Firma szuka dostawców walut w mmorpg

Witamy,
jak w temacie - szukamy dostawców walut w grach MMORPG (Massive Multiplayer Online Role Playing Games),w skrócie w grach online.

Kilka słów o nas - jesteśmy legalnie zarejestrowanym w Polsce przedsiębiorstwem, co daje Ci gwarancję pewności oraz uczciwości z naszej strony. Potwierdzeniem tych słów jest spora ilość pozytywnych komentarzy w serwisie aukcyjnym oraz rosnące grono odbiorców.

Wracając do tematu - poszukujemy do współpracy osób, które będą w stanie na bieżąco dostarczać waluty w konkretnych grach MMORPG.

Na tę chwilę interesują nas takie tytuły jak:
1) Metin (wszystkie polskie serwery)
2) Prywatne Serwery Metin (tj. Ravia, Concordia, Pandora)
3) Nostale (wszystkie polskie serwery)
4) AION (przede wszystkim serwer polski, co do innych - kwestia dogadania)
5) Cabal Online (Wszystkie serwery)
6) Dofus (Wybrane serwery)

7) Royal Quest

Jeśli nie znalazłeś na liście gry, w której jesteś w stanie dostarczać walutę, napisz na PW - być może z czasem nawiążemy współpracę.

Transakcje odbywać się mogą przez serwis aukcyjny lub poza nim (na naszych warunkach).

Kontakt:
GG - 47439766
Mail - mmo4u@o2 . pl
Telefon - Jeśli jesteś zainteresowany kontaktem telefonicznym, prosimy o PW.

UP.

Czyli co chcecie zarabiać na graczach.Będziecie sprzedawać moje wyfarmione złoto.Sami sie przy tym nie spocicie :) Sam moge sprzedawać golda którego wyfarmiłem tj. allegro ebay tablica itd.Nic na zachęte nawet nie napisałeś drogi Grzesiu a to co robi twoja 'firma' to dojenie kasy z młodych niedoświadczonych życiowo młodych ludzi.Nie ma tu dla mnie win = win :)

Tak pomysł dobry sprzedaż GOLDa firmie która ma renomę i jest godna zaufania. Może gracz lekko na tym straci lecz prędzej sprzeda ;)

@edit. Osobiście prędzej zakupił bym GOLDa od takiej firmy niż od pierwszej lepszej osoby z Allegro np.

Aha ... o kurde czego Te dzieciaki nie wymyślą byle by zarobić na innych dzieciakach ... FIRMA hahahaha idealny temat by parsknąć smiechem i sie rano obudzic :o Trzymaj poziom za pare lat moze uda ci sie wystapic na scenie kabaretowej bedzie akurat wtedy pokolenie GEJMINGOWCOW wiec zrozumieja twoje wystepy i przemyslenia ...

Ja nie lubię robienia ludzi w balona, więc proszę o podanie:
-NIP'u firmy
-REGON'u firmy

W przypadku firm NIP nie podlega ochronie danych osobowych i mamy prawo go poznać.Podobnie jest w przypadku REGON-u. Jest to numer statystyczny podmiotu gospodarczego, widniejący w rejestrze Głównego Urzędu Statystycznego. Każda firma ma ustawowy obowiązek go posiadać.

Zweryfikujemy twoją legalna i zarejestrowaną w Polsce firmę.

PS: "Potwierdzeniem tych słów jest spora ilość pozytywnych komentarzy w serwisie aukcyjnym oraz rosnące grono odbiorców." - To nie jest potwierdzeniem.

Nie wiem o co wam się rozchodzi że tak wam do śmiechu. Zamiast bawić się samemu, sprzedajesz golda firmie i po problemie.

W cabal jak grałem to sprzedawało się gold firmie która płaciła od ręki, a ty grałeś i farmiłeś dalej a nie martwiłeś się że znowu ci nie schodzi.

To fajnie, że potwierdzacie komentarzami, ale wiem że moja firma ma więcej pozytywów niż wasza firma. Sprawdź ....

