Ff xiv

Nom nom teraz jestes bardem na innym serwerze ciekawe ( iel jeszcze bajek ) Nick ?

Ślepy jesteś kolego xD napisz do mnie w grze albo podaj nicka bo mi się nie chce tu czekać aż odpisześ xD Blood Eater w grze i tyle

Nie jestem slepy bo zaden z tych nickow ktore wypisales nie istnieje na cerberusie takze ... Jak widzisz po raz kolejny hmm 3 sie pograzyles :)

Nie jestem slepy bo zaden z tych nickow ktore wypisales nie istnieje na cerberusie takze ... Jak widzisz po raz kolejny hmm 3 sie pograzyles

Ośle siedze na moogle jak sprawdzałeś lodestone to pisze jak byk Moogle ! Bo wiesz jest coś takiego jak Server Transfer -.-

Twoaj odp na sprawdzeniu cie na loadstone i pokazaniu postaci na Moogle :) " a co ci tam pokazało BLM ilvl 185 czy drg lvl 40 bo jak wiem to mam BRD 209 clear 4/4 savage xD na cerberusie" gubisz sie misiu w swoich klamstwach :*

" a co ci tam pokazało BLM ilvl 185 czy drg lvl 40 bo jak wiem to mam BRD 209 clear 4/4 savage xD na cerberusie" gubisz sie misiu w swoich klamstwach :*

nie gubie się kotku xD napisałem na cerberusie 4/4 savage to nie oznacza że już tam siedze wiesz savage jest już bardzo długo ^^ widziałeś mój lodestone więc pisze moogle xD powodzenia z OBM ( objawy braku mozgu) xD

No patrz a loadstone pokazuje tylko ze masz clear A1S ... AHh te strony przeciez napewno sie myla :) GG HF

Dethar nie ma sensu dyskutować z tymi minionami z SeeDów.

Bo co pokazuje realne dane ? A nie przechwalki ? Podalem linka do kazdej mojej odp zeby potwierdzic :) Prawda boli wiem :) Niestety FF ma cos podobnego na wzor wow armry ze mozna "kazdego internetowego kozaka sprawdzic" :)

Bo co pokazuje realne dane ? A nie przechwalki ? Podalem linka do kazdej mojej odp zeby potwierdzic Prawda boli wiem

Ale jaka prawda xD kolego jest tam sch 196 albo 7 xD pokazany nawet nie mój main co tam widać ze gear niski aż wstyd <3 ale jest nawet ring 210 za savage xD BRD to main kolego napisześ w końcu grze czy chcesz mnie doszczędnie wykończyć tutaj ze śmiechu?

I po rozmowie na tym zakonczmy bo smietnik robimy :) Peace ....

A jak wygląda sprawa z dodatkiem? można spokojnie bawić sie na podstawce i mieć z kim grac, czy jak w Wowie, bez WoDa ani rusz?

W przypadku FF14 mozesz bawic sie bez podstawki i znajdziesz ludzi na dungi ( z rajdami gorzej wiadomo nikomu za bardzo sie nie chce robic starych jedynie dla skinow ). Jednak cena podstawki w wyprzedazach to okolo 40 zl :)

w tej chwili nie całe 25 na steamie i chyba sie skusze ^^

ale to jest abonament tylko na 30 dni - 20 zł :C potem.. znowu podrożeje cena i trzeba bulić po 40

w tej chwili nie całe 25 na steamie i chyba sie skusze ^^

Nie kupuj wersji steamowej, bo dodatek też musisz potem kupić na steamie a to się totalnie nie opłaca.

W sumie racja ^^ Na pingwinku 30-35 zł podstawka i koło 60 dodatek.

Hej, zamierzam spróbować FF w czerwcu, po maturze. Czy możecie podać mi kontakt do aktywnej gildii, żebym nie musiała robić później nowego tematu? ;)

Hej, zamierzam spróbować FF w czerwcu, po maturze. Czy możecie podać mi kontakt do aktywnej gildii, żebym nie musiała robić później nowego tematu?
Siemka, odzywaj sie do mnie na forum jak cos :)

Gildie wytrzymuja moze z miecha i potem padaja, chyba lepiej jak zrobisz nowy temat w czerwcu bo z gra moze sie zmienic wiele jak i z gildiami do tego czasu.

Okej, dzięki chłopaki za rady, na pewno się odezwę, bo kocham klimat jaki oferuje FF i na pewno zagram :D