FORUMOWA GRA: WILKOŁAKI (rekrutacja graczy)

Przez brak neta i moje zbytnie wychylenie się wydałem, no cóż, mam nadzieję, że 2 sezonie będzie lepiej. Yang, nie będzie to zbyt skomplikowane? Te wszystkie klasy, rzuty do ogarnięcia na forum.

Ja tam z planszowymi rpg nie mialem nigdy wczesniej do czynienia, ale jakos (jezeli nasza forumowa gierke mozna tak porownac) nie mam problemow ze zrozumieniem wszystkiego z 2 sezonu.

Przez brak neta i moje zbytnie wychylenie się wydałem, no cóż, mam nadzieję, że 2 sezonie będzie lepiej. Yang, nie będzie to zbyt skomplikowane? Te wszystkie klasy, rzuty do ogarnięcia na forum.

Spokojna głowa przed drugim sezonem jeszcze raz napisze zbiór wszystkich zasad i bedzie to tez temat do rekrutacji jak napisal Dzz. Postaram się też, żeby to było napisane bardziej przejrzyście i zrozumiale. Myślę, że te klasy będą miłym urozmaiceniem, zwłaszcza dla ludzi, którzy uczestniczyli/uczestniczą w sezonie 1. W razie czego zawsze można do meni napisac PW, z zapytaniem o dzialanie konkretnej klasy, umiejetnosci.

Dopisz mnie widzę że świetnie się zapowiada lecz i tak myślę że przed zaczęciem sezonu 2 jeszcze dasz ładniejszy i czystszy opis pomiędzy klasami ludzi i wilkołaków a nie raz ten raz ten i żeby było ponumerowane typu :ludzie:słabisilniejsinajsilniejsi// chodzi o klasywilkołaki :tak samops; nic nie zarzucając podejrzewam żeby balans był pomiędzy wszystkim ciut równiejszy

Masz bana na 2 sezon za spamowanie w temacie gry nie będąc graczem, o czym już Ci pisałem w temacie gry. ;]

Czołem i czołgiem ludzie. Dałoby się mnie dopisać? Zawsze chciałem w czymś takim brać udział, zwłaszcza, w tak miłej atmosferze. Tak, jeśli się da, mogę być dopisany?

@Edit. Wiem, jestem głupim prostakiem. Przepraszam.

5 stron to zdecydowanie za dużo by przeczytać i samemu dowiedzieć się, że...

ZAPISY RUSZĄ PO SKOŃCZENIU PIERWSZEGO SEZONU

dżizaz

@Up Przepraszam, wybacz mi. Najpierw, podekscytowany napisałem komentarz z prośbą o dopisanie, a dopiero potem przeczytałem całość. Shame on me. Poczekam cierpliwie na koniec I sezonu, przepraszam again.

Do jasnej $#%#%#, ile razy mozna powtarzac, ze zapisy do nowego sezonu zaczna sie dopiero wtedy, kiedy skonczy sie sezon 1? I wtedy tez powstanie nowy temat, w ktorym MG bedzie rekrutowal nowych graczy. Proste.

To mnie tesz zapisz1one!

Panowie może zamknąć ten temat, a potem ruszycie z następnym. Co Wy na to?

Zamiast: dopisz mnie, chętnie bym poczytał jaką macie opinię na temat liczby graczy w sezonie drugim.

Myślę, że przedział, o którym warto dyskutować to 16-26. Zanim powiecie hej do przodu i jak najwięcej, pomyślcie o tym, że duże gry mogą się długo ciągnąć i, że pośród takiej masy ludzi analizowaniem kto jest kim może być bardzo wymagające.

Czekam na jakieś przemyślane opinie odnośnie tej kwestii. ;]

Panowie może zamknąć ten temat, a potem ruszycie z następnym. Co Wy na to?

Poczekaj z tym jeszcze trochę, niektórzy mają tu całkiem sensowne posty, które mogą wnieść coś nowego do zasad.

Moje zdanie znasz, przedstawilem je na gg, ale postanowilem tez napisac o tym tutaj, moze to zacheci pozostalych forumowiczow do podzielenia sie sowimi opiniami. Liczba graczy, ktora powinna brac udzial w grze, to 20. Uwazam tak dlatego, ze wydaje mi sie, iz przy wiekszej ilosci graczy szwankowac moga dwie rzeczy. Jedna, to sama istota gry, polegajaca na anakizowaniu wypowiedzi innych, co doprowadzic ma do eksterminacji wilkolakow. Juz przy 15 graczach spedzilem sporo czasu na czytaniu wiadomosci i analizowaniu tresci poszczegolnych graczy. Przy ilosci iwekszonej do 20 ludzi bede w grze siedzial jeszcze wiecej, a poziom trudnosci wzrosnie, a calosc stanie sie bardziej absorbujaca i wymagajaca, lecz nadal w pewnym stopniy przystepna. Wieksz ailosc bedzie znaczyc katorgie dla grajacych.

Drugi aspekt to zapa graczy. Przy wiekszej ilosci wieksze prawdopodobienstwo, ze ktorys z grajacych oleje rozgrywke, a co za tym idzie - caly balans pojdzie w zapomnienie.

Dopisz mnie.

Dopisz mnie.

Ta gra polega na czytaniu, i analizowaniu tego co się przeczytało - słabo Ci idzie jedno i drugie. :D

Graczy zbyt dużo też być nie może, bo się burdel zrobi. moim zdaniem max 30, gorzej, jak będzie taka masa chętnych (chociaż i tak połowa to oleje).

Mnie najbardziej interesowało by około 30 graczy. Bo obecnie w pierwszym sezonie trochę za szybko doszliśmy do tego kto jest wilkołakiem :P . To oczywiście tylko moje zdanie.

A co tam, dopisz mnie ; D

A co tam, dopisz mnie ; D

Mnie najbardziej interesowało by około 30 graczy. Bo obecnie w pierwszym sezonie trochę za szybko doszliśmy do tego kto jest wilkołakiem . To oczywiście tylko moje zdanie.

Nie mów hop. :]

Tak się właśnie spodziewałem, że większość ludzi będzie proponować dużą ilość graczy, ale moim zdaniem, na chwilę obecną 25 graczy to max.

Gdzieś między 20, a 25 na pewno. 21 może? od razu ładne proporcje między stronami się rysują.

No to dawaj 25 :)

Jeśli taki mały człowieczek jak ja może mieć zdanie to wg. mnie powinno to być od 20 do 25 graczy, bo powyżej 25 robiłby się niezły chaos. Tako rzekę ja.