P.S. Ty tak na poważnie? Jak wyżej samuraj + poproszę o aukcje

hahah Samuraj93 niezły ruch. Logistyczne podejście bardzo cieszy. Teraz autor tematu chyba nie będzie miał wyjścia jak wycofać się ze swoich słów, chyba że mówił prawdę że to firma w to co wątpie.

Jeżeli się ogłasza rzetelna firma, to sama podaje info jak np. NIP, REGON, nazwa firmy, wizytówka. Jeśli ktoś pisze "mamy firmę z pozytywnymi komentami na aukcjach (ciekawe zresztą jakich)", to jak można taką osobę (przedstawiciela) a tym bardziej firmę poważnie traktować?

Wiecie no jeżeli to są osoby 18/19 lat ich pierwsza działalność może nie mają pojęcia jak dokładnie do tego podejść ;) Ale faktycznie przydało by się podać więcej danych na temat firmy czy ona wgl istnieje :)

http://allegro.pl/show_user.php?uid=28871777

Wystarczyło poszukać po adresie e-mail ;)

Bartosz ZagozdaPrzedsiębiorstwo HandlowoUsługowe "Profi" Bartosz ZagozdaWyzwolenia 103/4585-791 BydgoszczREGON: 341418876NIP: 554-292-09-00

Więc wątpliwości rozwiane. Życzę owocnego rozkwitu firmy :)

Widzę, że nie zaglądałem tu przez parę chwil, a już masa wątpliwości czy krytyki spadła na mą głowę.

Zacznę może owe wątpliwości rozwiewać:

1) Odniosę się do pierwszego zarzutu - 'checie zarabiać na graczach, którzy spocą się przy zarabianiu gold" - kolego, nie wiem, czy jesteś tak nieświadomy, czy może w momencie pisania posta pochłonęło Cię któreś z MMO :-) A czy gracz oddaje nam walutę w grze za ładny uśmiech? Oczywiście, że nie - dostaje za to pieniądze. Co do sprzedaży na tablicy czy Allegro - nikt Ci tego nie zabrania, życzę powodzenia i owocnych transakcji.

2) Kolego Gizorro, po przeczytaniu mojego posta i kolegi Samuraj13, to Ty powinieneś puknąć się w główkę i wystąpić w kabarecie. Myślę, że nadajesz się do tego najlepiej.

3) Kolego Deuced - Cieszę się, że Twoja firma posiada konto na Allegro z większą liczbą komentarzy, jednak wierz mi - zazdrość mnie nie zżera :-) Cytując - "

Jeżeli się ogłasza rzetelna firma, to sama podaje info jak np. NIP, REGON, nazwa firmy, wizytówka. Jeśli ktoś pisze "mamy firmę z pozytywnymi komentami na aukcjach (ciekawe zresztą jakich)", to jak można taką osobę (przedstawiciela) a tym bardziej firmę poważnie traktować?" - listę naszych aukcji znajdziesz pod linkiem, który wstawił kolega GrimReaper.

Rozwieję również co niektórych wątpliwości - nie mam 18/19 lat, te czasy minęły bezpowrotnie :-)

Pozdrawiam oraz zachęcam do współpracy.

Dlatego nigdy, nikogo nie powinno się oceniać przed rozwianiem wszelkich wątpliwości.

Moglbym znac ceny jezeli chodzi o dofusa? ile kamasow za ile zl?

Nie no spoko pomysł na jakiś zarobek ale czy na życie ? To nie wiem :) Życzę powodzenia.
@offtop: Ale teraz Gizorro musi d*pa boleć xD
@offtop2: Samuraj13 wypowiedział chyba najpiękniejsze zdanie jakie może być wypowiedziane na tym świecie.

Temat ten chciałbym przeznaczyć jedynie jako informację o skupie, który prowadzimy.

Wszelkie szczegoły możemy uzgodnić mailowo/poprzez gg/skype lub telefonicznie.

Mam pytanie, jak to jest od strony prawnej? taka firma załóżmy dofusa, może was pozwac za sprzedaz golda niezgodna z regulaminem? pytam z ciekawosci czy konsultowaliscie to z prawnikiem

Wybacz, nie odpowiadamy na pytania nie związane bezpośrednio ze skupem lub sprzedażą.

Sprawy formalne działalności to już nasza broszka.