Finały Sezonu Trzeciego

Dziwne, że Fnatic nie wziął teleportów jak to miał w zwyczaju. Gdyby zrobili tak jak zawsz, czyli wzięli te tp, to by mogli łatwo kontrować ganki Royala.

Będą dzisiaj jakieś mecze?

Nie. Finał odbędzie się 5 października.

Ha! Miałem sen, a w tym śnie Gambity pokonały Fnaticów i resztę drużyn, a potem wygrali z Royalami, bo Ci nie wiedzieli jak się zabrać za "M5" :) Eh, why why why...

Właśnie kompletnie nie rozumiałem tego co robił FNC z tym brakiem teleportów, których chętnie do tej pory używali.

Peke ciągnie team za sobą? Naprawdę? Polecam obejrzeć mecz z C9, gdyby nie Peke i jego snowballowanie to nie mieliby najmniejszych szans. Może nie jest bezbłędny i jednak *trochę* brakuje mu do Fakera, ale nadal jest niezły. Porażki upatrywałbym raczej w combo Yellowstar-Puszu, we wszystkich meczach które widziałem byli strasznie zoutfarmieni przez wroga (litości, ez z 120CS i ashe z 60? Oni byli kompletnie bezradni).

Czy tylko jak uważam, ze fn wygrało grę honorową, bo im na to pozwolili? Przecież to widać, że RC nie robiło zupełnie nic. Swoją droga RC jest lepszą drużyną od OMG, dlatego stawiam, że finał to kolejna, jednostronna gra.

Ja nie rozumiem zrzucenia YellowStara do roli supporta, bo jako ADC był naprawdę dobry.

Yellow jest dobry jako adc ale Fnatic nie chciało się szukać nowego support'a więc wywalili go na tą pozycję a nRated'a całkowicie wywalili. Puszu też sobie nie pogra zbyt długo bo i tak na jego miejsce wejdzie Rekkles.

Już od jutra 15 września rozpoczynają się finały sezonu 3! 14 drużyn z Ameryki Północnej, Europy i Azji spotkają się w Los Angeles by pokazać kto zasługuje na miano najlepszej drużyny sezonu 3. Sam finał odbędzie się 4 Października. Wtedy dwie najlepsze drużyny zawalczą o główną nagrodę.

Lista drużyn, które się zakwalifikowały:

- Cloud 9 HyperX

- Fnatic

- Gamania Bears

- Gambit BenQ

- GambitGear.eu

- Lemondogs

- NaJin Black Sword

- OMG

- Royal Club

- Samsung Ozone

- SK Telecom T1

- Team Mineski

- TSM Snapdragon

- Vulcun TechBargains

Już teraz są dostępne darmowe ikony z obecnymi drużynami by dopingować swojego faworyta!

Nie wiadomo jeszcze od kiedy ale będzie możliwy zakup specjalnego skina Championship Thresh. Coś jak w przypadku Riven w drugim sezonie.

Na kogo obstawiacie? Kto wygra i dołączy do dwóch pozostałych zwycięzców? Piszcie oraz komentujcie!