Euro2012

Hahaha, dobra, ale jak wygramy 4:0 to bedziesz to bedziesz mnie nazywal Lordem Landrynusem.

Przyjmuję :P

Bede calowal twe palce u stop, ale jesli wygramy 1:0, to wtedy ty bedziesz slawil me imie po wsze czasy ; p.

Nie ma gorszego europejskiego zespołu niż reprezentacja Polski. Reprezentacja Grecji nie ucierpiała przez kryzys, więc myślę, że będzie 3:0 dla Grecji. Ich bóg Papa Do Pulos im dopomoże.

1:0 dla Polski.

Nie ma gorszego europejskiego zespołu niż reprezentacja Polski. Reprezentacja Grecji nie ucierpiała przez kryzys, więc myślę, że będzie 3:0 dla Grecji. Ich bóg Papa Do Pulos im dopomoże.

ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Polska ma najlepszy sklad z wszystkich druzyn z naszej grupy, i ty mowisz ze najslabsza? no niezly jestes koles dawno sie tak nie usmialem XD

Najlepsza druzyna z grupy heh

Rosja nas zniszczy a Czechy to remis watpie zeby cos udalo nam sie strzelic widzialem tych geniuszow jak 1v1 z bramkarzem nie wiedzieli co zrobic jakas proba strzalu i gleba

Sam nie wiem, jakby patrzeć na pojedynczych piłkarzy to nasza reprezentacja jest dość mocna (trio z Borussi i Szczęsny to właściwie klasa światowa), ale jako zespół nie widziałem w ich wykonaniu żadnych fajerwerków. Psychika też nigdy nie była ich najmocniejszą stroną, przy ważniejszych turniejach często się wypalają. A jeszcze pewnie jakiś Lato wp****li się do szatni przed meczem i się chłopaki zestresują. Stawiam na remis z Grecją, może jakimś cudem wyjdziemy z grupy.

Bo jak patrzeć na piłkarzy to ani Rosja, Grecja ,czy Czechy nie mają piłkarzy z takich klubów jak my. Wyjdziemy, jakimś cudem? To jest piłka i wszystko jest możliwe.

ale Euro Polaków nie rozegra się w umiejętnościach, tylko w głowie:)

Przypomnieć wam, co było w 2006 roku, kiedy mieliśmy Ekwador i Kostarykę za rywali? Umiejętności były po naszej stronie, a wszystkie mundiale i euro po 2002 roku przegraliśmy w głowach i kondycji.

Wierzę, że Polonia Dormund i Szczęsnego presja nie zjedzie, ale co z pozostałą ósemką graczy?

@up

chyba siódemkę :D

Perquis i Boenish graja w dobrych ligach wiec ich presja nie zjedzie, wiec zostaje 5. Nie wiem kto bedzie 4 obroncą ale chyba Wawrzyniak na zmiane z Wasilewskim, oni tez sobie poradza. Pozniej pomoc - Rybus mlody ale jak widac nie boi sie co pokazywal w meczach towarzyskich, Obraniak gra w dobrym klubie, gra tam wiec powinno byc spoko. Mierzejewski i Wolski - mam nadzieje ze ich wystawi, bo oni sa bardzo dobrymi graczami :D szczegolnie Wolski.

Wiec sklad mamy dobry, przygotowanie przed euro tez dobre (nie powinno byc stresu, zwlaszcza z Grecja..)

Z grupy wyjść wyjdziemy

Tylko że by mogli nową reprezentacje polski zrobić

Wiele młodych gra lepiej od naszej reprezentacji

Osobiście uważam że na samym początku pójdzie nam dobrze,lecz w późniejszych etapach rozgrywki szanse będą malały;)

Oczywiście liczę na to że Polska Wygra !!,lecz patrząc na to z odrobiną zdrowego rozsądku jest to raczej nie wykonalne niestety.

Co do wyniku to obstawiam:

2:1 dla Polski

Coś mi się wydaje, że będzie remis 1:1 ;)

Jestem optymistą 3:1 dla Polski :D

Obstawiam 1:1 :D JuniorR zgadłeś :P Ale Grecy się zjechali ... Jak się pocisł na Szczęsnego to co płacze że niby faul, ale z sędzią to się z tego rył. Ogólnie Grecy się zgnoili tymi "Faulami".

Cofam moje slowa.

Wstyd i kompromitacja 'selekcjonera' Dyzmy. Kazdy kumaty wie o co mi chodzi.

Wstydu nie bylo, kompromitacj tez nie. Oczywiscie sukcesem tego wyniku nikt przy zdrowych zmyslach nie nazwie.

O teraz jak grzyby po deszczu wylazą wszyscy profesjonalni spekulanci i taktycy sportowi. No czekamy i słuchamy.

Raven, nie trzeba byc wielkim taktykiem, aby stwierdzic, ze Smuda dal d*py z brakiem zmian ; p.