Geek Gamer

Wszem i wobec mam zaszczyt zaprosić Was na mój kanał na jutubie - Geek Gamer. Będę tam zamieszczał wszelkiego rodzaju filmiki, które powinny zainteresować każdego gracza. Nie będą to tylko gameplaye. Będą również felietony, recenzje, moje różnego rodzaju przemyślenia, pierdoły, śmieszne rzeczy i masa masa więcej. Mam nadzieję, że Wam się to spodoba i będziecie częściej odwiedzać mój kanał.

Na pierwszy ogień poszedł gameplay z gry Monday Night Combat :) Proszę tu o wyrozumiałość - to mój pierwszy filmik, ale obiecuję, że każdy następny będzie lepszy :)

Wszelkie komentarze, pochwały, konstruktywna krytyka czy inne opinie/sugestie - mile widziane :)

Czekam również na Wasze propozycje, co chcielibyście zobaczyć w następnym odcinku.

Niebawem konkurs z fajną nagrodą :)

Zapraszam serdecznie :)

http://www.youtube.com/user/GeekGamerYT

a myślałem, że już się na tym forum już nie doczekam żadnego ogarniętego komentatora z ogarniętym głosem i ogarniętą ideą na siebie i kanał :D

Dziękuję Pavlović :P

Jest! W końcu obejrzałem gameplay do końca. Jako jedyny z tych wszystkich, forumowych "reżyserów" masz ogarnięty głos i mówisz ciekawie. Rzuć pisanie, bierz się za film :)

Wiesz, z tym głosem to różnie w sumie bywa :) Chyba dopiero za 3cim nagraniem byłem w miarę zadowolony z efektów :) Ogólnie uważam, że ten mój gameplay był dość średni, ale zrobię wszystko, żeby każdy następny był lepszy :) Dzięki ze miłe słowo :)

Idziemy do czerwone rpze.. albo do niebieskiej. ;)

Ładnie.

Fajne. Piolcz approved.

Idziemy do czerwone rpze.. albo do niebieskiej. Ładnie.

Czerwona jakoś tak mi się z komunistami skojarzyła :P

A niebieska :huh:

Trzeba guru o newsa poprosic jak na f2p przejdzie gierca.

A niebieska to tak bardziej z EU :P Było już pisane, że niebawem będzie F2P. Jak tylko będzie darmowa, to na pewno news się pojawi :)

A mi się miło oglądało - trochę więcej pracy i osiągniesz jeszcze lepsze wyniki :)

No, no mi się naprawdę podoba, czekam na kolejne odcinki a i do gry mnie zachęciłeś jak nikt inny ^.^

w końcu ktoś garnięty. Gadasz z sensem nie odbiegasz od tematu, przede wszystkim kultura jest jeszcze parę zalet(ten kto obejrzy ten je pozna)

Dzięki bardzo za miłe słowa :) Czekam również na Wasze propozycje - co chcielibyście zobaczyć w następnych odcinkach :) Przypominam, że kanał jest nie tylko o grach mmo :)

Fajny filmik a w następnych filmiku chce zobaczyć Metina 2 :) Każdy kto kręci GamePlay musi go nagrać więc Metin2 !

@UP

w 100% się zgadzam!

Jak już ktoś wyżej wspomniał, w końcu ktoś ogarnięty. Gadasz ciekawie i z sensem. Oby tak dalej!

Hmmm w sumie miałem na myśli coś nowszego niż Metin2 :) Jest tego multum w internecie :) Czekam na dalsze propozycje :) Wszelkie sugestie mile widziane :)

Świetne.Więcej słów nie potrzeba.

Możesz nagrać Gameplay np.Popularnego ostatnio Dragon Nesta

Dragon nest oraz path of exile bym zobaczył ^.^

Daruj metina 2, szkoda youtub'a na to.

"wieżyczka trochę mnie gwałci w dupsko" WTF?!?

ale źle nie jest :)