Euro2012

@Raven weź nie przesadzaj bo każdy który choć trochę interesuje się piłką wie, że druga połowa to była porażka i nie chodzi o to kto jest znawcą a kto nie, w ogóle co to było ? ja rozumiem, że wdarło się zmęczenie ale bez przesady... za co im płacą.. Nieraz człowiek za młodu grał w 6-iu po kilka godz. na pełnych obrotach a oni ? Czekają aż im piłkę podadzą, jak w pierwszej połowie było kilku naszych pod bramką greków to tak w drugiej sam lewandowski .. Naprawdę nie spodziewałem się tego jak w pierwszej pokazali klasę to później porażkę.. Ehh no szkoda, teraz będziemy musieli walczyć o punkty a to co teraz ruscy robią z Czechami to pokazuje tylko, że mamy nikłe szanse na wygrane z nimi, wszystkiego przekonamy się we wtorek czy wyjdziemy czy już raczej będziemy liczyć na szczęście :)

dadziu to ja powiem tak:

Jak chociaż będzie remis z Ruskimi a Grecja Przegra z Czechami , po czym my z nimi wygramy to będzie dobrze :D

Będzie 1:1 :)

d*pa 2 do 0 dla rosji

4-1 dla Rosji :) a my gramy podobną piłkę jak Czesi jak oni nie lepsza więc tylko patrzeć jak we wtorek będziemy dostawać łomot

oj nasi płaczą więc tak

1.Rosja

2.Polska Grecja

3.Czesi

Jeśli wygramy z Rosją lub Czechami można przejść

oj nasi płaczą więc tak1.Rosja2.Polska Grecja3.CzesiJeśli wygramy z Rosją lub Czechami można przejść

Nie łudź się, że wygramy z Rosją. Możemy wygrać z Czechami tylko.

POlacy grając z Grecją wyszli z wieloma kontrami, co może dać nam zwycięstwo. Widać było, że Rosjanie wychodzą na atak w 4-5 a nawet 6, więc my przejmujemy piłkę i lecimy z kontrą. Rosjanie nawet nie zdążą wrócić :)

1:1

Jak bedziemy tak kontratakowac jak Ruskie to moze bysmy cos ugrali, ale gdzie my do Rosjanow...

A dla mnie ten mecz to porażka, bo nie wiem jak wygrywając 1-0 i grając w 11 przeciwko 10 cofneliśmy się do własnej jedenastki - Na jaki uj ? W drugiej połowie Grecy mogli bez problemu dojść do naszego pola karnego, strzelić gola i wywalczyć rzut karny. Pierwsza połowa była dobra, lecz z takim chaosem w ataku nie wiem czy wyjdziemy w grupy... I w sumie dobrze, że Szczęsnego w meczu z Rosją nie będzie, pierwsza bramka to jego zasługa.

Z Rosją wypadało by grać tak jak Chelsea z Bayernem :D

Mocno obstawiać obronę , bo to nasz słaby punkt i zagrywać na Lewana , przy czym Błaszczykowski byłby takim "wysunietym" obrońcą , ponieważ lewan i kuba grają razem w borussi i dobrze się rozumieją

NO I DO KUR*Y WPROWADZAĆ ŚWIEŻYCH ZAWODNIKÓW PANIE SMUDO! -,-

Rosja ma jeden minus, który zgodnie wczoraj wychwycili komentatorzy. Atakują 4-5 i nikt z nich nie wraca później do defensywy. Mówiąc szczerze, Czesi nie zagrali źle, często atakowali, jednak kontry Rosji były zabójcze.

Czyli szansa jest :)

Szkoda, ze nie bedzie gral Szczesny w meczu z Rosja, on pewnie zna Arshavina bardzo dobrze, moze cos podpowie Tytoniowi. Trzeba polepszyc obrone, mam nadzieje ze Smuda zmieni ustawienie na 5-4-1, wprowadzil by jakiegos szybkiego zawodnika (np. Wolski). Polanski, Wolski na zmiane z Rybusem, Blaszczykowski i Obraniak na ataku ofc. Lewy i bysmy pograli kontrami

Błaszczykowski wczoraj nic nie pokazał. Rybus - za dużo strat. Widziałbym Grosickiego, albo Mierzejewskiego. I Dudkę za Murawskiego.

Beonisch za bardzo się gubił, może postawić na Wawrzyniaka?

wystarczylaby zmiana tego kaleki Murawskiego, ktory nic nie potrafi rozegrac, to moze by ich swieza krew ruszyla jakos.

bardziej kulało to, że obrona mając piłkę nie miała do kogo podać, Wasilewski kilka razy pokazywał, żeby nasi za czeli się ruszać i wychodzić do piłki a oni jak kołki stali i się patrzeli czy ktoś do nich poda czy nie, już nie było tego zgrania i biegania z pierwszej połowy. Czesi pokazali, że ruscy są do ogrania bo jak ich się atakuje to gubią się w obronie ale jak oni zaczną atakować naszych a nasza obrona nie stoi na wysokim poziomie to będzie wesoło :)

Nasi nie maja zdrowia, orientacji i techniki, aby atakowac ruskich.

^ Nie zgadzam sie. Atakowac to my ich mozemy, moze bez fajerwerkow, ale z tym jakos damy rade. Gorzej sie przed super szybkimi akcjami Rosjan. W tym elemencie polegniemy, ale moze jakis remis uda sie osiagnac, co bedzie wielkim sukcesem.