A wiesz dokładnie za które miejsce w lidze? Czy tylko za miejsce 1? ;p
Eredan Arena - casualowa karcianka www/iOS/Android/FB
Wszyscy z ligi chyba dostają.
Czyli wszyscy gracze którzy są w lidze złotej dostają po 150 feez.
Wszyscy z ligi. Nawet jeśli będziesz mieć ostatnie miejsce w złotej lidze, to na koniec sezonu wpadnie 150 Feezów.
jak narazie to dzieki 2 kartom(jezeli je trafie w pojedynku)potrafie wygrac bez problemu. gra nie jest taka zla tylko troche nudzi to ze potrzeba az 7 takich sam kart na podniesienie bohatera do lv 3. obecnie mam 2 czy tam 3 karty dopiero na 2 lv. moglby ktos napisac jak zdobyc karty Ex?
Z drugiej strony co do tego wbijania lvli bez nagród to trochę sobie można tym zepsuć sytuacje bo przeciwników pewnie dobiera po lvlach, a tak to będziemy mieli mniej nagród, a wysoki lvl przez co przeciwnicy będą silniejsi.
Gdyby karty się wbijało tak łatwo, to by nie miało sensu. A właśnie ta ciężkość sprawia, że gra się przyjemniej.
moglby ktos napisac jak zdobyc karty Ex?
w każdy piątek od 12:00 w południe, do 24:00 w niedzielę wypadają regularnie ze skrzynek po walce. Jak ktoś ma za dużo kasy, to może kupić gotowca na 3 lvlu za Feezy.
Najbardziej boli mnie to że karta The Ugly Corc jest tak mega op. xd
Jak skończy się weekend z ta karta EX, a ja będę ją posiadał, ale na 1 lvlu to będę mógł ją zdobyć żeby wbić jej większy lvl?
Jak skończy się weekend z ta karta EX, a ja będę ją posiadał, ale na 1 lvlu to będę mógł ją zdobyć żeby wbić jej większy lvl?
Tak, ale tylko w przypadku reedycji Exa (kolejny weekend z tym samym Exem za jakis tam czas). Generalnie nie jest ciężko wymaxowac exa, wystarczy grac 5 gier co 2,5h i do niedzieli rano masz z zapasem czasu. Wymaxowalem tak spokojnie 2 ostatnie Exy.
Yhm, rozumiem.
Dzięki za objaśnienie
czy osoba ktora 1 atakuje to jest atakujacy czy obronca? a moze jest to losowo ustalane kto 1 bedzie atakoal? przydatne jest to wiedziec, bo niektore karty maja zdolnosc np 200 bariera a jezeli nie bede akurat wtedy atakowal kiedy bedzie moja tura to ta karta mi sie nie przyda... dostane bariere po ataku przeciwnika
Najbardziej boli mnie to że karta The Ugly Corc jest tak mega op. xd
Też tak na początku myślałem... Ale później stwierdzisz, że to straszny crap i jak nie będziesz miał perfect rolla to teoretycznie nic nim nie ugrasz ;p
Fajnie by było jakbym go w ogóle miał... :-D
Moi przeciwnicy ciągle go maja i nigdy go nie mogę pokonać.
Ogólnie to pierwszego dnia wszystko wygrywalem, miałem chyba tylko dwie przegrane, a teraz ciągle mi się trafiają przeciwnicy z silnymi kartami i praktycznie wszystko przegrywam. xd
czy osoba ktora 1 atakuje to jest atakujacy czy obronca? a moze jest to losowo ustalane kto 1 bedzie atakoal? przydatne jest to wiedziec, bo niektore karty maja zdolnosc np 200 bariera a jezeli nie bede akurat wtedy atakowal kiedy bedzie moja tura to ta karta mi sie nie przyda... dostane bariere po ataku przeciwnika
Zaczyna zawsze atakujacy, od 3 skilla, potem obronca 3 skill
Atakujący srodkowy skill, obronca srodkowy skill
Atakujacy najwyzszy skill, obronca najwyzszy skill
Atakujacy mieczyki, obronca mieczyki
Jesli masz mniej niz skille, lub nie trafiles combosa, to w swojej fazie nie robisz nic.
No bo tak właśnie z nim na początku jest Jest op jak masz go na poziomie 1 i 2, ale jak wskoczy Ci on na poziom 3 to nagle staje się takim crapem, że poziom 1 niszczy go bez mydła jeśli nie trafi perfect rolla ;p
Ten co pierwszy wystawia kartę, to atakujący.
Zauważ, że on na pierwszym poziomie ma za jeden czerwony znaczek 150 dmg, +25 do ataku i 75 shielda.
Chciałem zedytować posta na telefonie, a zamiast tego przez przypadek wrzuciłem drugi raz to samo.
Ale po co u niego perfect roll jak on za jeden czerwony znaczek ma 150 ataku, buff 25 do ataku i tarcze 75?
To sobie zobacz poziom 3 tej karty ;p Bez perfect rolla 2 zolte 2 czerwone 2 niebieskie jest crapem ;p
Btw on tam nie ma +25 do ataku
Racja. Ma +15 do ataku. Mój błąd. ^^
To nie zmienia faktu, że i tak mnie cały czas denerwuje bo mam narazie słabe karty i mnie za każdym razem rozwala.
Opłaca się kupować te słabe boostery za 700 kryształów ?
W sumie właśnie tylko na te boostery warto kryształy wydawać
A wracając do corca to przecież on w ogóle nie ma bonusów do ataku Tylko 150 dmg +75 shielda
Ja tak właśnie chomikuje te kryształy bo myślałem, że może można wydać na coś innego.
Chyba trzeba będzie spożytkować kryształy na boostery.
On ma +15 do następnego ataku.