Format bez sterowników

Yo

Chcę zrobić formata ale nie posiadam płyty z płyty głownej i nie umiem sprawdzić modelu owej płyty głównej ponieważ w windowsie i programach nie wyszukuje jej.

Moze dało by rade ściągnąć z neta jakieś uniwersalne sterowniki albo chociaż do dźwięku i sieci.

a może tak łaskawie schylić się ściągnąć boczny panel i spr napis na płycie głównej ?

Nie ma tam żadnych informacji.

Na każdej płycie głównej jest podany numer seryjny. Żadnych naklejek tylko sam napis na płycie. Musi być.

everest- nie ma bata, żeby nie znalazł.

Nie ma tam żadnych informacji, a everest pisze "płyta nieznana"

powinien byc nadruk z nazwa plyty glownej . alo chociaz fotke zrob.

Nie da rady, kumpel mieszka za daleko. A aparat ma jak kotlet.

Trzymaj

Link:

http://bit.ly/X3crt4

Pozdrawiam GierKoneser Here.

No k**wa mać mówić ludziom że nie wyszukuje płyty, pozatym pytanie było całkiem inne ogarnijcie się!

"Płyta główna - nieznane"

musisz miec na plycie co to za model kazdy tak ma to i ty musisz miec otworz klape i sprawdz

Rudi ty jesteś jakiś niedorozwinięty? Otwierasz komputer koło procesora masz głównie nazwę płyty model nr seryjny itd. A jak nie to jak włączasz komputer takie napisy Ci się pojawiają szukaj tam głównie tam jest. Lub w biosie.

Czy ja pytam gdzie to znajde? Mówie że jest wydrapane to k**wa jest wydrapane. Na programach nie pokazuje... a do biosa wejśc kumpel nie umie. Może wpadne za jakiś czas i sprawdze w biosie. Ale wciąż moje pytanie jest inne - patrz 1-wszy post!

Z takim nastawieniem Ci nikt nie pomoże. Jeżeli nie masz napisane na płycie, programy nie znajdują i nie umie kolega wejść w biosa to się nigdy nie dowiecie.

Panu Rudi97 już podziękujemy. Jak można nie potrafić wejść w biosa. Nawet przy starcie systemu pisze co trzeba nacisnąć. Zazwyczaj jest to button DELETE , F10 o ile dobrze pamiętam.

Może dla was to jest oczywiste ale niestety kumpel nie daje rady... Postawa tych ludzi jest za***ista naprawde... Jak matka was prosi spytać się o cene cukru to pytacie się o cene 10 innych produktów ale nie cukru? Ponieważ jedziecie w kółko o sprawdzeniu płyty głównej, jeśli mówię że nie da rady i pytam o co pytam to po kiego mi odpowiadacie "sprawdz nazwe". Pytanie wciąż jest w 1-wszym poście.

A jaki to problem w menadżerze urządzeń sprawdzić przed formatem jaki się ma sprzęt ?

Napisze ponownie

Płyta główna - nieznany

Tak właśnie tam pisze ; )

W Everescie to samo.

ps. Jeśli nie znacie odpowiedzi to może nie róbcie spamu jak wszyscy w tym temacie.

jebać tą płytę...

Niech sprawdzi np. sieciówkę, dźwiękową w menadżerze i poszuka sterów.

Pierwszy konkretny post! Co posiada taka płyta poza dźwiękiem i sieci? Można ściągnąć jakąś uniwersalke do dźwięku i sieci? A podobno windows 7 ściaga samoczynnie.

Edit: Chyba znalazłem audio - http://programy.pl/szukaj/sterowniki/q:sterownik+audio+uniwersalny,platform:driver.html myśle że to zadziała.