Forumowa gra RPG (rekrutacja i zasady)

No samemu nudno by było odejść :). Ale pierwszy dzień obiecujący nie powiem, bardzo mi się podobał :D

No i ten tego dzięki miśki za grę, dobrze się bawiłem :)

Od teraz nazywajcie eddarda karczmarzem pod Wyuzdanym Rurociągiem. Gratuluję.

To co facos. W następnej grze również rozkręcamy wspólny biznes ?? :)

Obowiązkowo. Wybieraj dziedzinę a nad nazwą zastanowimy się razem :D

Czekam na grę, w której dostanę guardiana/rycerza. Będę cały czas chronił własne dupsko i nie zdechnę na początku. Będzie fajnie.

@facos Oj, nasze spiski nie wyszły.

Powodzenia :)

Dobrze wiedzieć jakie masz zamiary :P

No niestety nie wyszły. I sorka, że podałem się za wieśniaka ale pierwsze parę dni trzeba mieć do siebie dystans :D Dziwny zbieg okoliczności, ale w sumie tylko z Tobą i Niewiarą utrzymywałem stały kontakt... Weird :P

Nie przepraszaj. Też bym Cię okłamał :P

Xas niezły denerwujący avatar xd.

Niby jeszcze swojej gry nie skończyłem w wiedźminie ale już się zgłaszam do następnej, jeżeli takowa będzie :)

Władcy Losu Niewiary. Mała reklama. Fajnie jakby był pełny skład. Jak dacie radę to się zapisywać już teraz :D

Tylko wiecie że to nie będzie gra forumowa a pełnoprawne sesje przez Ts'a bądź poczciwego skajpaja?

hmm ciekawe, jak to mniej więcej będzie wyglądać?

Mi komunikacja głosowa nie przeszkadza. Tylko nie wiem, czy w roku szkolnym będą mi godziny pasować, ale jeszcze się zobaczy.

Ja odpadam nie mam mikro, i będę chyba za***przał w pracy :P. Jednak wieczorkiem mogę zajrzeć jeszczę zobaczę :P. A tutaj bardziej żwawo niż w grze :P.

No ja myślałem, że sesje o godzinach wieczornych :P

Arias, a co ty się tam przejmujesz, naucz się pisać 10 słów per minute i nie będziesz musiał mieć mikro :D

@Ender- Mniej więcej tak

http://dnd.polter.pl...ozgrywka-c16006

Tylko zaznaczam, że styl gry Władców Losu dość znacznie różni się od standardowych sesji, jako postacie graczy( Tkacze ) nie uczestniczą bezpośrednio w rozgrywce, a starają się wpłynąć na tzw. Węzeł losu(Jest to postać wykreowana przez MG). Polecam ogólnie zapoznać się z tym systemem. Powstanie również forum ( Takie niezbyt bogate, ale lepszego nie trzeba ;p ) na którym obgada się pewne sprawy, oraz również na tsie(bądź też innym komunikatorze głosowym). Co do godzin gry to będziemy starać się znaleźć termin który będzie odpowiadał każdej osobie. No i co najważniejsze.

Jako gracz i MG nienawidzę twardego trzymania się reguł podręcznikowych jako że przeważnie są one głupie i nie logiczne np: (Mistyczny łucznik elfi który jakby nie patrzeć jest mistrzem swego fachu, przy rzucie 1 strzela sobie w stopę.). Tak więc powstanie stosowna modyfikacja systemu tak aby uczynić grę bardziej atrakcyjną oraz emocjonującą :)

Co do sytuacji w grze:

Mają rozmach skurczybyki !! :D

Zaczęło się świetnie, a skończyło się okropnie... Niech to.

Oj tam oj tam. Sami się pozabijaliście praktycznie :D. Ale tak to jest jak wiedźmini się za bardzo naćpają i wyjdą na łowy. :)

Haha, good work :D A teraz...

Kto chce przejąć stanowisko karczmarza? Nie to, że jest przeklęte albo co :D Bez karczmy nie ma zabawy, a to świetne miejsce do podsłuchu. kto chętny?

Co do twojej gry Niewiara, stoją na półce 3 książki z D&D i team rozpadł mi się w czasie przesyłki, więc są, że tak powiem, dziewicze. Czyż to nie pech :P Przydadzą nie jakoś? Raczej nie, nie?