APB, Diablo II(?)
Crysis 2
Cod Black Ops
Oczywiście jeżeli komp Ci pozwala
APB, Diablo II(?)
Crysis 2
Cod Black Ops
Oczywiście jeżeli komp Ci pozwala
Brawo
"wieżyczka trochę mnie gwałci w dupsko" WTF?!?ale źle nie jest
Chciałem dobitnie zobrazować beznadziejność sytuacji
Komputer uciągnie wszystko Myślę, że następny filmik będzie poświęcony grze Path of Exile
Mam jeszcze kilka pomysłów, także zachęcam do odwiedzania kanału
a redaktor cos juz napisał??
filmik wmiare.
geek to z angielskiego kujon??
dawaj skan świadectwa albo indeksu:D
W końcu słuchanie nie jest obciachowe i nie trzeba przyciszać jak ktoś wchodzi do pokoju GJ Grabkien
PS: Czekam na darmówkę. To chyba lepsza wersja TF2
a redaktor cos juz napisał??filmik wmiare. geek to z angielskiego kujon??dawaj skan świadectwa albo indeksu:D
Chodziło mi raczej o inne znaczenie Cytuję Wikipedię:
Geek (z ang. dziwak/świr), gik - człowiek, który dąży do pogłębiania swojej wiedzy i umiejętności w jakiejś dziedzinie w stopniu daleko wykraczającym poza zwykłe hobby.
W żargonie komputerowym na eksperta komputerowego używa się takich określeń jak: czarodziej, gik, guru, computer expert, wizard, geek.
Przedmiotem zainteresowania geeków są najczęściej nowoczesne technologie (elektronika, komputery), ale ważniejsze niż dziedzina jest siła, z jaką geek oddaje się swojej pasji (popularny wśród geeków Geek Code wyszczególnia ponad 20 profesji). Szczególnie mocno uwagę geeków przyciągają:
programowanie
poznawanie systemów operacyjnych
sprzęt komputerowy
gry komputerowe
Wolne Oprogramowanie
science fiction
języki sztuczne
RPG
manga i anime
Teraz to chyba ma większy sens
Zachęcam do subskrybowania kanału Wkrótce wystartuje konkurs, w którym do wygrania będzie fajna (moim zdaniem
) nagroda
Ogranięty głos. Pięknie tylko tak dalej ! Myślę ze będzie jeszcze lepiej ;D Ale jak na pierwszy film to 10/10 ;D
Dziękuję Już w realizacji jest jeden krótszy film, a równocześnie tworzy się kolejny - dłuższy
Spróbuj playnext.pl - promują wartościowych lets playerów i w ogóle jutubowców zrzeszonych wokół gier, więc możesz spróbować się wybić. Masz odpowiednie predyspozycje
Okej, zobaczę dokładnie co to jest Myślę jednak, że jeszcze daleka droga przede mną, żeby mieć tam jakieś szanse
neee, serwis jest nowy, poziom póki co nie aż tak wysoki, a promocja w razie wyróżnienia ogromna.
Okej, już się tam sprzedaje
Shaun White Skateboarding,
Dirt 3,
Portal 2,
Battlefield Heroes,
Żadko kto robi filmy o Tibii
Super, ciekawe propozycje do nagrywania Dzięki bardzo
Wiesz, chyba jednak do Tibii się nie przełamie
Chociaż, kto wie
Może zrobię jakiś felieton o starych grach mmo
Mógł byś podać co tam Ci w kompie piszczy pod obudową?
Next challange!
Fifa 12. Podobno już jest.
Spoko, pójdzie raczej wszystko
Amd Phenom II x2 550 BE 3.1
GeForce GTX 460 1gb ddr5
4gb ram
Win7 64bit
Fify chyba jeszcze nie ma - demo będzie za jakiś czas, mniej oficjalnej wersji nie znalazłem
Masz opory przed jakimiś MMO?
Hmmm to zależy Ogólnie co do MMO to jestem bardzo, ale to bardzo wybredny i ciężko mnie na tym gruncie zadowolić
No to musze szukać czegoś oryginalnego z dobrą grafiką i fajnym interfejsem. Czy "dziwne" gry Cię interesują.
Sprawdzić mogę wszystko Jak zrobię z tego fajny i ciekawy materiał, to na pewno go opublikuję