FOnline Reloaded - Legion IV

Grałem na poprzedniej wersji ale jakoś bez zgranego teamu się nie dało...Dajcie namiary na tsa może teraz się uda :D

Ale poważne podanie xD :) Ej no super :) Ekipa się rozrasta, a widzę że podzielisz się z nami swoim craftem i wiedzą :D Wysyłam PW z adresem Teamspeak :D

Cześć, można namiary na TS'a ? Z chęcią zagram z Wami :)

Cześć, można namiary na TS'a ? Z chęcią zagram z Wami

Poszło.

Dzisiejsze screeny:

Początek wyprawy, ustawka z brahminami.

ender1.jpg

Jedna z końcowych walk wycieczki:

ender5.jpg

2, czy 3 godzinna wyprawa okazała się bardzo udana. Dzięki dołączeniu do ekipy specjalistów od otwierania zamków, wyciągnęliśmy więcej fantów niż zwykle, w tym piękny combat armor, w którym pozuje Hazel. ;]

Grupa mocno się rozrasta, na chwilę obecną większość kluczowych pozycji jest obsadzonych, co nie znaczy, że zamykamy rekrutację.

Na koniec kojący obrazek z naszej pierwszej osady:

ender6.jpg

Nice, ja wracam do domu i niedługo wbije

No cóż w singlowe Fallouty się zagrywałem więc też z chęcią bym spróbował wersji online więc proszę o ts'a

No cóż w singlowe Fallouty się zagrywałem więc też z chęcią bym spróbował wersji online więc proszę o ts'a

Poszło

Z checia zagram jesli wyjasnicie mi co i jak bo nie gralem nigdy w Fallouta

Dzien mnie nie bylo. Wczesniej tylko jeden wieczór spędziłem a tu juz wiele sie dzieje :) bede dzis wieczorkiem. Do zobaczenia na pustkowiach.

Pozwole sobie zadać tutaj pytanie, może ktoś będzie wiedział, mianowicie:

Jak to wycraftować? http://www.fonline-reloaded.net/wiki/index.php?title=Super_Sledge

Według opisu nie trzeba żadnego blueprinta ani profesji, a z drugiej strony w dostępnych recepturach w Fixboyu owego młotka nie mam (więc chyba jest outdated info na wiki).

A to jest ciekawe :) A po co jest Ci ten młotek, według wiki normalnym można wykopać każdy rodzaj minerału.

Ja też pozwolę sobie zadać małe pytanie :)

Czy każda postać może mieć tylko jedną profesje??

Można mieć z tego co wiem dowolną ilość profesji.

Jak byliśmy przedwczoraj w broken hills to high quality surowce można było wykopać tylko za pomocą super sledge'a (którego wyciągneliśmy z jakiegoś niewinnego górnika).

Nie ma limitu na profesje. A ten młotek przecież można kupić chyba za 3K w sklepie, 5 minut kopania skałek i z 3 sztuki kupisz :P

Ok. Biedny niewinny górnik xD Możliwe że zdobycie go wiąże się z kupnem. Na początku gry widziałem ten młot w sklepie za +3000

Nie ma limitu na profesje. A ten młotek przecież można kupić chyba za 3K w sklepie, 5 minut kopania skałek i z 3 sztuki kupisz

Kupić można wszystko, ale ja nie o to pytam.

Dobra koniec tego offtopu, poszukam odpowiedzi na pustkowiach w takim razie. ;]

Yanglegend tylko tak dalej wysyłaj screeny :D

Osobiście bym z wami zagrał ale nie znam się na tej grze i nie mam 18 lat :(

Podpowie ktoś jak zacząć ? Strasznie ciężko jest na początku, ciągle mnie zabijają. Przeczytałem trochę poradników ale zbieranie gówna z braminów strasznie wolno idzie wiec teraz poluje na encountery z valut city patrol i zbieram itemy ale i tak ciężko idzie. Nawet nie mogę wbić 2 lvla zeby zrobyc namiot :D

@edit

Yay wbiłem 2 lvl na mrówkach, idę po namiot.

Jakbyś mógł, podeślij na PW te poradniki które czytałeś.

Apel do aktywnych klanowiczów o zbieranie Junka na nową bazę. Materiały zbieramy w wysokiej stalowej szafce na prawo od namiotu z workbenchem.

- koniec transmisji -

;]

Siemka ;) też planowałem z kumplem(oboje rocznik 89) założyć gildie ale skoro już macie ;) Mam dwie postacie - jedną nastawioną na barter +150 i repair +100 i profeska ranger. Druga to żołnierz :)

Troszkę już pograłem - postacie +10 lvl / w posiadaniu niewolnicy i profesja na małe bronie :)

Pozdro