Everquest 2 Extended

Witam. Postanawiam Zgromadzić ekipę do Everquesta 2 . Pod spodem zapisy ludzi. Wymagane ogarnięcie psychiczne :P Doświadczenie w grach też by się przydało.

Serwer: Freeport

Miejsce rozpoczęcia: Neriak

Zgłoszony. Zaczynam przygodę.

Aktualnie nie mam w co grać więc się chyba dołączę:P

Grał już ktoś z was w to kiedykolwiek ? I następne pytanko czy gra nie znudzi się wam po 2h grania.

Grałem ja 47 lvl mag. Gra się nie nudzi bo jest klasykiem z naprawdę fajnymi misjami.

Jak stary dobry cRPG.

Fajnie, że wreszcie się ludzie interesują tą grą, ale czy Freeport to przemyślany serwer? Gram w to już 2 miesiące lecz na Splitpaw, za sprawą tego, że to serwer europejski pve i są już tam polacy. Podaj dobre powody by akurat tam zrobić przesiadkę :) Już chyba Nagafen byłby lepszym wyborem, no chyba, że się mylę. Ta gra ma tyle do zaoferowania, że nie można się przy niej nudzić nawet grając samotnie, choć nie ma to jak zgrana drużyna. Dokładnie oferuje to co dobre gry fabularne i jest dużo trudniejsza i bardziej rozbudowana od chyba wszystkich gier mmorpg.

Może dlatego, że serwera Splitpaw nie ma... przynajmniej dla graczy darmowych, Nagafen jest Light, a Freeport Hevy co oznacza dużą społeczność i brak problemów z party.

Aby się ukazał europejski serwer trzeba zmienić region na EU :) przed uruchomieniem gry. No to chyba jedyna zaleta to ta populacja. Na Nagafen i Splitpaw masz już polską, doświadczoną i zorganizowaną społeczność, wystarczyłoby do nich dołączyć :) . Dajcie się namówić :) bo wydaje mi się, że o to chodzi aby polska społeczność się powiększyła a nie tworzyć kolejny odłam, składający się z kilku osób.

Stworzyłem postać na serwerze Splitpaw. Wole grać na EU, gdyż nie ma tam lagów i jest więcej polaków.

Jeśli gra zacznie cię wciągać a nie odpychać, to w godzinach popołudniowych/wieczornych po dołączeniu na kanał rozmowy poprzez komendę /join polacy uświadczysz grupę ludzi, której większość należy do europejskiej polskiej gildii. Tam śmiało możesz pytać by rozwiać swoje wątpliwości co do działania gry no i możesz zapytać, spróbować dołączyć do gildii.

Witam panowie.

Chcialem zapytac czy temat aktualny? Dalej zbiera sie ekipa do gry w Eq2 ?

Ja bardzo chetnie sie pisze, ale na serwer Splitpaw(eu) Nick:Komuszon.

Kto jeszcze gra na EU ?

Ja się skuszę właśnie pobieram i jak gra mi się spodoba, to się odezwę. A nie wie ktoś może, czy domki gracza w budowie/cusotmizacji dla gracza niepłacącego są bardzo ograniczone?

Ja się skuszę właśnie pobieram i jak gra mi się spodoba, to się odezwę. A nie wie ktoś może, czy domki gracza w budowie/cusotmizacji dla gracza niepłacącego są bardzo ograniczone?

Nic takiego nie zaobserwowalem, domek dalej mozesz ladnie urzadzic. Ale na 100% prawdziwa opinie czekaj na Mete.

Topic: A na eu czy us bedziesz testowac gre? Bo ja bede tez robic postac od nowa, to razem mozemy zagrac.

Od siebie dodam, ze na poczatek dostaniesz 250sc, to mozesz dokupic za 15zl 500sc i kupic sobie jakas postac ;) Ja tak zrobilem +konto silver.

Archeolodzy jesteście ;) Ja już mam max lvl, i w tej chwili ostro pocinam w C9.

Jeżeli ten temat jest jeszcze aktywny to ja się zgłaszam , muszę tylko pobrać i konto założyć niech ktos poda tsá czy cus.

@UP zgłaszas sie do każdej ekipy jaka jest zbierana :D

Autor napisał że grają już w C9, więc raczej nie

zmiana planow.. jakos niemam weny do mmorpg ;)

Crafting i domki nie są w ogóle ograniczone.

Meta, ty grasz na US czy EU ? I czy w ogole jeszcze grasz.