Forsaken Roleplay - GOTHIC!

Zapraszam do tego Tematu, przyda się każdy głos, opinia. I wszystkich zachędam do pisania własnych propozycji oraz udzielania się na Forum, a jeśli ktoś nie miał styczności z RP, są tam też odpowiednie Poradniki.

Kurdę mam dylemat czy iść do magów czy do bandytów heh... kiedy start ?! Bo już się napaliłem jak nigdy

Chodź do bandytów ;)

Zapraszamy do Kręgu Magów Wody.

Dlaczego jak wchodzi się na waszą stronę to wyświetla się RedTube? xD

Chyba stronkę im hacknięto xD :D Coś wiadomo więcej na ten temat?

Chyba jeden z użytkowników się wkurzył i stronę z hackował. Szkoda :(

u mnie to samo. Red Tube...

Trolling level hard. Oby to szybko naprawili.

U mnie to samo, właśnie zakupiłem Gothica 2, już mam pisać podanie na listę, a tu RedTube

O Losie...

No ku*wa mać, debile dali się zhackować i zmienili adres IP, a zostawili adres strony taki sam, dlatego was przekierowuje. Możecie przestać spam'ować o tym komu wyświetla? Każdemu tak będzie i nic dziwnego. To największy aktualnie projekt Gothic RP, jeśli wystartuje reszta która ledwo dycha upadnie, a jest to też spora konkurencja dla serwerów SAMP'a, bo z tamtejszej sceny RP sporo osób chciało tu zagrać. Dlatego w cale mnie to nie dziwi, że ktoś ich zhackował, wiele osób by sporo straciło jakby to wystartowało. Pozostało mieć nadzieje, że szybko to naprawią.

Masz rację Simeonus, teraz trzeba tylko czekać, ale przez to pewnie opóźni się trochę start. Na stos tego co zhackował!

1353202996824s.jpg

Serio... Teraz strona w ogóle nie działa :P A co do gry to nie moge się doczekać. Oczywiście magowie ale nie wiem czy wody czy ognia :] Naprawcie to jak najszybciej :P

@edit

Strona jednak działa, ale radze wam na nią nie wchodzić :P Chyba, że chcecie oślepnąć.

Zapraszam do magów wody :)

Już wolałem RT :lol: ...co to przed chwilą zobaczyłem .... :wacko:

Moje oczy :/

Zabije tego co dał to coś na tą stronę

Rzygać mi się chce

Widać po wykonaniu i "rezultatach". Że albo zrobiły to jakieś dzieciaki ze szczątkową wiedzą o "chakerstffie" albo ktoś z ohydnym poczuciem humoru :P

Więc, Projekt upadł. Dziecinna kłótnia o to kto jest "ważniejszy" w projekcie. Jeden dzieciak się oburzył i gimbusiarsko wyzywając kogoś tam zmienił hasła. Tzn, nie wiem o sprawie wiele, ale przynajmniej tyle się dowiedziałem, więc się dziele wiedzą.

Dzisiaj rano próbując wejść na serwer przekierowywało mnie na redtuba dziwna sprawa o.O Ciekawe czy będzie jakiś oficjalny powód podany czy raczej się w to wy***ią. Działa ich oficjalne fb bo nie mogę znaleźć