Euro2012

Tak to już jest z Polską.. Przegrywa z Rosją. Obstawiam 2:0 dla Rosji ;)

Będzie POL 2:1 RUS

A dziś Dania vs Włochy

Newfe, w ktorej galaktyce?

Będzie POL 2:1 RUSA dziś Dania vs Włochy

Ja obstawiam 2:1 ale dla RUS :P Będę optymistą, ponieważ wątpię, że Polska zaszaleje na początku meczu tak jak było z Grecją.

Będzie POL 2:1 RUSA dziś Dania vs Włochy

Dania Włochy?

Masz zły terminarz. Idź go wymień do kiosku:) Dziś Dania-Holandia.

To w takim razie liczmy chociaż na remis , ale wierzę w cuda...:D

4:0 Rosja.

noi jak tu polacy mają wygrać jak nich ich nie wspiera

ja bym powiedział pier na co mam grać

4:0 Rosja.
6:0 Rosja :)
noi jak tu polacy mają wygrać jak nich ich nie wspieraja bym powiedział pier na co mam grać

A po co mamy ich wspierac, jak oni nawet nie potrafia do przodu biegac? ^^

Właśnie, to od wieków tak było: większość jest z lepszymi. Tak było, jest i będzie.

Ja to mam w d*pie takich jak Landrynus, farbowanych lisów.

A ja mam w d*pie całą piłkę nożną. Robią z tego szopkę w TV, że święto narodowe. 15 milionów widzów? Co to jest? Więcej już "Mam Talent" oglądało...

Nic do piłki nie mam, le mnie to poprostu nie obchodzi B) , a wyniki obstawiam bo mi się nudzi :P

A ja mam w d*pie całą piłkę nożną. Robią z tego szopkę w TV, że święto narodowe. 15 milionów widzów? Co to jest? Więcej już "Mam Talent" oglądało...Nic do piłki nie mam, le mnie to poprostu nie obchodzi , a wyniki obstawiam bo mi się nudzi

To najlepiej nie komentuj.

Kibica poznaje się, nie kiedy jest dobrze, ale kiedy jest źle.

Dzisiaj każdy stroi fochy i mówi "nie będę kibicował", ale gdyby Polska wygrała, to momentalnie stanie po stronie większości.

Ja nigdy nikomu nie kibicowałem.

To po co udzielasz sie w tym temacie? : P

Nawet jesli przegramy w Rosja, a wynik drugiego meczu bedzie po naszej mysli, to szanse na awans nadal beda w miare realne xD.

Czy tylko w moim otoczeniu wszyscy nagle stali się specami od piłki nożnej :D?

Ja licze na to, że Polska pokaże co portafi w meczu z Rosją. 1:0, albo 1:1 będzie dobre.

Ja wierzę w naszą siłę! Rozwalimy Rosjanów nawet 2:0 bo to jest realne!

DO BOJUUUU xD

Ja zawsze naszym kibicuje, ale najczesciej rozsadek bierze gore i z coraz to pozniejsza minuta i coraz to zalosniejsza gra mam ochote zapasc sie pod ziemie. Ja wiedzialem jakim trenerem jest Dyzma jak obejmowal reprezentacje, ale w piatek to mnie juz zabil chyba z 4 razy.

Nie boli was to, ze kazda reprezentacja na tych mistrzostwach ma jakis swoj styl grania i realizuje jakies tam zalozenia taktyczne? A Dyzma przez 3 lata nie dosc, ze nie pokazal grajkom zadnego stylu to w ogole nie mamy koncepcji na wygrywanie meczow. Dyzma jest taki, ze jak strzelimy brakme na 1:0 to od razu wlacza mu sie tryb mega obronny i nie widzi nic innego poza chorym bronieniem sie.

Dyzma zrobił swoje, z Lechem osiągną pewien "sukces" ale z reprezentacją mu się to nie udaje ale mimo to jest lepszy od poprzednich trenerów. Najpierw trzeba byłoby wywalić na zbity pysk 34 bandy łysego czyli PZPN, bo to oni od kilkunastu lat blokują rozwój naszej piłki a dobrzy piłkarze muszą szkolić się zagranicą i tam ją prezentować a nie nasza polska piłke, do puki nie zmieni się nic w tej mafi to nie ma co liczyć na wielkie sukcesy polskiej piłki.

Wierze tylko, że nasi piłkarze po tym strzale w puliczego od greków podejdą do meczu z ruskim z respektem i pokażą, że jeszcze liczymy się w grze