Film który ryje psychike itp

Inkarnacja (mnie nie przestraszył, ale bardzo ciekawy, fajnie rośnie napięcie, mozna się w niem nieźle pogubić) :ph34r:

Evil Dead (2013) (Dawno nie było takiej masakry na ekranie, ogólnie nie jest straszny, ale zabawa gwarantowana) B)

Boo (nawiedzony szpital psychiatryczny)

Lubię oglądać filmy/seriale gdzie jest strasznie/ i na faktach. Więc skusiłem się na Megan is Missing.. I napiszę.. że film.. jest wstrząsający. Ale warty obejrzenia, pouczający.. Nie gadaj/pisz z byle kim! Bądź ostrożny..! I teraz się zastanawiam co za pie********* ludzie krzywdzą młode dziewczyny?!

No pedofile psychopaci(zwykły pedofil nie posunąłby się aż tak daleko).

Jeżeli chcesz zobaczyć zemstę na takich ludziach to polecam właśnie film Pułapka, gdzie młoda dziewczynka rozprawia się z takimi szumowinami :P.

Co do tematu, może jeszcze film Lolita(ten nowszy), jest to film na podstawie książki Vladimira Nabokova(genialnej zresztą) o tym samym tytule. Lolita co prawda nie "ryje bani", ale z pewnością daje dużo do myślenie, do końca nie wiadomo kto tu tak na prawdę jest ofiarą, dorosły mężczyzna czy może dojrzała seksualnie, prowokująca 12-latka, a kto oprawcą. Polecam, książkę również.

Leman, obejrzałem Pułapkę.. i stwierdzam. Chore, chore, chore.. Chore jest krzywdzenie młodych dziewczyn.. Ale obcinanie jaj facetom? Z jednej strony dziewczyna miała powód. Najlepiej byłoby gdy nikt by się nie krzywdził. =)

Najlepiej gdyby nie było wojen na świecie, ale jak wszyscy wiemy jest to niemożliwe tak samo jak brak agresji.

Ostatnio byłem w kinie na horrorze "mama" i jak widziałem jak ona wykręca głowę i co ona robi z oczami + popieprza tak po ścianach to tej samej nocy miałem mini problem z zaśnięciem ;D

Film który zrył mi totalnie banie to Łono jest to nazwa polska, lecz nie pamietam pierwotnej serio taki nie ogar.

Martwica mózgu, może nie pasuje do tematu, bo widzę że tutaj piszecie o bardziej poważnych filmach, ale akurat mnie takie nie ruszają. Morderstwa, tortury nawet najgorsze itp. mnie nie ruszają. Za to filmy jak martwica mózgu potrafią zryć banie, człowiek oglądając taki film myśli co brał scenarzysta..

Martwica mózgu, może nie pasuje do tematu, bo widzę że tutaj piszecie o bardziej poważnych filmach, ale akurat mnie takie nie ruszają. Morderstwa, tortury nawet najgorsze itp. mnie nie ruszają. Za to filmy jak martwica mózgu potrafią zryć banie, człowiek oglądając taki film myśli co brał scenarzysta..

Scenarzysta brał tablety które zowały się "Gore". Te pytanie warto zadać scenarzyście i reżyserowi tego filmu http://www.imdb.com/title/tt0092610/ to dopiero porządnie walnięty film.

Mordercza Opona- obiecuje że żaden inny film wam takiej sieczki z mózgu nie zrobi jak to... coś.

Cytat z filmweb: "Posiadająca zdolności parapsychologiczne opona samochodowa obsesyjnie podąża za kobietą, pozbawiając życia każdego kto stanie jej na drodze."

Ostrzegam: Nie da się go skończyć na trzeźwo.

Mordercza Opona- obiecuje że żaden inny film wam takiej sieczki z mózgu nie zrobi jak to... coś.Cytat z filmweb: "Posiadająca zdolności parapsychologiczne opona samochodowa obsesyjnie podąża za kobietą, pozbawiając życia każdego kto stanie jej na drodze."Ostrzegam: Nie da się go skończyć na trzeźwo.

Oglądałem ten film, i powiem, że jest baaardzo innowacyjny :) "Mordercza Opona" mózgu jednak nie pierze jak Frania, ale fakt, że tego jeszczen nie było.

Zatem polecam fanom thrillerów ale nie tym, którzy szukają "zrycia psychy".

nie chce mi sie czytac wszystkich komci wiec sobie obczaj te pojebnięte filmy

http://fdb.pl/film/2...-ludzka-stonoga

http://fdb.pl/film/71478-zeby

warn_ico.png
Dwa warny. Jeden za polecanie filmow, ktore juz w temacie sie pojawyly (czytaj - za lenistwo). Drugi leci za wulgaryzm. - Dzz'

Prestiż - To nie pierwszy film, który zostawił w mojej głowie dobry mindfuck. W sumie cały czas się zastanawiam, która część jest prawdziwa.

The Game - To już typowy film na raz. Może nie niszczy głowy, jednak pokazuje jak łatwo jest nabrać widza.

Ogólnie jeżeli chodzi o tego typu tematykę, to polecam strone http://www.classreal.com/

Podobno "Serbski film" jeszcze nie oglądałem ale na pewno obejrzę ;)

Moze Wynalazek/Primer. Amatorski film o skokach w czasie. pierwsze 20min są nudne, ale potem akcja sie rozkręca.

Wycieczka bez powrotu (Poryte zakonczenie).

Porąbani.

Simon Say's (Poj****y film).

Frontieres(Kawał dobrej siekanki).

Requiem dla Snu- już wiem czym sie kończy ćpanie Oszukać przeznaczenie - przez te filmy boje sie przejsc obok kosiarki!

Widzę, że temat pasuje do was :]

MAm nowy tytuł.

Mój przyjaciel Hatiko.

Jak widziałem gdzieś jakiegoś psa który czeka pod sklepem itp. to aż płakałem :(

edit: Zabójcza Opona

własnie oglądam 25 minuta :D

Leman, obejrzałem Pułapkę.. i stwierdzam. Chore, chore, chore.. Chore jest krzywdzenie młodych dziewczyn.. Ale obcinanie jaj facetom? Z jednej strony dziewczyna miała powód. Najlepiej byłoby gdy nikt by się nie krzywdził. =)

Gdyby katem była tylko jedna osoba, film z pewnością nie wywarł by takiego wrażenia :3. Na pewno daje do myślenia, choć można by to zrealizować jeszcze lepiej :P.

Co do tematu nie wiem czy już pisałem, ale film Pin(o lalce), też jest niezły.

Requiem dla Snu- już wiem czym sie kończy ćpanie

Tak się kończy złe ćpanie :P, zresztą nawet picie się może tak skończyć gdy nie zna się swojego umysłu i ciała. A obie "rzeczy", choć w przypadku "ćpania" jest tego szerszy zakres, użyte umiejętnie przez inteligentnego człowieka, który dobrze zna siebie , mogą przynieść lepsze efekty niż wizyta u psychiatry :P.

Hostel I

Hostel II

Hostel III

:)

(sceny tortur, okaleczeń, okrucieństwa) , ogolnie to mi sie podobało.

HosteL / Lesbian Vampire Killers

Nie wiem czy był polecany,ale jak najbardziej : Obecność

Jeden z najlepszych horrorów na których byłem w kinie i się opłacało na prawdę.