Nom nom teraz jestes bardem na innym serwerze ciekawe ( iel jeszcze bajek ) Nick ?
Ślepy jesteś kolego xD napisz do mnie w grze albo podaj nicka bo mi się nie chce tu czekać aż odpisześ xD Blood Eater w grze i tyle
Nom nom teraz jestes bardem na innym serwerze ciekawe ( iel jeszcze bajek ) Nick ?
Ślepy jesteś kolego xD napisz do mnie w grze albo podaj nicka bo mi się nie chce tu czekać aż odpisześ xD Blood Eater w grze i tyle
Nie jestem slepy bo zaden z tych nickow ktore wypisales nie istnieje na cerberusie takze ... Jak widzisz po raz kolejny hmm 3 sie pograzyles
Nie jestem slepy bo zaden z tych nickow ktore wypisales nie istnieje na cerberusie takze ... Jak widzisz po raz kolejny hmm 3 sie pograzyles
Ośle siedze na moogle jak sprawdzałeś lodestone to pisze jak byk Moogle ! Bo wiesz jest coś takiego jak Server Transfer -.-
Twoaj odp na sprawdzeniu cie na loadstone i pokazaniu postaci na Moogle " a co ci tam pokazało BLM ilvl 185 czy drg lvl 40 bo jak wiem to mam BRD 209 clear 4/4 savage xD na cerberusie" gubisz sie misiu w swoich klamstwach :*
" a co ci tam pokazało BLM ilvl 185 czy drg lvl 40 bo jak wiem to mam BRD 209 clear 4/4 savage xD na cerberusie" gubisz sie misiu w swoich klamstwach :*
nie gubie się kotku xD napisałem na cerberusie 4/4 savage to nie oznacza że już tam siedze wiesz savage jest już bardzo długo ^^ widziałeś mój lodestone więc pisze moogle xD powodzenia z OBM ( objawy braku mozgu) xD
No patrz a loadstone pokazuje tylko ze masz clear A1S ... AHh te strony przeciez napewno sie myla GG HF
Dethar nie ma sensu dyskutować z tymi minionami z SeeDów.
Bo co pokazuje realne dane ? A nie przechwalki ? Podalem linka do kazdej mojej odp zeby potwierdzic Prawda boli wiem
Niestety FF ma cos podobnego na wzor wow armry ze mozna "kazdego internetowego kozaka sprawdzic"
Bo co pokazuje realne dane ? A nie przechwalki ? Podalem linka do kazdej mojej odp zeby potwierdzic Prawda boli wiem
Ale jaka prawda xD kolego jest tam sch 196 albo 7 xD pokazany nawet nie mój main co tam widać ze gear niski aż wstyd ale jest nawet ring 210 za savage xD BRD to main kolego napisześ w końcu grze czy chcesz mnie doszczędnie wykończyć tutaj ze śmiechu?
I po rozmowie na tym zakonczmy bo smietnik robimy Peace ....
A jak wygląda sprawa z dodatkiem? można spokojnie bawić sie na podstawce i mieć z kim grac, czy jak w Wowie, bez WoDa ani rusz?
W przypadku FF14 mozesz bawic sie bez podstawki i znajdziesz ludzi na dungi ( z rajdami gorzej wiadomo nikomu za bardzo sie nie chce robic starych jedynie dla skinow ). Jednak cena podstawki w wyprzedazach to okolo 40 zl
w tej chwili nie całe 25 na steamie i chyba sie skusze ^^
ale to jest abonament tylko na 30 dni - 20 zł :C potem.. znowu podrożeje cena i trzeba bulić po 40
w tej chwili nie całe 25 na steamie i chyba sie skusze ^^
Nie kupuj wersji steamowej, bo dodatek też musisz potem kupić na steamie a to się totalnie nie opłaca.
W sumie racja ^^ Na pingwinku 30-35 zł podstawka i koło 60 dodatek.
Hej, zamierzam spróbować FF w czerwcu, po maturze. Czy możecie podać mi kontakt do aktywnej gildii, żebym nie musiała robić później nowego tematu?
Hej, zamierzam spróbować FF w czerwcu, po maturze. Czy możecie podać mi kontakt do aktywnej gildii, żebym nie musiała robić później nowego tematu?Siemka, odzywaj sie do mnie na forum jak cos
Gildie wytrzymuja moze z miecha i potem padaja, chyba lepiej jak zrobisz nowy temat w czerwcu bo z gra moze sie zmienic wiele jak i z gildiami do tego czasu.
Okej, dzięki chłopaki za rady, na pewno się odezwę, bo kocham klimat jaki oferuje FF i na pewno zagram