Game Naruto 2D - BETA już w najbliższy weekend!

Game Naruto 2D - BETA już w najbliższy weekend!

Niedawno w jednym z forumowych tematów mogliście przeczytać, że BETA testy odbędą się wkrótce. Tym czasem miło mi poinformować, że to "wkrótce" będzie już w najbliższy weekend! O przebiegu i charakterystyce naszych testów będzie można przeczytać na http://www.gamenaruto2d.dbv.pl zachęcam do odwiedzania, gdyż głównym źródłem wiedzy o grze jest jej strona a nie moje GG :) .

Pozdrawiam

Dokładny termin startu BETY to sobota(14 lipca). Godzina jeszcze nieznana. Jednak jeśli zostanie coś ustalone to na pewno pojawi się o tym news. Więc zapraszam na http://www.gamenaruto2d.dbv.pl śledźcie nas i polecajcie na Googl

Co to jest, jakiś OTS?

Nie, nie jest to OTS. BETA testy zostaną przeprowadzone na innym silniku niż OTS-owski.

Ja nie wiem co wy macie z tym OTSem. :P

Silnik ots-owski? hahahaaha pozdro już na start widać ile wiesz. Otsy tibi stoją na różnych silnikikach ale hahaaha nie otsowskich...np TFS, evolution, YourOts

Zapewne jest to gra na silniku elysium diamond czyli: [media=]http://www.youtube.com/watch?v=Tox39gYw8x8

Nic specjalnego. Póki co forum i strona biedna, żadnych ss tylko newsy po 2 zdania. Żeby było chociaż opisane co tam ma być a tu lipa

Chłopie, jakbyś przez 3 lata nie miał styczności z silnikami to by Ci się też zdarzało pomylić. Kolejny błąd co do silnika gry, więc nie będę się rozpisywał, poza tym weź pod uwagę to , że niektórzy ludzie pracują i nie mają aż tyle czasu by siedzieć po kilka godzin i ogarniać stronkę. Nie mam wakacji tak jak ty, Robimy co możemy, strona i forum będą nabierać powoli kształtów. Nie zapominajcie to jest BETA dopiero.. Wolimy sie skupić nad klientem. Poza tym , żeby zobaczyć całą zawartość strony trzeba się zalogować, co jest wyraźnie napisane na górze.

Zobaczymy co wyjdzie:)

Strona jest ohydna, logo jest brzydkie, odstrasza i to bardzo.

Zdajemy sobie sprawę, że strona nie jest jakaś piękna lecz póki co mamy inny priorytet. Na wszystko przyjdzie czas i na pewno tak tego nie zostawimy.

Nie mieć czasu napisać co ma zawierać BETA? Na to trzeba kilka godzin? Heh dobre sobie

Nie mieć styczności 3 lata z silnikami - pokazujecie swoją wiedzę i na start zniechęcacie wejściem na stronę nie mówiąc o pobraniu gry.

Żadnych ss'ów jak mniej więcej to wygląda. To że ty napiszesz to jedno ale w żadnym stopniu nie zachęcasz do gry. Wydaje się to kolejny tibijski crap chociaz tutaj zapewniasz że nie jest to tibia. Pokaz ssy a najlepiej filmik prezeentujący część mapy, postaci, potworków, przedmiotów, SYSTEMÓW. Wtedy może ktoś się zainteresuje

Po pierwsze. Nie jestem sam i wszystko muszę konsultować z głównym pomysłodawcą, który przerabia silnik. A ja nie będę bez konsultacji z nim czegoś obiecywał, bo później się okaże, że czegoś nie było i ktoś tak przemądrzały jak ty na Nas naskoczy i od razu z miejsca nam to wytknie. Napisałeś pokazujecie ja pisałem post za siebie, więc nie trudno się domyślić, że chodziło jedynie o mnie, a nie o całą resztę łącznie ze mną. Ja nie miałem styczności z silnikami przez długi czas, ale pamięć mam dobrą. Ma powstać filmik prezentujący, a jeśli nie filmik to na pewno jakieś ss-y się ukażą. Taka jest właśnie współpraca. Nie jestem sam i nie będę podejmował żadnych działań na własną rękę. A osoba, która przerabia silnik aktualnie jest w pracy. A co do twojego kolejnego najazdu na Tibię i kolejną próbę prowokacji to powiem tak: Kiedyś ten "Tibijski crap" był hitem i trochę szacunku, bo między innymi dzięki temu mamy dzisiaj takie silniki jakie mamy.

