Final Fantasy XIV a Realm Reborn : Grupa

Witam, też mam kupiony preorder, tak więc jak cos to PW ^^ . Zamierzam w nią grać przez dość długo to przydało by sie mieć z kim grać.

Szukam grupy dla 2 graczy ja i brat (jesteśmy bez dużego doświadczenia w mmo) gdyby komuś chciało by się pokazać z czym to się je to czekam na odpowiedź.

No cześć. Słuchajcie. Early-access juz pojutrze. Wypadałoby się jakoś zorganizować, żebyśmy wszyscy wystartowali na 1 serverze i stworzyli sobie jakąś fajną grupę. Co wy na to żeby np. spotkać się jutro o 19 (później nie bo jest piątek i ludzie mają plany z reguły) na 20 minut i obgadać wszystko hmmm ?

Podawałem już adres prywatnego TS wyżej także dajcie znać tutaj lub na pm co o tym sądzicie.

Pozdrawiam

witam,też bym sie ugadał, ale mam do roboty na 17 ;/ tak wiem dajcie znac jaki serwer itp, zawsze jednego gracza wiecej ;] .

Większość Polaków wybiera się na serwer Moogle z tego co się zorientowałem, chociaż generalnie serwer opanowany jest przez Francuzów, tak więc liczcie na dużo żabojadowania na czatach.

Ja niestety early accesu nie mam, bo nie pre-orderowałem ze względu na to, że mam swoje stare konto z 1.0, tak więc zacznę grać dopiero w dzień premiery.

Ja niestety early accesu nie mam, bo nie pre-orderowałem ze względu na to, że mam swoje stare konto z 1.0, tak więc zacznę grać dopiero w dzień premiery.

Czyli jak mam konto z ver 1.0 to wystarczy że je opłacę i będę mógł grać od dnia premiery zgadza się ?

@Down

ooo jak miło nie orientowałem się dokładnie w temacie, dzięki za odp !

Do jakoś 9 czy 14 września możesz grać za darmo, dopiero potem trzeba płacić.

Czyli jutro wszyscy na tym tsie będziecie ?

Nie wiem jak wszyscy ale my sie zbieramy na TS3: 31.6.70.185:5000 Kanał: 4.Sekcja Final Fantasy XIV. haslo Renifer Dobrze jak bysmy o 10 mieli juz jakas grupe, pamietajcie ze rozne klasy startuja w roznych miastach wiec trzeba by sie podzielic na jakies pt. Wiec najedzcie sie wypocznijcie i nol-ife mode on. zapraszamy.

A teraz wybaczcie ide zrobic sobie postac zeby potem nie tracic czasu :P

ozonek czyli jak to jest ? osoby majace 1.0 maja wolny wstep od kiedy do kiedy ?

ozonek czyli jak to jest ? osoby majace 1.0 maja wolny wstep od kiedy do kiedy ?

http://lodestone.fin...d96bf81c212957d plus 1.0 maja 2tyg za darmo gry, do 9 wrzesnia.

no nic tu nie pisze o tym ze da sie grac bez placenia za 1szy miech jezeli juz kupilo sie 1.0 jest tylko info dla mnei ze pozniej podadza dane do pobrania gry

no nic tu nie pisze o tym ze da sie grac bez placenia za 1szy miech jezeli juz kupilo sie 1.0 jest tylko info dla mnei ze pozniej podadza dane do pobrania gry

Do 9 września mogą grać ludzie z 1.0 za darmo potem muszą płacić

Silder a wiesz skad pobrac ARR ? mogł bys dać źródło tego info ?

Silder a wiesz skad pobrac ARR ? mogł bys dać źródło tego info ?

http://www.ps3trophies.org/news/news-10740-Final-Fantasy-XIV--A-Realm-Reborn-Early-Access-and-Final-Beta-Dated.html < info http://www.finalfantasyxiv.com/playersdownload/eu/ << gra przekopałem stronę od góry do doły żeby ten link znaleść

no mimo wielu przemyslen glownie zwiazanych z niewiedza w temacie PvP wkoncu gre zakupilem, przez te 30dni obcenie na ile jest to moj ideal :) . Troszke poczytalem o PvP w FF i nie jest tak zle jak myslalem mozliwe ze gra mnie wciagnie na dluzej bo klimaty FF od zawsze lubialem. Tu jest co nieco o pvp: http://www.ffxivinfo.com/content/pvp.php

Silder to link do CBT4 ale wielkie dzieki za starania

jezeli chodzi o darmowy czas... tam pisze ze nowe ACC dostana miech (no to normalne) ale jak kupujesz 90 dni to dostajesz bonusy nie zrozumialem chyba dobzre bo wychpdzi mi za duzo i za pol darmo ;pp

czyli jak kupie 90 dni to jaki bonus mam 90 x2?

Silder to link do CBT4 ale wielkie dzieki za staraniajezeli chodzi o darmowy czas... tam pisze ze nowe ACC dostana miech (no to normalne) ale jak kupujesz 90 dni to dostajesz bonusy nie zrozumialem chyba dobzre bo wychpdzi mi za duzo i za pol darmo ;ppczyli jak kupie 90 dni to jaki bonus mam 90 x2?

Z OBT i pisali że można z niego korzystać. 6f3o.png

Kolego z tego co wiem. Konta 1.0 po powrocie do gry też dostają jakiś czas za darmo. Pytanie tylko czy chodzi o tych co byli na 1.0 aktywni czy także tych, którzy tylko zarejestrowali konta. Bynajmniej będziesz mógł wejść pod 27 sierpnia na 100%.

Jeszcze 1,5 h :)

Ja planuję być na tym TS podanym przez Rena. Gramy na MOOGLE Panowie i Panie także miłej zabawy :)

Nick w grze : Kasei

ok dołącze do was

EDIT wyskoczylo mi ze nie mam early ani pre ordera... omg