Forumowa gra RPG (rekrutacja i zasady)

Okazałem się zwykłym wieśniakiem ;) Mam nadzieję, że jeszcze to powtórzymy :D

Emm facos pamiętasz jak ci mówiłem od kierownika testów?? Musiał chyba sprzedać wiedźminom towar nie z tej półki xD

Ciekawe co z czarodziejką.

Poległa jako że zło wygrało :D

Szybka akcja, bez wątpienia pierwsza taka sytuacja :D

@Ender- Mniej więcej takhttp://dnd.polter.pl...ozgrywka-c16006Tylko zaznaczam, że styl gry Władców Losu dość znacznie różni się od standardowych sesji, jako postacie graczy( Tkacze ) nie uczestniczą bezpośrednio w rozgrywce, a starają się wpłynąć na tzw. Węzeł losu(Jest to postać wykreowana przez MG). Polecam ogólnie zapoznać się z tym systemem. Powstanie również forum ( Takie niezbyt bogate, ale lepszego nie trzeba ;p ) na którym obgada się pewne sprawy, oraz również na tsie(bądź też innym komunikatorze głosowym). Co do godzin gry to będziemy starać się znaleźć termin który będzie odpowiadał każdej osobie. No i co najważniejsze.Jako gracz i MG nienawidzę twardego trzymania się reguł podręcznikowych jako że przeważnie są one głupie i nie logiczne np: (Mistyczny łucznik elfi który jakby nie patrzeć jest mistrzem swego fachu, przy rzucie 1 strzela sobie w stopę.). Tak więc powstanie stosowna modyfikacja systemu tak aby uczynić grę bardziej atrakcyjną oraz emocjonującą

Ciekawe, ale nie wiem jak było by z czasem na tym ts'ie. Pomyślimy ;)

Wszystko się dogada gdy nadejdzie czas. Wprowadzi się grafik wypowiedzi by zapanować nad chaosem i damy radę

Dostałem pozwolenie byczka na prowadzenie następnej edycji. Jutro rano spodziewajcie się tematu z zasadami i zapisami.

Hmm no nieźle. Ja bym ponownie wprowadził zmiennokształtnego do złych. I ogólnie u złych zrobił tak że nie mają klasy atakujących ale coś w stylu:

Sobowtór- Może podszyć się pod każdego

Illuminati- Zmienia wynik głosowania

Upadły- Sprawia że głos oddany przez dowolną osobę liczy się podwójnie lecz nie jest to podane innym graczom. Taka niespodzianka

No i oczywiście morderstwa w standardzie

Taka ma luźna propozycja.

Dostałem pozwolenie byczka na prowadzenie następnej edycji. Jutro rano spodziewajcie się tematu z zasadami i zapisami.

Ok ja mam na 7 do pracy więc od 5:30 będę czatował na forum czekając na twój temat :)

@Eddard, mogę Ci coś zaproponować? Zrób tak jak mówi Niewiara z tym, żeby wieśniacy stanowili jakieś 60-70%. Żeby Ci z umiejętnościami byli naprawdę ważni i ich strata by bolała :) Rozumiesz. Np. 20 graczy to 2 dobrych i 4 złych. To jest wg. mnie idealna proporcja. Ale rób jak uważasz :) No i zostaje kwestia uniwersum :P

Zdradzę wam coś- będzie sci-fi, w wilkołakach już zbyt mocno rozwalkowalismy fantasy.

Są jeszcze miejsca? Bo nie chciało mi się czytać 3 poprzednich stron żeby zobaczyć, czy rekrutacja już zamknięta czy coś, jbc. to mnie dopisz ;d

Teraz dopiero będzie nowy sezon.

Byczek dałeś nam cholernie dobre uniwersum do RP, tylko, że tym razem gracze zawiedli. Praktycznie grała garstka. Następnym razem trzeba sprawdzać afk typków.

Tersz czekamy na eddarda wersję.

Finito, powstała nowa wersja naszej gry forumowej- http://mmorpg.org.pl/forum/topic/51232-gra-forumowa-zasady-i-zapisy/

Idźcie i zapisujcie się, albowiem to jest gra moja!

@ Misiael- Mam nadzieję, że nie masz na myśli mnie?

Wiadoma rzecz ty Niewiara jako największy afker nie masz już wstępu na żadną grę :D

@ Misiael- Mam nadzieję, że nie masz na myśli mnie?

Kakeru, JunioR i jeszcze ktoś. Nie martw się ty się udzielałeś. Jak zawszę.

No to ulga :). No i też dość szybko odpadłem :D