FOnline Reloaded - Legion IV

Ja też mam taką nadzieję Zobaczymy.@EDITSlashy mówi, że nie oddał żadnego drewna do bazy, możliwe że gdy Ciebie nie ma w grze, baza jest dla nas nie widoczna...

Myślę, że spokojnie jak baza będzie już bazą, a nie placem budowy to wszystko będzie ok.

Co do potencjalnych nowych towarzyszy, napiszcie PW albo po prostu post w temacie, a my wysyłamy informacje o ts3 na PW.

Spokojnie ja tu na razie wszystkiego pilnuje :) Kto się w tym temacie zgłosi to wysyłam na PW info :D

Chętnie dołączę do was. Robię postać pod snajperki. Niestety obecnie brak mikrofonu.

Witam, Chętnie do was dołączę jeśli tylko przygarniecie mnie;p dodam że kompletnie nic nie wiem o tej grze i potrzebował bym pomocy:p nie wiem czy to jakiś problem dla was?

jeśli nie to dodam jeszcze że posiadam tsa, i mam 18 lat:)

Kolego tu żadnego problemu nie ma :) Pomagamy tym co nic nie wiedzą :) ( sam do nich należałem :D ) Naszymi skromnymi mądrościami xD a także wyposażeniem, jeżeli w danej chwili ktoś posiada, chociaż samo zdobycie nie jest wielkim problemem :) Wysyłam Ci na PW dane TS'a i zapraszam do wspólnej gry :)

Mała zabawy z Gekonami :) Niestety :( Szybko poszło :( xD

qrfc.jpg

Witam wszystkich! Niedawno takze zaczalem grac ale troszeczke nie jestem obeznany. Czy moglbym tez prosic o adres ts?

Jasne :) Już wysyłam ;)

Jak z populacją, ile ludzi gra tak +-? Z góry dzięki za informację!

Nie potrzeba nam już osób z Lockpick.

Dalej potrzebujemy :

ArmorCrafter ( Repair )

Traper ( CH+6, Outdoorsman )

Doctor ( Doctor, First Aid )

Oto nasza pierwsza baza :)

uovg.jpg

I oczywiście moja nowa żeńska postać :P

Traperzy w pierwszej kolejności potrzebni ! :]

Przepraszam, jestem nowy w tej grze. Kim są Traperzy? Jakie jest ich zadanie i co robią?

Traperzy przewodzą grupie, musza mieć dużo charyzmy i outdoorsman. ;)

Gra ktoś z was w późnych godzinach? Typu 12-1 w nocy? Kończę dziś pracę około 12 to może ktoś by mnie w miarę wprowadził.

Byś musiał sprawdzić czy ktoś będzie :)

Pierwsza śmierć mojej nowej postaci :D Po prostu jestem tak genialny :P że szkoda słów... :(

Ale zabawa była niesamowita :) Fajnie się grało do czasu... pułapek xD

khgr.jpg

Więc chciałbym dołączyć do was. Dostanę ts'a i inne informacje jakie mi są potrzebne? Jeżeli takowe istnieją.

Wysłałem wszystko na PW :) Miłej zabawy :D i godnych śmierci xD

Godnych śmierci. Heh dziękuję :D

Byś musiał sprawdzić czy ktoś będzie Pierwsza śmierć mojej nowej postaci Po prostu jestem tak genialny że szkoda słów... Ale zabawa była niesamowita Fajnie się grało do czasu... pułapek xD

na tym zrzucie widać kolorowe linie określające zasięg widzenia możesz podać dokładnie jak to ustawiłeś ?

Q - Zasięg widzenia :) (zielone)

W - Zasięg twojej broni :) (czerwone)

Witam

Chciałbym dołączyć do waszego klanu,

mam obecnie 13 lvl, i zajmuje się craftem ( już prawie uzbierałem na prywatną kopalnie)

moje statystyki to:

repair - 100%

outdoorsman - 100%

barter - 94%

science 60%

first aid - 60%

lockpick - 70%

small guns - 100%

armorer / small weapons craft lvl 1 ale za niedlugo kupie lvl 2