FOnline Reloaded - Legion IV

Poszło.

Razem ze Slashym zawiązaliśmy na pustkowiach nowe przyjaźnie:

lol2.jpg

lol3.jpg

lol1.jpg

"LEGENDA ZOBACZYMY, CZY BĘDZIESZ TAKI BONZO"

były jeszcze teksty typu:

"ZBIERAM NA CIEBIE EKIPĘ"

good stuff, drama luv :P

Szkoda ze stopiles cialo jak i armor jednego z przeciwnikow bo bylyby 2 combaty mk2 no ale nie mozna byc az za chciwym tak w ogole to smiecham z tekstu "powiedzialem pokoj i strzeliles w plecy, nie masz honoru" szkoda ze to ja pierwszy strzelilem :< ale hej ! nic nie pisalem o pokoju, biedny kropel tyle stracil, tak wyzywal ;_;

Po drodze do reszty naszego teamu natrafiłem na opuszczony bunkier, a w nim... bogactwo: ;]

Gatling Lazor

bogactwo.jpg

Piszę bo Mardock mi kazał XD XD XD

A teraz na serio :D

Zapraszamy do wspólnej gry :) Atmosfera jest znakomita :) Każdy dostanie pomoc i nauczy się grać :D

Mam pytanko.Czy do waszego teamu trzeba mieć tylko i wyłącznie 18 lat (chodzi mi tu o osoby młodsze)?Chciałem zacząć w tej gierce i widzę ,że wy się jako jedyni pokazujecie na MMORPG.

Chętnie z wami pogram koledzy, jednak zaznaczam od razu, że nie grałbym tak często może jak wy. Nie mniej jednak możecie podesłać namiary na TSa na PW. Ostrzegam, że będę zasypywał pytaniami na początku.

Chętnie z wami pogram koledzy, jednak zaznaczam od razu, że nie grałbym tak często może jak wy. Nie mniej jednak możecie podesłać namiary na TSa na PW. Ostrzegam, że będę zasypywał pytaniami na początku.

Poszło, dodam, że obecnie próbujemy wzmocnić nasze struktury o hardkorów lubiących i potrafiących się bić w pvp. Na mocnych buildach do walki.

Jeżeli ktoś jest nowy oczywiście pomożemy, ale uprzedzam, że gra nie jest łatwa i raczej bez wspomagania się wiki co jakiś czas na początku nie da rady grać.;]

Dla mnie szczerze mówiąc to zaleta, bo wymagających gier mmo teraz już praktycznie nie ma, gra karze za głupotę, można, np. źle zagadać do NPC i za to zginąć, ale z drugiej strony fun jest niesamowity od czasu grania w Darkfalla Online w nic nie grało mi się tak dobrze.

Od jutra mam więcej czasu i wbijam do gry (między godziną 21:00-2:00).

Grałem w Fallouta 1 i 2, ale to było wieki temu więc pomoc się przyda.

Poszło.

Mógłbym do Was dołączyć się? Mam dwie postacie pvpe/pve i craftera lockpickera z outdoorsmanem.

Mógłbym do Was dołączyć się? Mam dwie postacie pvpe/pve i craftera lockpickera z outdoorsmanem.

Jasne, już wysłałem ts'a.

Ja też się skuszę , ale jestem ciemny nie pamiętam już czasów f1 i f2.

Też chętnie z wami zagram, jestem totalnie zielony jeśli chodzie o grę (za 5 minut będe miał ściągnięte) Natomiast z tego co pamiętam to gdzieś tam dawno dawno temu pogrywałem bodajże w 1 czy 2, nie pamiętam. Klimat mnie pochłonął z tego co pamiętam więc kto wie może i tym razem dam się wciągnąć.

Również chętnie bym spróbował. I tak jak kolega wyżej, nie mam najmniejszego doświadczenia z tą grą ^^

Stoje wczoraj w BH w general store wchodzi jakis typek to go rozwalilem. Podnosze sprzet a tam CA wycrafrowane przez Mardoka a helm przez bucziego :) Typek nazywal sie MsFarhenite czy jaos tak.

@up: Historia rodem z Hollywood. :P

@ontopic: Ostatnia rekrutacja jest bardzo obiecująca, niedługo powrzucamy jakieś materiały videło/ss'y z większych wypadów.

Także dominacja nad światem -

ko%C5%84-soon.jpg

Dołącz do najgorszych ! ;]

Przeszliśmy na nowego teamspeak'a - jeżeli ktoś z nami grał i nie może nas odszukać na komunikacji głosowej to proszę o PW.

Na prywatnym forum adres IP w temacie głównym.

A więc Panie i Panowie tak się zabija mutantów ( lub jak tam ich nazywacie :) )

uwax.jpg

Zapraszamy wszystkich chętnych do wspólnej gry :)

Nie musicie ginąć, ja mogę zrobić to za was xD Przyzwyczajenie :P

Adin Solo style, nice ;]