Everquest 2 Extended

Ja też na mniejszym sprzęcie gram, bo jakiegoś cuda nie mam prócz grafiki i wszystko ładnie działało. Jak zbierzecie ładną grupkę to się odezwijcie, może sam się przyłączę na nowo

Phew, tak na gotowca?:P

Topic: Zapoznajcie sie z craftingiem, w tym temacie Meta rozpisal sie co i jak

A co do postaci, to przydal by sie nam jakis Warlock do AoE i Wizard do nuke ;)

Na Core 2 duo e4300 z 1.8GHZ i 7600GT grałem praktycznie na full przy pobieraniu. A na i7 na mega low mam 20 fpsów i przycina.

Hyperthreading w i7 może gryźć się z niektórymi grami, spróbuj wyłączyć tą opcję w biosie i porównać.

Z wieloma starszymi tytułami, ludzie posiadający ten procesor, mają podobny problem. Pierwszy lepszy link z googla, po wpisaniu "hyperthreading i7 games" : http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?213634-Core-i7-Hyperthreading-hurting-performance-in-games

Winna może być też opcja Multicore support w Display w opcjach gry, szczególnie jeśli ktoś posiada i3 lub i7 - procesory z hyperthreadingiem.

Hyperthreading w i7 może gryźć się z niektórymi grami, spróbuj wyłączyć tą opcję w biosie i porównać. Z wieloma starszymi tytułami, ludzie posiadający ten procesor, mają podobny problem. Pierwszy lepszy link z googla, po wpisaniu "hyperthreading i7 games" : http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?213634-Core-i7-Hyperthreading-hurting-performance-in-gamesWinna może być też opcja Multicore support w Display w opcjach gry, szczególnie jeśli ktoś posiada i3 lub i7 - procesory z hyperthreadingiem.

Próbowałem bez skutku.

Ja jak zobaczyłem, że 90% gry jest płatne to mi się trochę odechciało szczerze mówiąc. No ale pomęczę się troszkę, może mnie wciągnie. :)

Ja wbiłem max lvl płacąc grosze, więc niech Ci się zechce na nowo.

No kombinuje nad zakupem knightShadowa czy jakoś tak. :)

I co panowie? Jak tam lvl ?

Kto z was juz gra? Napiszcie tutaj nicki.

P.S

Ja o 17 dzisiaj bede grac, takze jak ktos chetny niech albo tu albo na priv napisze.

Ja jak na razie 2 lvl berserkera xd :), Ale zrobię se jakiegoś maga.

No coz, widze ze jednak tylko na checiach ekipy sie skonczylo ;P Nikt nie gra ;P

Niemniej, jakby ktos jednak chcial grac, to ja gram brusierem od nowa, nick Komuch, takze jakby co to smialo mozna napisac.

Witam. Postanawiam Zgromadzić ekipę do Everquesta 2 . Pod spodem zapisy ludzi. Wymagane ogarnięcie psychiczne :P Doświadczenie w grach też by się przydało.

Serwer: Freeport

Miejsce rozpoczęcia: Neriak