Siemka, nie będe robił nowego tematu jak już jest coś podobnego Chodzi o to, że rozpadła się mi ekipa w FF XIV na Moogle, szukam teraz nowych kompanów do wspólnej gry
Jak coś to pisać priv do mnie
Ff xiv
Cześć, ile trzeba wydać aby teraz rozpocząć już pełną grę (najtaniej), plus jak wygląda sprawa opłaty miesięcznej.
Cześć, ile trzeba wydać aby teraz rozpocząć już pełną grę (najtaniej), plus jak wygląda sprawa opłaty miesięcznej.
Podstawke możesz dorwać od 10zł na allegro, a dodatek widziałem na G2A za jekieś 47zł. Abonament +/- 90 zł za 2 miesiące
Nie ma możliwości kupna abonamentu w grze za walutę?
Nie ma możliwości kupna abonamentu w grze za walutę?
Niestety, ale nie.
Żyje wogole jakies polskie fc? Wedlog Lodestone zyja tylko te co sa na Moogle ale i tak nie wszystkie. Na 1 miejscu sa SeeDy ktore robia caly biezacy kontent na najwyzszym poziomie trudnosci i Mirai ktore stawiaja tylko na social. Reszta poslkich jest wymarla.
Świeżo wbity level 50 z zakupionym już dodatkiem, paladyn szuka zgranej ekipy lub wolnej kompanii na serwerze moogle.
Nieco zielony jeżeli chodzi o FF, jednak w nie jedno mmo już grałem więc tanka ogarniam na przyzwoitym poziomie