powiedz mi coś na temat silnika gry, ilu Was jest w grupie, ile czasu już w tym się babracie itp.

Na http://www.gamenaruto2d.dbv.pl pojawił się w miarę solidny opis BETY, która zaczyna się już w sobotę. Newsa napisał Lishin więc są to informację z pierwszej ręki i może rozwieją chociaż cześć wątpliwości.

Przynajmniej start będzie bez opóźnień?

Ten kilku zdaniowy popłoch nazywasz solidnym opisem?, eh...

Nie wiem, wg. mnie w ogóle nie staracie się jakoś zareklamować tej gry, więc nawet boje się pomyśleć jak będzie wyglądać ,,w praniu,, .

Logo zrobione na odwal, darmowa ,,strona,, zalewająca potencjalnego gracza denerwującymi reklamami, z opisów podanych na stronie dowiedziałem się tyle, że gra będzie miała crafting i daily questy... może coś o gameplay'u?, fabule?, świecie?, kilka próbek grafiki? (zapewne wzięliście sobie darmówki od użytkowników Eclipse)

Gdzie tu zapał amatorskich developerów?

Odpowiem Ci tak te denerwujace reklamy sa po to zeby uzbierac na server 24/h i domene.pl , " logo zrobione na odwal " nie wiem czy umiesz czytac ale Pajter juz pisal ze priorytetem jest Client gry wiec jak wydamy Client wszystko bedzie robione , jestem ciekaw czy Ty bys wszystko (w dwu osobowej ekipie) idealnie zrobil w pare dni, na wszystko przyjdzie czas. Co do fabuly i Gameplay'u i swiecie moze jakis element niespodzianki ? Kilka probek grafiki dotyczacych poczatku gry dodam dzisiaj bo nie wiem czy wiesz ale niektorzy pracuja i nie siedza 24 na dobe przy kompie. A gdzie tu zapał ? Wyraznie masz napisane ze Pelna Wersja bedzie wygladac tak jak zażycza sobie gracze czyli stanowi to jakies wyzwanie dla nas. Dziekuje za uwage pozdrawiam

idealnie zrobil w pare dni

Ktoś Cię pogania do wydania tej bety? Nie lepiej najpierw wszystko przygotować, dopiąć na ostatni guzik, i włożyć w ładną ramkę aby zachęcić graczy?

Rozumiem twoje zdenerwowanie, nikt nie czuję się dobrze, gdy ktoś narzeka na jego ciężką (?) pracę, ale staram się wam tylko pomóc.

Pierwszym elementem tworzenia MMO jest dokładne rozplanowanie, ruszenie bety ,,znienacka,, nie jest dobrym pomysłem.

Tak jak juz pisalem chcemy poznac zdanie graczy jak wedlug nich powinna wygladac pelna wersja , co to da jesli za miesiac dopne clienta na ostatni guzik i graczom nie bedzie sie podobac wole wypuscic bete i poznac jaka maja opinie i co zmienic zeby bylo lepiej , ja wiem ze wielu ludzi bedzie nas krytykowalo i nie spodoba sie im nasza gra ale mam nadzieje ze znajda sie jacys fani ktorzy beda w stanie przymruzyc oko i dac kilka dobrych rad.

No cóż, więc poczekamy, zobaczymy, jeżeli czegoś potrzebujecie to służę pomocą ;) .

Dziekuje za zrozumienie i chec pomocy :)

Zycze milego dnia wszystkim przegladajacym ten temat :)