Geek Gamer

APB, Diablo II(?)

Crysis 2

Cod Black Ops

Oczywiście jeżeli komp Ci pozwala ;)

Brawo :P

"wieżyczka trochę mnie gwałci w dupsko" WTF?!?ale źle nie jest

Chciałem dobitnie zobrazować beznadziejność sytuacji ;):P

Komputer uciągnie wszystko :) Myślę, że następny filmik będzie poświęcony grze Path of Exile :) Mam jeszcze kilka pomysłów, także zachęcam do odwiedzania kanału :)

a redaktor cos juz napisał??:D

filmik wmiare.

geek to z angielskiego kujon??

dawaj skan świadectwa albo indeksu:D

W końcu słuchanie nie jest obciachowe i nie trzeba przyciszać jak ktoś wchodzi do pokoju :P GJ Grabkien :)

PS: Czekam na darmówkę. To chyba lepsza wersja TF2 :)

a redaktor cos juz napisał??filmik wmiare. geek to z angielskiego kujon??dawaj skan świadectwa albo indeksu:D

Chodziło mi raczej o inne znaczenie :) Cytuję Wikipedię:

Geek (z ang. dziwak/świr), gik - człowiek, który dąży do pogłębiania swojej wiedzy i umiejętności w jakiejś dziedzinie w stopniu daleko wykraczającym poza zwykłe hobby.

W żargonie komputerowym na eksperta komputerowego używa się takich określeń jak: czarodziej, gik, guru, computer expert, wizard, geek.

Przedmiotem zainteresowania geeków są najczęściej nowoczesne technologie (elektronika, komputery), ale ważniejsze niż dziedzina jest siła, z jaką geek oddaje się swojej pasji (popularny wśród geeków Geek Code wyszczególnia ponad 20 profesji). Szczególnie mocno uwagę geeków przyciągają:

programowanie

poznawanie systemów operacyjnych

sprzęt komputerowy

gry komputerowe

Wolne Oprogramowanie

science fiction

języki sztuczne

RPG

manga i anime

Teraz to chyba ma większy sens :)

Zachęcam do subskrybowania kanału :) Wkrótce wystartuje konkurs, w którym do wygrania będzie fajna (moim zdaniem :P ) nagroda :)

Ogranięty głos. Pięknie tylko tak dalej ! Myślę ze będzie jeszcze lepiej ;D Ale jak na pierwszy film to 10/10 ;D

Dziękuję :) Już w realizacji jest jeden krótszy film, a równocześnie tworzy się kolejny - dłuższy :)

Spróbuj playnext.pl - promują wartościowych lets playerów i w ogóle jutubowców zrzeszonych wokół gier, więc możesz spróbować się wybić. Masz odpowiednie predyspozycje :)

Okej, zobaczę dokładnie co to jest :) Myślę jednak, że jeszcze daleka droga przede mną, żeby mieć tam jakieś szanse :)

neee, serwis jest nowy, poziom póki co nie aż tak wysoki, a promocja w razie wyróżnienia ogromna.

Okej, już się tam sprzedaje :P:D

Shaun White Skateboarding,

Dirt 3,

Portal 2,

Battlefield Heroes,

Żadko kto robi filmy o Tibii :D

Super, ciekawe propozycje do nagrywania :) Dzięki bardzo :) Wiesz, chyba jednak do Tibii się nie przełamie :P Chociaż, kto wie :D Może zrobię jakiś felieton o starych grach mmo :)

Mógł byś podać co tam Ci w kompie piszczy pod obudową?

Next challange!

Fifa 12. Podobno już jest.

Spoko, pójdzie raczej wszystko :)

Amd Phenom II x2 550 BE 3.1

GeForce GTX 460 1gb ddr5

4gb ram

Win7 64bit

Fify chyba jeszcze nie ma - demo będzie za jakiś czas, mniej oficjalnej wersji nie znalazłem :P

Masz opory przed jakimiś MMO?

Hmmm to zależy :) Ogólnie co do MMO to jestem bardzo, ale to bardzo wybredny i ciężko mnie na tym gruncie zadowolić :)

No to musze szukać czegoś oryginalnego z dobrą grafiką i fajnym interfejsem. Czy "dziwne" gry Cię interesują. :rolleyes:

Sprawdzić mogę wszystko :) Jak zrobię z tego fajny i ciekawy materiał, to na pewno go opublikuję :)