To mnie też dopisz
FORUMOWA GRA: WILKOŁAKI (rekrutacja graczy)
Dopisz.
Ban na 2 sezon, ponieważ spamujesz w sezonie 1 nie będąc graczem.
Dopisz mnie do zabawy w sezonie 2.
Ostatnia klasa do SEZONU 2-giego:
WOJOWNIK : specjalną umiejętnością wojownika jest możliwość obronienia samego siebie przed atakiem wilkołaka. Jest to umiejętność pasywna, żołdak jest zawsze przygotowany na walkę.
Jeżeli wojownik jest celem ataku wilkołaków to MG wykonuje rzut kostką K12 (dwunastościenną) w zależności od wyniku rzutu losowego:
Walka ze zwykłym atakiem wilkołaków:
1-6 śmierć wojownika
7-9 nikt nie ginie
10-12 śmierć wilkołaka (Rzut losowy MG, który wilkołak z atakującej watachy umiera)
W przypadku próby przemienienia wojownika w wilkołaka przez Siwece zarazy:
1-przemiana wojownika w wilkołaka
2-śmierć wojownika
3-12 śmierć Siewcy
W przypadku walki z egzektutorem w trybie Furii:
1-10 śmierć wojownika
11-12 śmierć Egzekutora (tego który był w trybie Furii jeżeli jest więcej niż 1)
Zapisy do sezonu 2 rozpoczna sie po koncu sezonu 1.
Powoli się z tego rolplej robi, znowu nawołuję do stworzenia kilku grup do PBF w D&D, Neuroshimie, Warhammerze.
Ja bym dodał wieśniakom jakieś moce (np. wieśniak może wytypować dwóch(albo trzech) graczy jako wilkołaków)bo osoby będące wieśniakami będą czuły się dużo gorsze.
Ja bym dodał wieśniakom jakieś moce (np. wieśniak może wytypować dwóch(albo trzech) graczy jako wilkołaków)bo osoby będące wieśniakami będą czuły się dużo gorsze.
ta, moze od razu dajmy plebsowi mozliwosc teleportu. Jak jestem wiesniakiem to jestem wiesniakiem.
@UP: Popieram. Wieśniak to wieśniak i koniec.
Ostatnia klasa do SEZONU 2-giego:WOJOWNIK : specjalną umiejętnością wojownika jest możliwość obronienia samego siebie przed atakiem wilkołaka. Jest to umiejętność pasywna, żołdak jest zawsze przygotowany na walkę.Jeżeli wojownik jest celem ataku wilkołaków to MG wykonuje rzut kostką K12 (dwunastościenną) w zależności od wyniku rzutu losowego:Walka ze zwykłym atakiem wilkołaków:1-6 śmierć wojownika7-9 nikt nie ginie10-12 śmierć wilkołaka (Rzut losowy MG, który wilkołak z atakującej watachy umiera)W przypadku próby przemienienia wojownika w wilkołaka przez Siwece zarazy:1-przemiana wojownika w wilkołaka2-śmierć wojownika3-12 śmierć SiewcyW przypadku walki z egzektutorem w trybie Furii:1-10 śmierć wojownika11-12 śmierć Egzekutora (tego który był w trybie Furii jeżeli jest więcej niż 1)Zapisy do sezonu 2 rozpoczna sie po koncu sezonu 1.
może zamiast rucać kostką to wylosujemy na www.Random.org
To niekoniecznie działołoby na korzyść wieśniaków, tak jak już napisano wieśniak to wieśniak. Przewagą wieśniaków nad wilkołakami jest liczebność.
może zamiast rucać kostką to wylosujemy na www.Random.org
Możemy, ale i tak rzuca MG, więc to nic nie zmienia.
Mnie także dopisz
Mnie także dopisz
I mnie
ZAPISY ZACZNĄ SIĘ DOPIERO PO ZAKOŃCZENIU PIERWSZEGO SEZONU!
Dopisz
genialna sprawa, dobra wyobraźnia yang, daj znać kiedy nowy sezon ; p
Nom, tylko, że jak dla mnie to za dużo zamieszania z tym wojownikiem, z tymi rzutami kostką itd.
I do innych, którzy pisali 'dopisz': tak jak Hantus napisał, zapisy po zakończeniu pierwszego sezonu.
Nom, tylko, że jak dla mnie to za dużo zamieszania z tym wojownikiem, z tymi rzutami kostką itd.I do innych, którzy pisali 'dopisz': tak jak Hantus napisał, zapisy po zakończeniu pierwszego sezonu.
Tą kostke można zamienić na www.Random.org
Dopisz mnie do drugiego
Dopisz mnie widzę że świetnie się zapowiada lecz i tak myślę że przed zaczęciem sezonu 2 jeszcze dasz ładniejszy i czystszy opis pomiędzy klasami ludzi i wilkołaków a nie raz ten raz ten i żeby było ponumerowane typu :
ludzie:
słabi
silniejsi
najsilniejsi// chodzi o klasy
wilkołaki :
tak samo
ps; nic nie zarzucając podejrzewam żeby balans był pomiędzy wszystkim ciut równiejszy
Do jasnej $#%#%#, ile razy mozna powtarzac, ze zapisy do nowego sezonu zaczna sie dopiero wtedy, kiedy skonczy sie sezon 1? I wtedy tez powstanie nowy temat, w ktorym MG bedzie rekrutowal nowych graczy. Proste.