Też czekam co blaumro napisze, pójdę za jego głosem bo sama nie mam żadnych typów pewnych.
Emisariusze śmierci - Gra
To jakoż iż nikt na nikogo nie zagłosował... Głosuję na Sildu
Jakiś powód podasz czy czysty strzał?
Głosuję na Abraxus. Jest mocno neutralna (większe wyjaśnienia wykraczają poza grę).
Jak sądzisz Blaumro. A moje wyjaśnienia... ciężko mi to Wam napisać, ale gra na boku nic zbytnio nie pisząc, bynajmniej (chodź nie mam pewności i nie chce mi się sprawdzić :D) zagłosował wczoraj na mnie wraz za głosem Niewiary. Po prostu przeczuwam, że coś z nim nie tak
Darkyy to ja, Kakeru, Niewiara i Byczsek na Ciebie glosowalismy, Slidu strzelal w Niewiare na zasadzie "bo tak". Tak gwoli sprostowania
To dziś zginą 2 osoby?
Abraxus czekałaś na Blaumro a tu taka niespodzianka. Ostatnio Blaumro się nie pomylił, zaufam mu. Głosuję na Abraxus.
No co wy Głosuje na Sildu. Nie chce znów tak szybko odpaść.
Abraxus, czy głosowanie nie jest do godziny 21:45? Czy się mylę?
Szybciej nie mogłam, 3 min spóźnienia to nie tak dużo.
Jak sądzisz Blaumro. A moje wyjaśnienia... ciężko mi to Wam napisać, ale gra na boku nic zbytnio nie pisząc, bynajmniej (chodź nie mam pewności i nie chce mi się sprawdzić :D) zagłosował wczoraj na mnie wraz za głosem Niewiary. Po prostu przeczuwam, że coś z nim nie tak
Optyk czynny od 6 do 20.
Też Ci polecam optyka. Napisałem, że chyba.
Jestem kapkę pijany, tak więc na razie tylko podsumowanie, fabuła jutro.
W wyniku otrzymania tej samej ilości głosów (2) przez Abraxus i Sildu zostaje wykonany rzut monetą. W wyniku tego Emisariusz Sildu zostaje zabity.
Natomiast zabójca zabija Oynokiego.
hehe... A jednak się myliłem.
Jako, że dzisiaj już na 100% nie zdążę przed 21:45 to zagłosuje. Głos na Abraxus. Powód jest prosty - wymiganie się od własnej śmierci kosztem Slidu, który okazał się niewinny.
także głosuję na Abraxus
Witam panie i panowie. Przepraszam za moją wczorajszą absencję jednak nie byłem w stanie oddać głosu. Dzisiaj jednak po głębszej analizie podzielę się wieczorem moimi spostrzeżeniami. Jesteśmy zbyt blisko zwycięstwa aby przegrać!
Głos na Elitar, slaby argument, niby co miałam zrobić w takiej sytuacji?
Głos na Elitar. Coś mi nie pasuje. Nie wiem co.