Etrinum Project

Witam.

Chcę Wam zaprezentować nowy projekt nad którym siedzę już troche czasu.

Jest to MMORPG który będzie miał nazwę "Etrinum". Fakt faktem jest jeszcze sporo rzeczy do roboty ale mam już w ekipie skrypterów i ludzi od modelingu. Jak na razie mam dla Was kilka screenów i 2 filmiki.

Screeny :

e3num.jpg

et4ds.jpg

ett2y.jpg

etrinumglow.jpg

etrinum5.jpg

etrinum8.jpg

dw5g.jpg

thief4.jpg

Filmiki :

[media=]

już Ci mówiłem, że Twoje filmiki wymiatają:)

PS Sprawdz PW

Ładnie to wygląda czekam na więcej newsów o tym projekcie :).

Blizzard to nie jest, ale wygląda całkiem obiecująco ;).

Czekam na więcej.

Życzę powodzonka :)

Dzięki wielkie za komentarze i za PM Guru.

Na dniach startuje stronka i ruszamy pełną parą :)

@Koyiro

Dlatego to nie Blizzard bo tam pracuje więcej niż 9 osób ;)

No, no! Czekałem na takie klimaty! Czekam z niecierpliwością.

Możesz mnie dopisać do lsity przyszłych testerów :)

Ja szukam tego jedynego mmo, który zwali mnie z nóg, i krzyknę oh i ah, może wam się uda, i będę zadowolony :).

Zapowiada się niezwykle obiecująco :). Powodzenia w pracach oraz sukcesu życzę:)

Staramy się jak możemy.

Znamy oczekiwania graczy i możliwe, że im sprostamy.

No, no.. :P ładnie się zapowiada, szczególnie podoba mi się drugi filmik. Można wiedzieć dokładnie kiedy startuje jakaś strona, forum?

w1nt0r, wyczyść skrzynkę na sro.com.pl :P

@maden

Stronka ruszy na dniach, tak samo forum.

@CaspeR23

Zrobione

Wygląda obiecująco :) Można skądś soundtracki ściągnąć?

@Ajek

1# Trailer to : Groove Addicts - To Glory

2# Trailer to : Pitch Hammer Music - Rebirth Of Desire (Veigar - Epic Dramatic Uplifting)

Dodam tylko, że w drugim trailerze pomógł nam nasz lektor który będzie w następnym filmach.

Jest to Thomas Durfee który użyczył głosu w kilku trailerach filmowych.

Dzięki! Lubię czasem zanurzyć się w tego typu muzykę. A akurat wczoraj zastanawiałem się, skąd wytrzasnęliście tak radiowy głos. No to teraz już wiem :)

Oczywiście powodzenia w dalszej pracy nad projektem!

Zapowiada się ciekawie. Tylko czekać :)

Polecam wam użyć jak coś do następnych filmików muzyki wytwórni Two Step From Hell która jest używana w trailerach do najnowszych gier ale zapiera dech w piersiach :).

Polecam wam użyć jak coś do następnych filmików muzyki wytwórni Two Step From Hell która jest używana w trailerach do najnowszych gier ale zapiera dech w piersiach .

IMHO muzyka z TSFH jest już zbyt oklepana, przewidująca i powoli nudna. Ja bym użył czegoś innego.

wINT zaproś mnie jako testera ;D jak będzie jak na screena lub na filmikach to może to być polski mlnowy WoW :)

w1nt, to jak już wyczyściłeś, to weź looknij jak znajdziesz chwilkę na sro.com.pl skrzynkę :P

Pozdrawiam.