Zapowiada się ciekawie ^^, count me in.
FORUMOWA GRA: WILKOŁAKI (rekrutacja graczy)
count me in.#edit, taka przypominajka dla forumowiczów - zadbajcie o miejsce na swoich skrzynkach, żeby można było parę wiadomości odebrać/wysłać. Limit pmów jest niestety dość niski, więc zważajcie na to, pl0x.
Słusznie.
Jeszcze 5 osób. ;]
edit: 4
no to ja tez bym chcial.
dodaj :]
Dopisz mnie na liste.
ja rowniez chetnie sprobuje
To ja się zgłąszam do następnej partyjki albo na listę rezerwową bo chyba już miejsca dla mnie nie ma ;(
To ja się zgłąszam do następnej partyjki albo na listę rezerwową bo chyba już miejsca dla mnie nie ma ;(
Jeżeli ktoś będzie nieaktywny po pierwszym dniu to wejdziesz na jego miejsce. :]
Znając słomiany zapał wielu użytkowników tego forum Twoje szanse na grę w pierwszym sezonie są duże.
W TYM TEMACIE TYLKO SPRAWY ORGANIZACYJNE(np. pytanie o zasady)
Głosowania,
Rpgowanie,
Nakłanianie gości do głosowania na konkretną osobę,
Info o mordach i spaleniach
TUTAJ
Facos co do Twojej propozycji(w tym temcie poruyszajmy takie wątki, techniczne), jeżeli gra się przyjmie to drugi sezon będzie na większą liczbę osób i będzie zawierał większą liczbę klas.
Jednak na chwilę obecną nie ma się co napalać, bo narazie na 15 zgłoszonych aktywność wykazuje 10 osób, do 22 jeszcze daleko, ale mimo wszystko nie ma się co nakręcać, bo jeżeli 5 osób będzie "afk" to cała gra failnie ze względu na dysbalans ras jaki może powstać.
Dopisz
nie dopisuj mnie ! ale dobry pomysl.
Kto przeczytal moj komentarz ma sie usmiechnac .
Dopisz
Jesteście obaj na liście rezerwowej jeżeli dzisiaj do 22 będzie dwóch niekatywnych graczy (narazie jest 4 czy tam 5) to wejdziecie na ich miejsce.
jak mozna, to dopisz :pp
Jak będzie sezon2 z chęcią wezmę w tym udział, chyba nie muszę pisać że jestem często aktywny. Jeśli znajdzie się miejsce wtej edycji, chętnie kogoś zastąpię. (:
Jedno wolne miejsce za Sokyre - kto pierwszy odpowie ten wchodzi (normalnie obowiazywala by kolejka zgloszen), ale potrzeba nam kogos kto jeszcze dzisiaj odda głos !
Mnie też dopisz
Dopisz mnie ciekawie się zapowiada
Przewidujesz jakieś uptade'y? Np. wilkołak, który może zmieniać co jakiś czas wieśniaka w wilkołaka czy coś. I czemu jest tak mało wilczków w stosunku do reszty mieszkańców? (pewnie chodzi o balans, nie wiem ) Aha, z tym jasnowidzem jeszcze sprawa. On chyba powinien się nie ujawniać, żeby był jakiś balans.
Przewidujesz jakieś uptade'y? Np. wilkołak, który może zmieniać co jakiś czas wieśniaka w wilkołaka czy coś. I czemu jest tak mało wilczków w stosunku do reszty mieszkańców? (pewnie chodzi o balans, nie wiem )
Póki co nawet z 3 nie możemy sobie poradzić, więc nie ma co dawać więcej.
Ale trochę mnie to zdziwiło, myślałem, że będzie ich więcej. Chociaż może faktycznie to dobrze, że tylko 3.