Pewnie jedno i drugie Ty na pewno grałeś w jakąkolwiek część Fallouta? Może pomyliłeś gry..Tak czy inaczej - słaby troll Ja osobiście jestem mega podjarany nadchodzącą produkcją Nie miałem możliwości zagrania w poprzednie części, ale mam zamiar kiedyś nadrobić Poczekam na pierwsze recenzje i jeśli gra zbierze pozytywne noty - kupuję od razu Swoją drogą Bethesda potrafi robić trailery! Polecam obejrzeć
Czyli sam nie grałeś nigdy w Fallouta ale krytykujesz i nazywasz trollem kogoś kto grał? Gratuluję inteligencji właśnie odkryłeś nowy poziom dna.
1 i 2 mi się podobały 3 i NV tak już słabiej. Ogólnie to moim zdaniem ten hype jest zbyt mocno robiony szczególnie w czasach gdzie tytuły zapowiadają się lepiej niż wyglądają po premierze.
Mam nadzieję, że Bethesda nie popełni tego samego błędu co WB w przypadku Batmana i gra będzie grywalna bo nie mam zamiaru wydać pieniędzy na coś co nie będzie grywalne.
Co do robienia hypu to nie zasługa Bethesdy czy samego tytułu. Obecnie jesteśmy w czasach gdzie każdy tytuł AAA jest hypowany przez osoby, które nigdy nawet nie grały w poprzedniczki albo znają je z Lets Playów bądź opowieści i opinii Youtuberów. Taki mamy klimat.