No samemu nudno by było odejść . Ale pierwszy dzień obiecujący nie powiem, bardzo mi się podobał
No i ten tego dzięki miśki za grę, dobrze się bawiłem
No samemu nudno by było odejść . Ale pierwszy dzień obiecujący nie powiem, bardzo mi się podobał
No i ten tego dzięki miśki za grę, dobrze się bawiłem
Od teraz nazywajcie eddarda karczmarzem pod Wyuzdanym Rurociągiem. Gratuluję.
To co facos. W następnej grze również rozkręcamy wspólny biznes ??
Obowiązkowo. Wybieraj dziedzinę a nad nazwą zastanowimy się razem
Czekam na grę, w której dostanę guardiana/rycerza. Będę cały czas chronił własne dupsko i nie zdechnę na początku. Będzie fajnie.
@facos Oj, nasze spiski nie wyszły.
Powodzenia
Dobrze wiedzieć jakie masz zamiary
No niestety nie wyszły. I sorka, że podałem się za wieśniaka ale pierwsze parę dni trzeba mieć do siebie dystans Dziwny zbieg okoliczności, ale w sumie tylko z Tobą i Niewiarą utrzymywałem stały kontakt... Weird
Nie przepraszaj. Też bym Cię okłamał
Xas niezły denerwujący avatar xd.
Niby jeszcze swojej gry nie skończyłem w wiedźminie ale już się zgłaszam do następnej, jeżeli takowa będzie
Władcy Losu Niewiary. Mała reklama. Fajnie jakby był pełny skład. Jak dacie radę to się zapisywać już teraz
Tylko wiecie że to nie będzie gra forumowa a pełnoprawne sesje przez Ts'a bądź poczciwego skajpaja?
hmm ciekawe, jak to mniej więcej będzie wyglądać?
Mi komunikacja głosowa nie przeszkadza. Tylko nie wiem, czy w roku szkolnym będą mi godziny pasować, ale jeszcze się zobaczy.
Ja odpadam nie mam mikro, i będę chyba za***przał w pracy . Jednak wieczorkiem mogę zajrzeć jeszczę zobaczę . A tutaj bardziej żwawo niż w grze .
No ja myślałem, że sesje o godzinach wieczornych
Arias, a co ty się tam przejmujesz, naucz się pisać 10 słów per minute i nie będziesz musiał mieć mikro
@Ender- Mniej więcej tak
http://dnd.polter.pl...ozgrywka-c16006
Tylko zaznaczam, że styl gry Władców Losu dość znacznie różni się od standardowych sesji, jako postacie graczy( Tkacze ) nie uczestniczą bezpośrednio w rozgrywce, a starają się wpłynąć na tzw. Węzeł losu(Jest to postać wykreowana przez MG). Polecam ogólnie zapoznać się z tym systemem. Powstanie również forum ( Takie niezbyt bogate, ale lepszego nie trzeba ;p ) na którym obgada się pewne sprawy, oraz również na tsie(bądź też innym komunikatorze głosowym). Co do godzin gry to będziemy starać się znaleźć termin który będzie odpowiadał każdej osobie. No i co najważniejsze.
Jako gracz i MG nienawidzę twardego trzymania się reguł podręcznikowych jako że przeważnie są one głupie i nie logiczne np: (Mistyczny łucznik elfi który jakby nie patrzeć jest mistrzem swego fachu, przy rzucie 1 strzela sobie w stopę.). Tak więc powstanie stosowna modyfikacja systemu tak aby uczynić grę bardziej atrakcyjną oraz emocjonującą
Co do sytuacji w grze:
Mają rozmach skurczybyki !!
Zaczęło się świetnie, a skończyło się okropnie... Niech to.
Oj tam oj tam. Sami się pozabijaliście praktycznie . Ale tak to jest jak wiedźmini się za bardzo naćpają i wyjdą na łowy.
Haha, good work A teraz...
Kto chce przejąć stanowisko karczmarza? Nie to, że jest przeklęte albo co Bez karczmy nie ma zabawy, a to świetne miejsce do podsłuchu. kto chętny?
Co do twojej gry Niewiara, stoją na półce 3 książki z D&D i team rozpadł mi się w czasie przesyłki, więc są, że tak powiem, dziewicze. Czyż to nie pech Przydadzą nie jakoś? Raczej nie, nie?