ale wstyd xD A przy okazji chciałem wszystkich zaprosić na mój jutrzejszy stream o godzinie 20:00 z pierwszego na świecie gameplaya z wiedźmina 4, co prawda jeszcze nie wyszedł i go nie mam ale kto wie, może jutro już będzie i będę mógł wam pokazać.Na pewno cdpr coś na mój stream wymyśli xDDDDD nie no sikam XD nawet nie sprawdził czy mu pójdzie, czy w ogóle się odpali, czy launcher działa NIC. Tylko pozapraszał wszystkich forumowiczów na stream na którym się dowiedział, że nic nie będzie streamował. MISTRZOSTWO ! Pierwsza klasa po prostu… podstawówki. Hej, zapraszam wszystkich pierwszy POLSKI stream z jakiejś koreańskiej gry mmo ! Nie mam ściągniętej, nie wiem czy działa, nie mam konta. ALE BĘDĘ KURWA PIERWSZY !
Przy okazji “karze” pisze się KAŻE bo kazać. Już nie chciałem ci tego wytykać ale robisz ten błąd kolejny raz przy zdaniu :" NIKT NIE KArzE CI TEGO OGLĄDAĆ" co w ogóle jest najdurniejszym sformułowaniem we wszechświecie, każdy kto musi coś takiego napisać pod swoim streamem albo youtubem znaczy ma beznadziejny content i zamiast tak pisać to albo się weź za poprawę, albo pousuwaj wszystko z fejsa, twitcha, załóż kanał na nowo i tym razem się przygotuj przed czymś takim albo w ogóle sobie daj spokój bo z takim nastawieniem to możesz sobie darować, jak nie potrafisz przyjąć krytyki na klatę za totalne dno które zaserwowałeś to nie powinieneś streamować. I nie mów, że nie reklamowałeś, bo próbowałeś odjebać reklamę na swoim twitterze, fejsie i tutaj. Innymi słowy obiecałeś coś co nie wiedziałeś, czy w ogóle jest do spełnienia i może ktoś zamiast z ciekawości wejść na twojego streama i stracić przy tym masę czasu mógł skoczyć do żabki po browarka i ciperki i sobie obejrzeć netflixa, a tak zabrałeś kilku “widzom” ich kilka minut z ich cennego życia… Żenada.