Grałem na poprzedniej wersji ale jakoś bez zgranego teamu się nie dało...Dajcie namiary na tsa może teraz się uda
FOnline Reloaded - Legion IV
Ale poważne podanie xD Ej no super
Ekipa się rozrasta, a widzę że podzielisz się z nami swoim craftem i wiedzą
Wysyłam PW z adresem Teamspeak
Cześć, można namiary na TS'a ? Z chęcią zagram z Wami
Cześć, można namiary na TS'a ? Z chęcią zagram z Wami
Poszło.
Dzisiejsze screeny:
Początek wyprawy, ustawka z brahminami.

Jedna z końcowych walk wycieczki:

2, czy 3 godzinna wyprawa okazała się bardzo udana. Dzięki dołączeniu do ekipy specjalistów od otwierania zamków, wyciągnęliśmy więcej fantów niż zwykle, w tym piękny combat armor, w którym pozuje Hazel. ;]
Grupa mocno się rozrasta, na chwilę obecną większość kluczowych pozycji jest obsadzonych, co nie znaczy, że zamykamy rekrutację.
Na koniec kojący obrazek z naszej pierwszej osady:

Nice, ja wracam do domu i niedługo wbije
No cóż w singlowe Fallouty się zagrywałem więc też z chęcią bym spróbował wersji online więc proszę o ts'a
No cóż w singlowe Fallouty się zagrywałem więc też z chęcią bym spróbował wersji online więc proszę o ts'a
Poszło
Z checia zagram jesli wyjasnicie mi co i jak bo nie gralem nigdy w Fallouta
Dzien mnie nie bylo. Wczesniej tylko jeden wieczór spędziłem a tu juz wiele sie dzieje bede dzis wieczorkiem. Do zobaczenia na pustkowiach.
Pozwole sobie zadać tutaj pytanie, może ktoś będzie wiedział, mianowicie:
Jak to wycraftować? http://www.fonline-reloaded.net/wiki/index.php?title=Super_Sledge
Według opisu nie trzeba żadnego blueprinta ani profesji, a z drugiej strony w dostępnych recepturach w Fixboyu owego młotka nie mam (więc chyba jest outdated info na wiki).
A to jest ciekawe A po co jest Ci ten młotek, według wiki normalnym można wykopać każdy rodzaj minerału.
Ja też pozwolę sobie zadać małe pytanie
Czy każda postać może mieć tylko jedną profesje??
Można mieć z tego co wiem dowolną ilość profesji.
Jak byliśmy przedwczoraj w broken hills to high quality surowce można było wykopać tylko za pomocą super sledge'a (którego wyciągneliśmy z jakiegoś niewinnego górnika).
Nie ma limitu na profesje. A ten młotek przecież można kupić chyba za 3K w sklepie, 5 minut kopania skałek i z 3 sztuki kupisz
Ok. Biedny niewinny górnik xD Możliwe że zdobycie go wiąże się z kupnem. Na początku gry widziałem ten młot w sklepie za +3000
Nie ma limitu na profesje. A ten młotek przecież można kupić chyba za 3K w sklepie, 5 minut kopania skałek i z 3 sztuki kupisz
Kupić można wszystko, ale ja nie o to pytam.
Dobra koniec tego offtopu, poszukam odpowiedzi na pustkowiach w takim razie. ;]
Yanglegend tylko tak dalej wysyłaj screeny
Osobiście bym z wami zagrał ale nie znam się na tej grze i nie mam 18 lat
Podpowie ktoś jak zacząć ? Strasznie ciężko jest na początku, ciągle mnie zabijają. Przeczytałem trochę poradników ale zbieranie gówna z braminów strasznie wolno idzie wiec teraz poluje na encountery z valut city patrol i zbieram itemy ale i tak ciężko idzie. Nawet nie mogę wbić 2 lvla zeby zrobyc namiot
@edit
Yay wbiłem 2 lvl na mrówkach, idę po namiot.
Jakbyś mógł, podeślij na PW te poradniki które czytałeś.
Apel do aktywnych klanowiczów o zbieranie Junka na nową bazę. Materiały zbieramy w wysokiej stalowej szafce na prawo od namiotu z workbenchem.
- koniec transmisji -
;]
Siemka też planowałem z kumplem(oboje rocznik 89) założyć gildie ale skoro już macie
Mam dwie postacie - jedną nastawioną na barter +150 i repair +100 i profeska ranger. Druga to żołnierz
Troszkę już pograłem - postacie +10 lvl / w posiadaniu niewolnicy i profesja na małe bronie
Pozdro