FOnline Reloaded - Legion IV

Witam!

Razem z Yanglegendem poszukujemy chętnych do spróbowania swoich sił na pustkowiach FOnline Reloaded. Każdy chyba wie co to Fallout i z czym to się je (stejki z braminów). Póki co skład liczy 3 potencjalnych włóczykijów.

Tak więc poszukujemy ludzi ogarniętych na poziomie 18+, kulturalnych (bez przesady), no i chętnych dobrze się bawić, bo o to chodzi.

TS3 obowiązkowo - myślę, że nie ma z tym większych trudności. Chodź jeżeli ktoś miał by jakiś kanał gdzie nikt by nam nie przeszkadzał było by miło.

Gramy bez ciśnień, kooperacyjnie - pomagamy sobie nawzajem. Co z tego wyjdzie przyszłość pokaże czy skończymy na pustkowiach jako szkielet czy to my będziemy siać strach i spustoszenie. Taa jasne... na pewno ze mną w składzie.

OK zgłaszać się oraz proponować jeżeli coś przyjdzie ważnego do bańki.

PM na naszym kochanym forum:

- Ryszard

- Yanglegend

jak widze 'Yanglegend' to wiem, ze granie potrwa 2 dni albo w ogole sie nie zacznie. w kazdym razie zycze powodzenia ;p

Ruszyl serwer juz? Chcialbym sobie juz pograc :)

jak widze 'Yanglegend' to wiem, ze granie potrwa 2 dni albo w ogole sie nie zacznie. w kazdym razie zycze powodzenia ;p

Jak widzę "smentol2" to nie wiem, kto to k**wa w ogóle jest. :P

@Anyway od siebie dorzucę, że razem z Tomaszem graliśmy w poprzedniego sieciowego Fallouta (2238) dość sporo i dość intesywnie, więc co nie co już mamy rozpracowane. :]

Planowany start serwera o 18:00.

Mam zamiar spróbować swoich sił w FOnline :) Kiedyś się grało w F1 i F2 :) Więc może coś tam pamiętam. Jak można to chętnie dołączę w celu wspólnej gry.

Małe pytanie :) Gra ściągnięta, ale gdzie można się zarejestrować? :P

Rejestracja będzie dostępna po przez klient gry. Po starcie pojawi się odpowiednia opcja :)

Panowie zbliża się godzina 18 :) Tak więc można do was dołączyć? Wspólnie pograć? Jakiś TS do komunikacji?

3pcu.jpg

Na 2 lvl, z wiatrówką, Mardock powraca! ;]

klimatycznie wyglada :)

z ciekawosci pobiore klienta, ile wazy ?

400mb full instal, jak masz F2 zainstalowane to kolo 200mb

Mardock_3.jpg

Dzisiejsze wyprawy w doborowym towarzystwie - jak widać znaleźliśmy skrzynkę z fantami, a adin znalazł nawet pułapki chroniące owe skarby i stracił przy tym dwie nogi. :P

Niestety brakuje nam w drużynie też specjalisty od otwierania skrzynek i różnego rodzaju zamków (lockpick), także poszukujemy wytrawnych łotrzyków/złodziei/krętaczy do drużyny. ;]

ja się pisze na fo dziś wieczorem ściągnę i się odezwę. moge zrobic złodzieja od zamków

Może i straciłem możliwość chodzenia, lecz Slashy mnie poskładał :) Na całe szczęście... Bo Ty Mardock skąpiłeś dla mnie kupna wózka... :P

Rozpoczeliśmy budowę naszej klanowej bazy ! ;]

Mardock_1.jpg

Przy okazji wieczornych manewrów zabiliśmy trochę osób niewinnych osób:

Mardock_5.jpg

Zapraszamy nowych żołnierzy!

Kogo w tej chwili najbardziej potrzebujemy:

1. Trader (tag: barter)

2. Przewodnik/traper (CH 6+ tag outdorsman)

3. Włamywacz/złodziej (tag: lockpick)

Yanglegend... jest pewien problem, baza mi z mapy zniknęła xD I już nie mogę się do niej dostać...

A tak po za Tym, materiały są zdobyte. Drewno mam przy Sobie, a skóra została oddana do bazy. Tak więc :) Muszę się tylko w jakiś sposób do niej dostać. :)

Dziwna sprawa, może Slashy doniósł brakujące drewno i baza została wybudowana - jeżeli tak się stało to ponownie trzeba ludzi zaprosić do bazy i wpisać na takim komputerku do zarządzania grupą (w bazie). Ale to tylko takie moje domysły, mam nadzieje, że mi baza z mapy nie zniknęła. :]

Ja też mam taką nadzieję :) Zobaczymy.

@EDIT

Slashy mówi, że nie oddał żadnego drewna do bazy, możliwe że gdy Ciebie nie ma w grze, baza jest dla nas nie widoczna...

Ja się piszę na lockpicka, jak się mogę z wami skontaktować? ;>

Haz3L wysłałem Ci info na PW :)

hmmm Pobieram i zobacze