FOnline Reloaded - Legion IV

Kontynuacja historii z Kroplem, dziwne rzeczy, dziwne rzeczy... ;]

Kropel.jpg

Witamy w sekcie

Buczozord approved :)

A gdzie ja bylem ???

Witam .

Mogę się dołaczyć do was ?

Ps: dopiero zaczynam :|

Zapraszamy do wspolnej gry szczegoly na PW lub gg-3441556

Zapraszamy do wspolnej gry szczegoly na PW lub gg-3441556

Siemka , chciałbym się dołączyć ; p , lecz nigdy nie grałem w tą grę ;p . Będę mógł liczyć na pomoc z waszej strony ? ;

Pojawily sie raporty odnosnie tego tematu, dlatego tu jestem!

Sprawa tyczy sie double postow, ktore od czasu do czasu pisze Yang, dlatego moja prosba do czlonkow gildii:

refresh raz na 3 dni

My walczymy o lepsze jutro dla tego świata, proof:

biber.jpg

a wy nam się odwdzięczacie raportami ! :]

Chętnie dołączę do waszej ekipki, właśnie pobieram klienta gry, mikrofon i wszystko posiadam. Grałem na wcześniejszej odsłonie (2238) w Section 8, pod nickiem Alayen. Prosiłbym o jakieś namiary na TSa na pw bądź czegokolwiek, oczywiście jeżeli rekrutacja nadal jest otwarta. Piona.

Rekrutacja zamknięta.

Witam!

Razem z Yanglegendem poszukujemy chętnych do spróbowania swoich sił na pustkowiach FOnline Reloaded. Każdy chyba wie co to Fallout i z czym to się je (stejki z braminów). Póki co skład liczy 3 potencjalnych włóczykijów.

Tak więc poszukujemy ludzi ogarniętych na poziomie 18+, kulturalnych (bez przesady), no i chętnych dobrze się bawić, bo o to chodzi.

TS3 obowiązkowo - myślę, że nie ma z tym większych trudności. Chodź jeżeli ktoś miał by jakiś kanał gdzie nikt by nam nie przeszkadzał było by miło.

Gramy bez ciśnień, kooperacyjnie - pomagamy sobie nawzajem. Co z tego wyjdzie przyszłość pokaże czy skończymy na pustkowiach jako szkielet czy to my będziemy siać strach i spustoszenie. Taa jasne... na pewno ze mną w składzie.

OK zgłaszać się oraz proponować jeżeli coś przyjdzie ważnego do bańki.

PM na naszym kochanym forum:

- Ryszard

- Yanglegend