Forsaken Roleplay - GOTHIC!

Polska mentalność.

Czyli co? Już po wszystkim? Żadnego serwera nie będzie?

No szkoda by było właśnie :/

Chciałem dołączyć a tu ło. Może coś zdziałają.

I oczywiście twórca pomysłu nic sie nie wypowiada... Fejl jakich niemało.

Mam pytanie, czy istnieje jeszcze ich strona na facebooku?

Dzisiaj chciałem właśnie sprawdzić czy dali jakieś info na ich stronie a tu du*a :)

Czyli jak dla mnie to koniec wielkiego projektu Gothic Roleplay :C

Zawiodlem sie troszku...

No coz dalej czekamy na odpowiedz.

A już myślałem, że będzie co robić przez ostatnie dni wakacji. Trudno smaku na robili, więc zagram w singla gothic 2 nk + returning. Modzik w pełni spolszczony, 3 duże nowe frakcje : magowie wody, bractwo, nekromanci. Kilka pobocznych jak : zabójcy, gildia kupców oraz myśliwi. Nowy 7 rozdział, nowe lokacje, nowe przedmioty, kilka poziomów trudności, nowe potwory, nowe atrybuty : inteligencja, wytrzymałość. Plus do tego cała masa questów, więc myślę, że to dobry pomysł na wyczekiwanie informacji o serwerze.

Jak zwykle leci salwa flejmu i niepotrzebnych komentarzy/spamu. Problem pojawił się zaledwie wczoraj, a wy już skazujecie projekt na fail. Przecież to tylko marna podmianka strony/adresu, a nie kasacja plików serwerowych czy zamknięcie FR Gothic. To nie serwer prywatny w Mu gdzie niekompetentne osoby rzucają wszystko w kąt gdy tylko trochę im ktoś namiesza. Nie po takich zapowiedziach, nawet na portalu, i obietnicach stworzenia czegoś naprawdę dobrego, c'mon.

Czekamy, bo tylko to jest tutaj sensowne dla nas, jako przyszłych graczy tego serwera. Mam też nadzieję, że nic tam więcej się nie stało i ekipa ruszy z Online niedługo.

Czy ma ktoś linka do ich strony na facebooku?

Jeśl tak to proszę o podanie :)

Z góry dziękuję

Twórcy tego serwera prędzej czy później uruchomią nową stronę, projekt był już gotowy i na pewno nie zniechęci ich jeden troll/haker.

Twórcy tego serwera prędzej czy później uruchomią nową stronę, projekt był już gotowy i na pewno nie zniechęci ich jeden troll/haker.

Masz racje ja też wierzę że prędzej czy póżniej uruchomi się strona tak samo jak i serwer.

taki 1 hacker to dla nich pikuś

Było to zbyt piękne !! (!.!). Mam nadzieję, ze szybko się z tym uporają. No, ale jak tak to na razie wracam do Gothic II NK, pasuje przejść z 30-sty raz. (n_n)

Byłoby inaczej gdyby któryś z administratorów projektu wypowiedział się w tej sprawie.

@up Dokładnie czekam na jakąś wiadomość od administracji.

Albo to nie jest takie proste do naprawienia albo porzucili już ten projekt, bo trochę to dziwne, że przez 2 dni nic nie zrobili ani nikogo o niczym nie powiadomili.

Więc, Projekt upadł. Dziecinna kłótnia o to kto jest "ważniejszy" w projekcie. Jeden dzieciak się oburzył i gimbusiarsko wyzywając kogoś tam zmienił hasła. Tzn, nie wiem o sprawie wiele, ale przynajmniej tyle się dowiedziałem, więc się dziele wiedzą.

Tak że ten. Czekanie myślę zbędne.

czyli zostaje Platny Midgard RP :D

o losie ...

Jak wam się chce tak gadać serio :D Projekt jest i wypali proste - projekt w powiedzmy 99% skończony a padła strona nie zarąbali im plików jak napisał ktoś wyżej tylko tanim i banalnym atakiem "hakerskim" (ahahahah nie no beka) ktoś wrzucił gif podczas igraszek ze swoim chłopakiem no trudno naprawią to usłyszymy o tym jeszcze.

Więc czemu się z tak "banalnym hakerskim atakiem" pierdzielą już drugi dzień?

Mam nadzieję, że jeszcze coś to ruszy.

Ja teraz jestem dość pesymistycznie nastawiony do projektu bo już się z tą stroną dość długo pierdzielą a info żadnych nawet nie dali.