Final Fantasy XIV a Realm Reborn : Grupa

Witam. Właśnie zakupiłem pre-order do tego ciekawego tytułu i pomyślałem, że spytam tutaj czy są może jeszcze jakieś inne osoby na forum, które czekają na start tego MMORPG. Można by się zebrać i coś wspólnie wyszponcić :)

tez zakupiłem, jak coś to pisz na pw pogadamy na tsie, pozdrawiam

też mam kupione :P jak coś pw

Ile daliście za pre order? trzeba kupować 30 dniowy access czy tylko B2P?

Gra jest p2p kolego. Kupisz pre-order to dostajesz pierwsze 30 dni grania, ale następne musisz dokupić :)

Ostatnio kupiłem sporo nowości nie wiem czy sie skusze :) aczkolwiek z chęcią bym pograł :)

polecam ci kupić z tego linku http://kody-promocyjne.eu/ramka/467 i użyć tego kodu rabatowego ;) MOONQQ019

Ja kupowałem właśnie u Moonqq i wszystko ekspresowo, godne polecenia. Jestem ich stałym klientem od jakiegoś czasu i nigdy się nie zawiodłem, także kupować i gramy ^^

i jaką klasą zaczniecie gre ? mnie urzekł Lancer/Dragon ;D

Jeżeli kupie już teraz grę to będę mógł już grac? bo widzę ze pisze Early Acces :)

pytanie nietypowe : jak kupilem gre rok temu i kodu nie uzylem zda mi sie on na cos jeszcze czy moge go wypi... przez okno z plytka ??

Jeżeli kupie już teraz grę to będę mógł już grac? bo widzę ze pisze Early Acces

Early acces działa od 24 , też mam także pogramy wcześniej ;)

OB jest 17 a early 24? nie powinno być na odwrót?

właśnie nie :P

Early access to jest umożliwienie ci wystartować przed innymi bez żadnych wipe nic :)

Ja też przymierzam się do Dragoona albo Pallka :)

@edit

Chociaż ten Black Mage czy tam Sorcerer też jest świetny. Ciężko mi się zdecydować XD

szkoda że nie ma czegoś z dwoma mieczami , sztyletami albo chociaż wielkim mieczem ;p

Myślę, że musisz poczytać bo mam wrażenie, że Warrior może korzystać z duali, ale nie chce w niczym zapewniać bo nie grałem, więc nie wiem :)

Nie warrior ale Puglist z tego co mi wiadomo :)

pytanie nietypowe : jak kupilem gre rok temu i kodu nie uzylem zda mi sie on na cos jeszcze czy moge go wypi... przez okno z plytka ??

Sorka kolego, że tak późno, ale wydaję mi się, że będziesz mógł grać. Wystarczyć będzie doładowanie pre-paidu, ale wypadałoby jeszcze podpytać supportu :)

Wszystkich chętnych do gry i ewentualne obgadanie tytułu i spraw zapraszam na ts : rs42.teamspeak.pl:3050

TS jest prywatny więc każdemu trzeba nakładać rejestrację, ale to nie problem ja mogę to robić :)

Nooo niewiem jak wy ale ja sie napalilem jak Yuffie na Materie (FFVII) Jestem swiezo po becie i mam wielkie oczekiwania co do tej gry.

Mam pytanie z tej stronki GameCodes to wystarczy ze to kupie http://kody-promocyjne.eu/ramka/467 czy musze tez Reborn Early Access?

Posiadam tez prywatnego Ts. wiec bedziemy miec cisze i spokoj do gry >.< jesli ktos chetny to zapraszm. ts.ren.info.pl

Dobrze tez by bylo zorganizowac jakos grupke osob ktora bedzie na pewno grac, zeby potem nie bylo jakis faily czy cos. Jak cos to sluze pomoca moze nie z strony administracyjnej ale np ts/strona/forum co kolwiek co ulatwi nam komunikacje.

Pozdrawiam Ren Ren Ren Nagusaran Rensia Ruroonren Nakora.

ps. w dniu startu oczywiscie bede stremowal nasza gre :3