Dawno nie widziałem takiej desperacji w internecie, op zrobił wszystko, co można źle zrobić jako niedoszły streamer i dalej się pogrąża, niech ktoś to zatrzyma dla jego dobra xD
Elyon - Pierwszy w Polsce Stream z Nowego MMORPG Elyon!
Hahahahha tylko, że to wasza czwórka się tutaj cały czas spuszcza w tym temacie xD
Tylko wy nikt więcej xD To jest normalne? Normalny człowiek już dawno by odpuścił.
A ja sobie siedzę gram, popijam drina i tylko mam z was polewkę jak was dupy pieką XD
Pozdrawiam Guru. Masz człowieku “traffic” na forum, ciekawe czy ruch na forum też przekłada się na jakieś zarobki dla portalu XD
Jak zauważyłem to tylko ty się tu spuszczasz oni dali ci tylko asertywny komentarz do tego co pokazałeś czyli niczego widać jak to mówią mądrzejszy odpuszcza a głupi będzie cały czasz brną w swoją breje. A widać jak ty robisz.
Mówi to człowiek który robi sam sobie przelewy na konto i daje z tego screeny… Tobie nawet nie trzeba odpowiadac sam siebie jedziesz kazdym postem. Samoistne zaoranie pkt 2 ! Zbieramy dalej punkciki.
Mnie do tego nie mieszaj.
Dostałeś reklamę na głównej stronie, miałeś szansę na super widownię i masowy przypływ followersów… ale spaprałeś sprawę po całemu.
Sądziłem, pewnie nie tylko ja, że po takiej głośnej “zapowiedzi” masz już wszystko ogarnięte i wystarczy odpalić gierkę/streama. Myliłem się, szkoda…
po pierwsze, gosciu probuje tutaj byc inteligentnym a wrzuca do sieci swoje dane osobowe z wyciagiem z konta xD no wiekszego debila nie widzialem