Final Fantasy XIV a Realm Reborn : Grupa

Magar, aktywowałeś kod?

jezeli chodzi ci klucz to juz dawno daaaaawo temu to zrobilem jak gralem 1.0

ja niestety dopiero we wtorek dostane klucz bo dzisiaj zakupilem, ech trzeba czekac chociaz to dziwne bo premiera juz dzisiaj to nie powinienem wczesniej dostac klucza mimo ze nie early ?

jezeli chodzi ci klucz to juz dawno daaaaawo temu to zrobilem jak gralem 1.0

Musisz mieć Legacy konto żeby grac na EA

nie wiem jakos powoli sie gubie...

mam 1.0 bez legacy i teraz pytania

-kiedy zagram?

-czy moge grac na serwerach EU

Powiem ci Magar, że ja też już się pogubiłem, więc i nie pomogę. Za dużo w tym kombinowania.

30 min do Startu :)

nie wiem jakos powoli sie gubie...mam 1.0 bez legacy i teraz pytania-kiedy zagram?-czy moge grac na serwerach EU

27 sierpnia kiedy będzie oficjalny start, możesz

Silder i to mi sie podoba :D dzieki za odpowiadanie w tak newbskiej kwestii szukalem troche na forum ale malo co znalazlem

Gramy na Cerberusie,

Pytanie zastanawiam sie powaznie nad zakupem jednak jestem bardziej fanem pvp niz pve ( co nie znacyz ze nie lubie tego modu ) . Czytalem ze od 30 lvl sa jakies arenki / coloseum moze ktos bardzie przyblizyc o co chodzi ? Na jakiej zasadzie dzialaja ? Czy sa jakies rankingi czy to tylko na zasadzie dueli ? Wiem ze bedzie fronteir system ale to za pol roku a tego raczej nie doczekam ( wildstar ) :)

Powiem Ci szczerze ze tez jestem fanem PvP ale gre dzisiaj zakupilem i mam nadzieje ze sie nie zawiode przekonaly mnie te materialy:

http://www.ffxivinfo...content/pvp.php

http://www.youtube.com/watch?v=y2nfLWxYin4

za***isty materiał

zgadzam sie z ta pania ale szkoda ze nie wspomnieli o crafcie bo jest super

Z chęcią z wami pogram, tylko jedyny świat jaki mogę wybrać to któryś z NA. Wie ktoś może kiedy będą otwarte inne worldy?

Witam, szukam kogoś na serwerze Odin do kogo można po polsku mówić.

Jak co to pisać pw albo sms na 600969194 z dopiskiem ff14 fc

Witam. Właśnie zakupiłem pre-order do tego ciekawego tytułu i pomyślałem, że spytam tutaj czy są może jeszcze jakieś inne osoby na forum, które czekają na start tego MMORPG. Można by się zebrać i coś wspólnie wyszponcić :)