Nikt żadnej nie robił, a żal żeby tradycja tego forum została zapomniana.
Forumowa gra RPG (rekrutacja i zasady)
Znajdzie się miejsce dla mnie ?
A czy to nie jest przypadkiem fantastyczna wariacja na temat gry Mafia i Katani? Oj, grało się w to nocami na obozach harcerskich, grało...
@Byczasty- Chwała ci za to
@Abraxus- Dla ciebie mym skromnym zdaniem zawsze znajdzie się miejsce w takich grach, a co do pytania Alphy to niestety ja odpowiedzieć na to nie mogę, jako że tych gier nie znam
Tak, to jest coś w tym stylu
Na tydzień jadę na działkę, prawdopodobnie do przyszłej Niedzieli więc jeśli się zacznie wcześniej to nie dam rady, niestety.
No, ludziska. Zapisywać się.
Jeszcze z 5 osób i startujemy. Dołączać
No trzeba pobrażać się nawzajem nie nie .
Wiesz co byczasty. By korrida mogła się odbić, będzie chyba konieczność zdjęcia kilku klas .
Jak ktoś mnie wprowadzi to chętnie. Na PW co i jak nakreślić mniej-więcej ^^
Tak jak Simeonus, jestem chętny jeśli ktoś napisze mi co i jakna pw.
Zgłaszam się, co mi tam.
Ok, dopisani, jutro start także ze zgłaszaniem czekam do dzisiaj do wieczora, ewentualnie do jutra rana.
Gra wystartowała, proszę o wyczyszczenie skrzynek
Jasny gwint, dzięki za grę Czekam na kolejną forumówkę, że tak powiem.
Facos ciebie raz wyłożyli na starcie. Mnie kiedyś 3 razy pod rząd na rpg-ach zabili na początek. I to jeszcze moi do tego.
Lol, nie ma to jak lojalność, nie?
Ale podobało mi się w tym sezonie. Znowu na 1. miejscu jest dedukcja. Mam nadzieję, że nic się do tego czasu nie zmieni. Nadal będę śledzić temat.
Podziękujem ja ci za grę i mam nadzieję iż w kolejnym wystartujesz jak ktoś zrobi .
No jasne, jestem już zapisany do Władców Losów Niewiary
Przy okazji... teraz tak myślę, że Karczma pod Wyuzdanym Rurociągiem straciła obydwu właścicieli. Kto chce przejąć moją spuściznę? Zyski dla niego z tym, że nazwa zostaje
Ja! Ja stworzę w te wiosce ekonomiczne imperium!