Podajcie swoje nicki. Złożymy się na gildie
Elsword szukam ekipy żeby pograć dłużej ;3
Jeśli gracie na US to i ja się chętnie przyłącze nick: DimensionLoL (42 lvl chyba) klasa chyba to oczywiste, że DW.
Z ts'a nie skorzystam bo niestety nie mam mikro.
Tylko nie wiem dlaczego po kilku planszach komp muli mi się niemiłosiernie a gra się tnie nie wiecie może co zrobić oprócz resetowania kompa po kilku dungach ?
A tak wgl. to na serwerze US macie polską wersje gry ? chodzi mi głównie o napisy , bo niedokońca jeszcze wszystko rozumiem w tej grze , i myśle czy by sie na US nie przerzucić, bo na PL to pustki są ....jest tam po polsku ?
HAHAHAHA US po Polsku? Weź się za książki, Angielski to banalny język. Jak i fakt że US to US.
I na PL nie ma pustek, chyba że grasz około 8-17 kiedy ludzie NORMALNI są w pracy/szkole.
Jakby porównać US do PL to oczywiście na tym drugim są pustki względem 1. Od 1 lvl na US masz po 4+ osób w kolejce na planszę, co za tym idzie więcej ED i Expa za planszę. W ogóle atmosfera lepsza jest o wiele niż na PL.
Mamy już gildie na US SmokeEngine, dodam ludzi jak kolega wbije, bo zapomniał rozdać rangi
ok. Zrobiłem EM. Nick: RyoheiPL
Witam. Mam ochotę zagrać w ELSWORD. Szukam "nauczyciela" czyli znajomych gotowych do pomocy i wspólnego grania. Pisać w temacie lub na PC

Co do nauczyciela, Elsword jest na tyle łatwe że nie ma co więcej do nauczania.. A jak już coś jest to gra Cie prowadzi za rączkę. Gram na US, zapraszam chętnie pomogę.
Podasz link do tej wersji co grasz? Co tam jest innego? Wcześniejsze update ?
to raz, dwa w weekendy masz darmową staminę (cały czas 100%) i 4x więcej ludu niż na pl. Dodatkowo masz kanały podzielone na odpowiednie poziomy przez co dostajesz więcej expa za dany kanał. http://en.elswordonline.com/
To idę ściągać elsworda. Do kogo mam pisać, żeby się dostać do polskiej gildii?
Nie ma polskiej (przynajmniej ja nie mam), ale mam w planach założyć
To na jaki nick mam pisać? Dasz radę teraz wejść? Mój nick: Bewasp
Aktualnie mam 0% staminy wiec nie wchodze bo nie mam po co Jak co to dodaj RyoheiPL
To wejdź zaakceptować zaproszenie
Cześć szukam 3 osób żeby pograć w grę Elsword od 1 lvl do 67 mam nadzieje wiek raczej od 15 lat wzwyż najlepiej aktywni gracze którzy mogą przysiąść przy mmo co do komunikacji mam swój kanał na Ts3 albo można rozmawiać też przez skype mi nie robi to różnicy mam nadzieje że ktoś się znajdzie bo samemu grać jest dosyć słabo a zawsze w grupie raźniej i chce się bardziej grać