm, a, jak już napisałeś hejterzy piszący iż gra jest P2W, tylko mnie zniechęcili do powrotu, ty z kolei, zachęciłeś mnie do niego, wielkie dzięki...
41 Chung wbity. YamamotoPL
Newfe - Nie ma za co, jeżeli będziesz potrzebował w czym kolwiek pomocy pisz do mnie na PW, chętnie pomogę lub odpowiem na jakieś pytania związane z gra.